NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Zamislite klubu pokloniti jedan You'll never walk alone, kako bi volio da izvedemo jednom.
Hajmo mi od sutra navaliti na ulaznice. Samo to fokus da bude. Slikat objavljivati da sto vise raje vidi. Čekaš 19 godina legalno poslovanje i sada da zakažemo.
Svi po ulaznicu.
Svi po ulaznicu.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- limvolikce1945
- Kontakt:
Sad sam pogledao napokon cijeli ovaj press. Da je bolje klubu i da nam slijedi svijetla budućnost vidim po jednom parametru: Čerim manje lupa onom olovkom po stolu kad priča, znači manje je nervozan...
Ps
Znači, bira se ovdje forumaš hefte sa najviše karti....

Ps
Znači, bira se ovdje forumaš hefte sa najviše karti....

Ne bira se ništa nego je dogovor da kupi ko koliko može ulaznica i da ih slika da se klub pogura SAD IL NIKADlimvolikce1945 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 00:15Sad sam pogledao napokon cijeli ovaj press. Da je bolje klubu i da nam slijedi svijetla budućnost vidim po jednom parametru: Čerim manje lupa onom olovkom po stolu kad priča, znači manje je nervozan...![]()
Ps
Znači, bira se ovdje forumaš hefte sa najviše karti....![]()

::::SAMO ČELIK::::
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ko kupi najviše ulaznica za mene je forumaš hefte/tjedna, pa ti kako hoćeš.... 

Na kraju zapad rasprodat, a na tribini 100 ljudi 

-
- Kontakt:
Kad budemo odblokirali racun do kraja narednog mjeseca treba slavlje organizovat kakvo to je najveca povjed akluba zadnjih 20 godina
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Od danas do nedjelje, jedina tema treba da nam bude;
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Radi li fan shop danas? I da li je stigao bijeli dres? Rekli su do Bajrama, vec drugi put idem.
Celik!3,2,2.
Javi ako bijeli dresovi budu na stanjuAllGunsBlazing je napisao/la: ↑20 apr 2023, 12:43Radi li fan shop danas? I da li je stigao bijeli dres? Rekli su do Bajrama, vec drugi put idem.

Do sad smo kukali kako 500 karata a na tribini milja. Sad ide obrnuto

Ludilo, srce je zarobilo, stanje je psihoticno, na bilinom, delirijum

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
U gradu je kolaps u saobraćaju, na ulicama, mislim da je mnogo dijaspore u gradu...treba sve iskoristiti..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Daj sliku, da forum provjeri, mozda koristite razlicit lak za nokte

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Morati ce se organizovati brate, lagano s aerodroma Tuzla prema Gornjem Rahicusamocelik je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:17Brat moj, možeš li se kako organizovati da dođeš u Bosnu u 6.mjesecu da skupa idemo na Play off na gostovanje??zenicanin je napisao/la: ↑18 apr 2023, 21:30I ja sam u dijaspori, i sto se tice odluke o ukidanju streama postujem. Dali su sto su mogli od sebe.
Inace, bas sam jednom uzeo da pretrazim imena koja su vecinom uvredljivo komentarisala vezano za stream na fb stranici, skoro svi nisu bili clanovi nijednom u periodu 2020-2022 (spiskovi su dostupni javno). U biti, isti oni koji kad Celik igra gledaju utakmicu s pruge i sopinga kada je na Kamberovicu.. A na Bilinom ih nema, jer cekaju atraktivne protivnike..
Zdrava kritika je uvijek dobrodosla, al' vrijedjati nekog javno nikad.![]()

Prije neki pola sata sam pokusao uci u fan shop, nazalost ne radi..
-
- Kontakt:
Djevojka koja je rqdila u fan shopu otisla je van BiH i nije vise uposlenica kluba. Zato je Fan shop zakljucan ali jasno pise da se obratite sekretaru ili direktoru koji su na spratu u kancelariji i oni ce s vama doci u fan shop otvoriti i onda mozete kupiti sta zelitezenicanin je napisao/la: ↑20 apr 2023, 14:46Morati ce se organizovati brate, lagano s aerodroma Tuzla prema Gornjem Rahicusamocelik je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:17Brat moj, možeš li se kako organizovati da dođeš u Bosnu u 6.mjesecu da skupa idemo na Play off na gostovanje??zenicanin je napisao/la: ↑18 apr 2023, 21:30I ja sam u dijaspori, i sto se tice odluke o ukidanju streama postujem. Dali su sto su mogli od sebe.
Inace, bas sam jednom uzeo da pretrazim imena koja su vecinom uvredljivo komentarisala vezano za stream na fb stranici, skoro svi nisu bili clanovi nijednom u periodu 2020-2022 (spiskovi su dostupni javno). U biti, isti oni koji kad Celik igra gledaju utakmicu s pruge i sopinga kada je na Kamberovicu.. A na Bilinom ih nema, jer cekaju atraktivne protivnike..
![]()
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Kad sam iz Graza onakav vozio, Gornji Rahići su manji problemzenicanin je napisao/la: ↑20 apr 2023, 14:46Morati ce se organizovati brate, lagano s aerodroma Tuzla prema Gornjem Rahicusamocelik je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:17Brat moj, možeš li se kako organizovati da dođeš u Bosnu u 6.mjesecu da skupa idemo na Play off na gostovanje??zenicanin je napisao/la: ↑18 apr 2023, 21:30I ja sam u dijaspori, i sto se tice odluke o ukidanju streama postujem. Dali su sto su mogli od sebe.
![]()

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- sagitarius
- Kontakt:
Haman samo zapad
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.