edit: kakvu golcina zabi Ghezzal za 1-1 Bari- Viola

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
oticice mozda u LP, prodat pola ekipe i pravo ce "dobro" predstavljat Italiju, shit scenariopazzoetoogol je napisao/la:Udinesekad sam ja rekao da bi ovaj Udinese pobjedio Tottenhema da je igro umjesto MIlana, da ne govorim sta bi Shaaktaru pocinili, a Bayerna bi razvalili ko sto ih Wolfsburg nekad 5-1, al hajd mozda se ovi "nasi" odbrane i prodju dalje
![]()
Di Natale i AlexiS Sanchez razvaljuju
Sto nije to lose bilo odigrati,naravno prije pocetka tekmeInterista di cuore je napisao/la:ja igro 1 na Palermo![]()
![]()
![]()
Zamalo da pogodis :pInterista di cuore je napisao/la:ja igro 1 na Palermo![]()
![]()
![]()
4-5 godina je dug period za prognoze. Macheda, Balotelli, Giovinco imaju predispozicije i talenat ali lako se moze desiti da ostanu "vjecni talenti" i da se nikad ne dokazu. Ne zelim im to samo kazem jer ne bi bili ni prvi ni posljednji koji su puno obecavali i propali.robovi88 je napisao/la:Ima nade za Italiju gradi se sjajna ekipa, za 4-5 godina imat cemo ekipu kao 2006 sigurno pogledajmo samo :
Golman : Sirigu,Mannone- mladi golman, branio u Arsenalu nezz gdje je sad ali brani za mladu repku odlican
Bekovi : Criscito,Abate i Santon su sigurno 3 odlicna mlada beka, za 4-5 godina sigurno ce biti odlicni
Stoperi : Astori,Bonucci i Ranocchia su sigruno jedni od najboljih mladih stopera u Svijetu, ako se potrude mogu stici Nestu i Cannavara sigrno
Veza : Montolivo ce za tih 4-5 godini biti malo "stariji" odnosno iskusniji sto je potrebno za svaku reprezentaciju,tu su jos naravno Giovinco,Marchisio itd...
Napad : Rossi,Balotelli i Macheda ce sigurno za tih 4-5 godina biti jedni od TOP napadaca u Evropi, Matri ce tada vec biti iskusan i Sigurno koristan
Treneri koji po meni bi mogli biti odlicni vodeci ovu ekipu su sigurno Spalleti i sadasnji Prandelli, bit ce iskusniji a i vec sad svoj posao obavljaju korektno
Treba gledati naprijed, ima ova Nacija sigurno svijetlu buducnost sto se tice fudbala