Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 27 feb 2011, 16:35

E nek smo izgubili sad sigurno više nemamo šansi za LP ! :mrgreen:

Šalim se naravno,West Ham je zasluženo uzeo 3 boda i tu se nema šta prigovarati.

Naivno i glupo smo primili golove (2. nisam ni vidio) ali ne mogu da vjerujem da je Reina opet primio gol u svom stilu. :( Najprije je Skrtel pogriješio pa i onda Carra djelimično i na kraju Reina šlag na tortu u bliži ugao mu zabije gol. :lol:

Igrači su djelovali nezainteresvano i bezvoljno.Suarez je bio ponajbolji u 2.poluvremenu,nevjerovatan potez i asistencija kod gola za svaku pohvalu.Pored toga imao je još nekoliko dobrih šansi prije svega onaj šut nakon pasa Gerrarda koji mu je Green jedva skinuo.

Sve u svemu katastrofalno ! Najviše me nervira to što niti jedan igrač LFC-a ne zna da nabaci loptu. :( :lol:
Imam osjećaj da nam daju 10 kornera i slobodnjaka ne bi mogli stvoriti ozbiljniju priliku.Taman kada smo zabili gol i onako euforično krenuli naprijed onaj slobodnjak i Gerrard je zakuca u gol aut !? :roll:

Maxi je doktor za Colea(ne mogu vjerovati da ovo kažem).Kao što sam već bezbroj puta rekao ova sezona neka posluži kao uigravanje za slijedeću,nek Kenny fino sagleda sve i pojača ekipu na ljeto.Riješiti se prije svega Kyrgiakosa(njemu ionako ističe ugovor),Poulsena,Maxia i Colea,a ima tu još kandidata.

Protiv Utd-a nek nam je Bog na pomoći.
FK Pjetlovi

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 27 feb 2011, 16:41

Europa liga je maksimum ove ekipe sada...ne samo po kvaliteti vec i po uigranosti...zavrsit 6.-7. i onda pravit ekipu za narednu sezonu...nisam gledao utakmicu tako da ne necu govoriti o nastupima igraca :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 feb 2011, 16:42

mighty_reds je napisao/la:Europa liga je maksimum ove ekipe sada...ne samo po kvaliteti vec i po uigranosti...zavrsit 6.-7. i onda pravit ekipu za narednu sezonu...nisam gledao utakmicu tako da ne necu govoriti o nastupima igraca :D
Ma teško, mislim da će pobjednik EL biti odlučen nakon dvomeča Citya i Dinama iz Kyeva ;)

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 27 feb 2011, 16:45

Sta reci poslije ovakva utakmice, a ostati pametan............vjerovatno nista, nista, nista, uostalom kao i igra Liverpoola danas_VELIKO NISTA...Svaka cast West Hamu na pobjedi i nadam se da ce uspjeti sacuvati premierligaski status, a nama......pa navikavamo se na ovu europsku ligu, izgleda da ce sljedeca sezona biti treca kako igramo ovo takmicenje, fujjjj...................
Joint_fc

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 feb 2011, 16:56

Rizah je napisao/la:Rekao sam vam još sinoć rekao da Carrola neće biti ni na klupi, a da Gerard starta od prve minute :P
I vi sad spamate temu :P
Drago mi je zbog Wilsona, jer momak voli centrirati a to je rijetkost u našoj ekipi.
Puno je ljepše i sigurniji sam u bodove kada igramo formaciju 3-5-2, nego li 4-2-3-1.
Nema Ngoga, Maxija, odmor za oči.
Uživajte u pobjedi i golovima Suareza :ugeek:
Rezultat 0-2 ili 1-3, a onda sva podrška na Fulhem i Hughesa ;)
2-0 poluvrijeme, 3-1 kraj utakmice :lol: ali mislio sam na našu pobjedu,ne Čekićara.
Bože sačuvaj, loše preloše.
Greška je bila u postavci igrača na terenu, Wilson je trebao igrati lijevog beka, Kelly štopera a Glen desnog beka. Ovako Wilson, odavno nisam vidio ovako brzog štopera, ali je loš u skok igri. Drugi go njegova krivica.
Bez Aggera u odbrani puše sa svih strana.
Nadam se da ni Meireles nije ozbiljnije povrijeđen.
Jedino su dobro odigrali danas Glen i Suarez, ostali su igrači zakazali.
Imali sad neko ideju kako da dođemo do LP? :lol: Ja sam sve svoje ideje istrošio :mrgreen:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 feb 2011, 16:58

Wilson je igrao lijevog beka, Glen krilo.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 feb 2011, 17:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:Wilson je igrao lijevog beka, Glen krilo.
Jeste nakon povrede Kellyija.
Da je Kelly igrao štopera ne bi onako pogeo glavu i trčao pa se povrijedio, nego bi bio štoper. Ujedno Kelly ne bi izgubio zračni duel sa Dembom kao Wilson kod 2 gola.

c a r r o l L .
Kontakt:

Post Postao/la c a r r o l L . » 27 feb 2011, 17:23

Vilson je od pocetka igrao na lijevom beku, a Glen je postavljen kao lijevo krilo
nakon povrede Kelija Joe Cole zauzima mjesto Glena koji ide na svoju prirodnu poziciju

Kenny Dalglish admitted Liverpool deserved nothing from the game after their 3-1 loss to West Ham United.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 feb 2011, 17:52

pepe hvala za jos jednu sjajnu utakmicu... i hvala sto si ubio i ono malo neizvjesnosti sto je bilo svojim sjajnim intervencijama. ovaj nas liverpool isto kao da je neko najmjerno dovodio kiks igrace i krampe...
mislim nije ovaj rezultat nimalo nerealan jer dosta smo mi bili oslabljeni ali ja ne mogu da vjerujem da bez obzira na to nismo uspjeli bod izvuci... mozda zato sto je njihov golman danas znao koji je zadatak golmana.... da odbrani sut i stoji na golu.
koliko je maxi kriv za losu sezonu liverpoola sa onim promasivanjem zicera po meni je i reina kriv isto toliko jer kostao nas je jako puno bodova ove sezone. jos kad se na ovakvog kiks golmana doda i kiks odbrana zamislite kako je tesko sacuvati mrezu... ja se ne bi smio kladiti da necemo primiti gol da igramo i protiv bojnika a ne nekih ozbiljnijih klubova. kako je krenulo dalglish ce morati staviti 10 defanzivaca ako misli sacuvati mrezu sa ovakvom ekipom.
You are someone else I am still right here

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 feb 2011, 17:56

Čak i kad City kiksa, osvoji više poen u kolu.
Sad je LP na 10 bodova a 10 utakmica do kraja.
Umjesto 8 da bude sad je 10 :twisted:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 feb 2011, 17:58

Rizah je napisao/la:Čak i kad City kiksa, osvoji više poen u kolu.
Sad je LP na 10 bodova a 10 utakmica do kraja.
Umjesto 8 da bude sad je 10 :twisted:
ma zaboravite ligu prvaka. svaka cast dalglishu i nekolicini igraca al ovakav liverpool u engleskoj ligi ovako jakoj po meni nema sanse da izbori ligu prvaka. prosle sezone sa jacim sastavom nismo mogli...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 feb 2011, 18:06

Mislim da je bezobrazno očekivati od Liverpoola da sljedeće sezone igra CL. Pa ni Europa League nije obezbijeđena(Sunderland je blizu, Bolton i Everton također nisu otpisani, Newcastle sam davno otpis'o), a sanjaju se snovi o najjačem klupskom evropskom takmičenju. Danas niko nije zaslužio prolaznu ocjenu, ne zna se ko je slabiji bio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 feb 2011, 18:18

Monolog je napisao/la:Mislim da je bezobrazno očekivati od Liverpoola da sljedeće sezone igra CL. Pa ni Europa League nije obezbijeđena(Sunderland je blizu, Bolton i Everton također nisu otpisani, Newcastle sam davno otpis'o), a sanjaju se snovi o najjačem klupskom evropskom takmičenju. Danas niko nije zaslužio prolaznu ocjenu, ne zna se ko je slabiji bio.
ja nisam bas pazljivo gledao utakmicu pa ne mogu komentarisati igru svakog pojednica al ono sto sam vidio jedina svijetla tacka je bio suarez.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 27 feb 2011, 18:28

Ma sta vam je, nema od LP-a nista...
Uzasna utakmica danas...nadam se da cemo se iskupiti navijacima protiv Scuma na Anfieldu iduce kolo :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 27 feb 2011, 18:44

ILoveLFC je napisao/la:Ma sta vam je, nema od LP-a nista...
Uzasna utakmica danas...nadam se da cemo se iskupiti navijacima protiv Scuma na Anfieldu iduce kolo :D
ako budu ovako igrali protiv utd bojim se da ce pucati petarde na Anfieldu...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 27 feb 2011, 18:57

Sasha L.F.C. je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Ma sta vam je, nema od LP-a nista...
ako budu ovako igrali protiv utd bojim se da ce pucati petarde na Anfieldu...
Ma neće, puno bolje igramo teške utakmice.

Kad samo pogledam od koga smo sve izgubili ove sezone. :cry:
You'll Never Walk Alone

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 feb 2011, 19:14

Sreća pa Utd u utorak igra na Stamfordu i ove sezone je poprilično loš na strani pa se imamo čemu "nadati".
FK Pjetlovi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 27 feb 2011, 19:15

ma nema veze sto smo izgubili bilo i proslo sad se treba okrenuti utakmici sa manchesterom i pokusati im pomrsiti racune u borbi za titulu :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 27 feb 2011, 19:16

Ima vremena jos i utkamica sve se moze desiti nemojte tako lahko padati.
Nada zadnja umire. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 27 feb 2011, 19:54

fera je napisao/la:pepe hvala za jos jednu sjajnu utakmicu... i hvala sto si ubio i ono malo neizvjesnosti sto je bilo svojim sjajnim intervencijama. ovaj nas liverpool isto kao da je neko najmjerno dovodio kiks igrace i krampe...
mislim nije ovaj rezultat nimalo nerealan jer dosta smo mi bili oslabljeni ali ja ne mogu da vjerujem da bez obzira na to nismo uspjeli bod izvuci... mozda zato sto je njihov golman danas znao koji je zadatak golmana.... da odbrani sut i stoji na golu.
koliko je maxi kriv za losu sezonu liverpoola sa onim promasivanjem zicera po meni je i reina kriv isto toliko jer kostao nas je jako puno bodova ove sezone. jos kad se na ovakvog kiks golmana doda i kiks odbrana zamislite kako je tesko sacuvati mrezu... ja se ne bi smio kladiti da necemo primiti gol da igramo i protiv bojnika a ne nekih ozbiljnijih klubova. kako je krenulo dalglish ce morati staviti 10 defanzivaca ako misli sacuvati mrezu sa ovakvom ekipom.
Kad si vec Reinu napao mog'o si i Gerrarda :?:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.