RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Espiritosanto
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la Espiritosanto » 20 apr 2023, 00:14

mahic je napisao/la:
19 apr 2023, 22:13
druze svi znaju da je Tarik Kapetanovic iz Slobode u pitanju... momku je 19-20 godina, treba nam to zasticeno godiste. pisu i na Slobodinom forumu javno. navijaci Slobode smatraju da to nije neki gubitak za njih; vidjecemo kako ce se uklopiti u redove Veleza.
Koji će ti navijači bilo kojeg kluba iz BIH kada im igrači odlaze reći da je šteta....
Mi prvi za Zaima,Radovca,Mehu evo i sad za Zeljkovića itd...
Sarajevo ode im pola tima onaj u MLS,onaj u Angres smiju se ljudi kao ti su budale koga dovode.
Nije sad da možemo reći da će biti ovi momci neka pojačanja ali po meni bitniji pokazatelj koliko se ozbiljno radi u klubu.
Već u ovom trenutku se sklapa ekipa za iduću sezonu, dogovaraju pojačanja,produžuju ugovori.
Feja na presu govori kako je uključen medicinski laboratorij i nutricionisti u rad sa ekipom.
Ova priča oko stadiona, finale kupa druga godina zaredom ,velike šanse europa 3 godina zaredom.
Na jedan ozbiljan nivo se podigao naš klub.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 20 apr 2023, 00:17

Espiritosanto je napisao/la:
20 apr 2023, 00:14
mahic je napisao/la:
19 apr 2023, 22:13
druze svi znaju da je Tarik Kapetanovic iz Slobode u pitanju... momku je 19-20 godina, treba nam to zasticeno godiste. pisu i na Slobodinom forumu javno. navijaci Slobode smatraju da to nije neki gubitak za njih; vidjecemo kako ce se uklopiti u redove Veleza.
Koji će ti navijači bilo kojeg kluba iz BIH kada im igrači odlaze reći da je šteta....
Mi prvi za Zaima,Radovca,Mehu evo i sad za Zeljkovića itd...
Sarajevo ode im pola tima onaj u MLS,onaj u Angres smiju se ljudi kao ti su budale koga dovode.
Nije sad da možemo reći da će biti ovi momci neka pojačanja ali po meni bitniji pokazatelj koliko se ozbiljno radi u klubu.
Već u ovom trenutku se sklapa ekipa za iduću sezonu, dogovaraju pojačanja,produžuju ugovori.
Feja na presu govori kako je uključen medicinski laboratorij i nutricionisti u rad sa ekipom.
Ova priča oko stadiona, finale kupa druga godina zaredom ,velike šanse europa 3 godina zaredom.
Na jedan ozbiljan nivo se podigao naš klub.
:ljepota: :tokralju: :salut:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 20 apr 2023, 01:27

semsis je napisao/la:
19 apr 2023, 22:46
Tahric i Kape. Nijedan nisu za prvih 11 ni u losijem timu od Veleza.
Kape jeste, a ovaj drugi sto imam info nije Tahric

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 20 apr 2023, 02:00

Mostarac1922 je napisao/la:
20 apr 2023, 01:53
Tino Blaz Laus :salut:
Šikalo danas dosta dobar :bow:
Hrkac doktorski, Zvona kapitenski, ko beton danas. Samo kad ima pored sebe sigurnog igraca kao sto je Hrkac i on je odmah 50% bolji. :bow:
Zeljkovic dobar :bow:
Domic tanko bas, nije njegova pozicija ali bas tanko.
NERMIN HASKIC :bow:
19V22

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 20 apr 2023, 03:51

Cernica22 je napisao/la:
20 apr 2023, 02:00
Mostarac1922 je napisao/la:
20 apr 2023, 01:53
Tino Blaz Laus :salut:
Šikalo danas dosta dobar :bow:
Hrkac doktorski, Zvona kapitenski, ko beton danas. Samo kad ima pored sebe sigurnog igraca kao sto je Hrkac i on je odmah 50% bolji. :bow:
Zeljkovic dobar :bow:
Domic tanko bas, nije njegova pozicija ali bas tanko.
NERMIN HASKIC :bow:
Edo nam je pao u formi, dosta slabu utakmicu je odigrao.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 20 apr 2023, 07:53

DENIS ZVONIC I TARIK SIKALO :ljepota: :tokralju:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 20 apr 2023, 15:01

OUT:
Slavisa Bogdanovic?
Samir Zeljkovic?
Marko Karamarko
Haris Ovcina
Nedim Hadzic :facepalm:
Lejs Plicanic
Nemanja Andjusic?
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Zalik
Kontakt:

Post Postao/la Zalik » 21 apr 2023, 15:42

OnlyLeft22 je napisao/la:
20 apr 2023, 15:01
OUT:
Slavisa Bogdanovic?
Samir Zeljkovic?
Marko Karamarko
Haris Ovcina
Lejs Plicanic
Nemanja Andjusic?
IKIĆ?

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 21 apr 2023, 15:46

Zalik je napisao/la:
21 apr 2023, 15:42
OUT:
Slavisa Bogdanovic?
Samir Zeljkovic?
Marko Karamarko
Haris Ovcina
Lejs Plicanic
Nemanja Andjusic?
IKIĆ?
Dobio papire poslije priprema u Turskoj

Zalik
Kontakt:

Post Postao/la Zalik » 21 apr 2023, 15:48

Mostarwolf1981 je napisao/la:
21 apr 2023, 15:46
Zalik je napisao/la:
21 apr 2023, 15:42
OUT:
Slavisa Bogdanovic?
Samir Zeljkovic?
Marko Karamarko
Haris Ovcina
Lejs Plicanic
Nemanja Andjusic?
IKIĆ?
Dobio papire poslije priprema u Turskoj
Znam da ga nema a gdje god klikneš piše da je u Veležu

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 21 apr 2023, 16:45

Tarik Kapetanović, pa trenutno nije top igrač za Velež, kad kažem top igrač mislim na konkurenciju u ligi što se tiče zaštićenog godišta, ali uvijek postoji ona mogućnost da momak eksplodira i da pokrene uzlaznu putanju karijere u našem klubu. Isto tako može da samo bude broj na terenu, bez prevage sa jednom dobrom utakmicom pa tri loše ili skromne utakmice, kao što je to slučaj sa Bajrićem, Kvakićem itddd

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 23 apr 2023, 12:59

1981ultra je napisao/la:
21 apr 2023, 16:45
Tarik Kapetanović, pa trenutno nije top igrač za Velež, kad kažem top igrač mislim na konkurenciju u ligi što se tiče zaštićenog godišta, ali uvijek postoji ona mogućnost da momak eksplodira i da pokrene uzlaznu putanju karijere u našem klubu. Isto tako može da samo bude broj na terenu, bez prevage sa jednom dobrom utakmicom pa tri loše ili skromne utakmice, kao što je to slučaj sa Bajrićem, Kvakićem itddd
Najvjerovatnije da nije jedini koji nam dolazi iz Slobode, s jos jednim imamo dogovor ;)

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 23 apr 2023, 13:02

MostarskiSin je napisao/la:
23 apr 2023, 12:59
1981ultra je napisao/la:
Najvjerovatnije da nije jedini koji nam dolazi iz Slobode, s jos jednim imamo dogovor ;)
Mehmedovic

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 23 apr 2023, 13:05

1981ultra je napisao/la:
Kvakica sad da nisi spomenuo nikad se ne bih ni sjetio da je odigrao utakmicu za nas, a ne nesto vise. Bas sam dosta od njega ocekivao jer smo ga na forumu spominjali prije dolaska kao dobar zalog za buducnost. Steta definitivno sto nismo pokusali Mahmica uzeti.
19V22

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 23 apr 2023, 13:06

Cernica22 je napisao/la:
23 apr 2023, 13:05
1981ultra je napisao/la:
Kvakica sad da nisi spomenuo nikad se ne bih ni sjetio da je odigrao utakmicu za nas, a ne nesto vise. Bas sam dosta od njega ocekivao jer smo ga na forumu spominjali prije dolaska kao dobar zalog za buducnost. Steta definitivno sto nismo pokusali Mahmica uzeti.
Ja koliko sam upratio ni kluba nema.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 apr 2023, 13:27

Za mene lično Kvakić je bolji od Bajrića,problem je bio što su nam se vezni igrači krili pa nije imao kome loptu predati već izbijao.Samo 2 utakmice nisam gledao u Gabeli (Posušje i Široki) i ništa lošiji nije bio od Bajrića,tehnički puno bolji od njega
Ovaj Kapetanović je standardni igrač Slobode sa 19 godina,znači može samo bit koristan,a možda mu legne i ekipa kao Laušu pa eksplodira.Nemamu našoj ligi igrača U21 a da nije oscilirao u igri.Šikalo je bio loš,katastofalan dok je nakon gola Želji digao samopouzdanje i igra dobro.Taj drugi ako je istina je U21 reprezentativac takođe standardan u Slobodi i ima 4 gola postignuta.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 23 apr 2023, 13:49

emil02in je napisao/la:
23 apr 2023, 13:27
Za mene lično Kvakić je bolji od Bajrića,problem je bio što su nam se vezni igrači krili pa nije imao kome loptu predati već izbijao.Samo 2 utakmice nisam gledao u Gabeli (Posušje i Široki) i ništa lošiji nije bio od Bajrića,tehnički puno bolji od njega
Ovaj Kapetanović je standardni igrač Slobode sa 19 godina,znači može samo bit koristan,a možda mu legne i ekipa kao Laušu pa eksplodira.Nemamu našoj ligi igrača U21 a da nije oscilirao u igri.Šikalo je bio loš,katastofalan dok je nakon gola Želji digao samopouzdanje i igra dobro.Taj drugi ako je istina je U21 reprezentativac takođe standardan u Slobodi i ima 4 gola postignuta.
U sikalu je bio problem sto je prve utakmice igro na desnom krilu a citave pripreme ugirsvali su ga za sredinu i sad kako ne igra na krilu vise opet dolazi do bolje igre, treba sacekat da se vidi hoce li se mjenjat pravilo o u 21 igracu jer su spominjali da hoce

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 23 apr 2023, 13:55

emil02in je napisao/la:
23 apr 2023, 13:27
Ja samo da vam se zahvalim na Alagicu extra je za juniore bice dobar za prvi tim nekad aBd

slika
slika
slika

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 26 apr 2023, 23:09

🔴⚪️ Kristijan Tojcic pregovara sa Velezom ?!

Korpulentni stoper Javor Matisa, Kristijan Tojcic na meti je ekipe Veleza. Rodjeni zele pojacati odbranu, a na meti je bivsi stoper Zvijezde 09. Tojcic je clan Javora i pruza dobre partije, sto je i privuklo paznju celnika Veleza.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.