Nisam imao pravu informaciju. Ako se ne ubraja njegov problem, ko ga j.ebe, vise ga necu pomenuti.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Kad bi svi u BiH bili kao Damir i ne pripadali nijednoj grupi, država bi možda konačno krenula naprijed. Ovako, neće nikad.
Cuj to kafe bar putin u banjaluci
sa velicanja svojih zločinaca su presli na velicanje ruskih

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mogu podrzati ove licemjere kao sto je Djokovic kada imaju dva lica. Generalno citava ova mlada generacija Srba. U jednom trenutku promovisu bratstvo i jedinstvo, u drugom vrijedjaju.
Djokovic se grli i ljubi sa Dodikom, a Dodik vrijedja generalno sve Tuzlake godinama jer govori da su Tuzlaci sami sebe gadjali na Kapiji. U cemu je onda potreba ako si ti dobar covjek da se druzis sa Dodikom koji je faktor nemira?
Stanivukovic u jednom trenutku organizuje iftar, nepuna 24 sata nakon toga vrijedja Bosnjake.
To je sve nazalost produkt knjiga iz kojih Srbi uce. Njima je stvorena jedna nakaradna slika i svijet oko njih.
Djokovic se grli i ljubi sa Dodikom, a Dodik vrijedja generalno sve Tuzlake godinama jer govori da su Tuzlaci sami sebe gadjali na Kapiji. U cemu je onda potreba ako si ti dobar covjek da se druzis sa Dodikom koji je faktor nemira?
Stanivukovic u jednom trenutku organizuje iftar, nepuna 24 sata nakon toga vrijedja Bosnjake.
To je sve nazalost produkt knjiga iz kojih Srbi uce. Njima je stvorena jedna nakaradna slika i svijet oko njih.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Tačno ću zamrzit Brad Pitta radi ovog lika.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nebitno je čime sebe smatraš, ti de facto pripadaš grupi kako te sa strane neko gleda.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
To smo sve krivi mi i nas narod koji podrzava takve. Npr. Srbi preziru Nurkića jer je covjek patriota i slika se zastavom ljiljana, dok nasi levati nesto postuju Djokovica a lik se slika sa cetnickim zastavama i RS spominje u kontekstu drzave.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 22:38Ne mogu podrzati ove licemjere kao sto je Djokovic kada imaju dva lica. Generalno citava ova mlada generacija Srba. U jednom trenutku promovisu bratstvo i jedinstvo, u drugom vrijedjaju.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nije problem u organizaciji, problem je u odazivu na isti. Osim ako nisu u pitanju Šeranić, Bazdulj, Galijašević itd...tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 22:38Ne mogu podrzati ove licemjere kao sto je Djokovic kada imaju dva lica. Generalno citava ova mlada generacija Srba. U jednom trenutku promovisu bratstvo i jedinstvo, u drugom vrijedjaju.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Novak Djoković nije loša osoba po naravi, ali je poprilično jasno da je u pitanju Velikosrbin
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ma nebitno druze, nas Juka je daleko bolja i humanija osoba od njega, al to ne mijenja Srbima cinjenicu da ga ne mogu ocima gledati. Hocu da kazem da uprkos tim nekim politickim ispadima obojice navedenih, u Bosni ces naci velik broj Bosnjaka koji vole i podrzavaju Djokovica, dok u Srbiji neces nista pozitivno cuti o NurkicuBosniaBoston je napisao/la: ↑20 apr 2023, 01:14Novak Djoković nije loša osoba po naravi, ali je poprilično jasno da je u pitanju Velikosrbin
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- OldFashioned
- Kontakt:
+1
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dzumhur je svakako nebitan lik. Ne razumijem se u tenis, ali kako shvatam stvari, ovo je sportista nivo Nemanje Supića.
Šta je ono njegov najveći uspjeh? Bio u top 50 tenisera?
Edit: evo vidim bio je 23-i, nek mi onda neko upućen da neki ekvivalent.
⚜️~⚜️~⚜️
Dosta je teško uletit u top 100 u tenisu pogotovo ako si iz ove naše vukojebine, tako da ova priča da je sportista nivoa Nemanje Supića je smiješna. 3 ATP titule iz serije 250 i jedno finale. Otprilike je oko 1800 prijavljenih tenisera u svijetu, a on je u jednom momentu bio 23. što je oko 1% najboljih. Golem rezultat kad se sabere kakve je uvjete imao on, a kakve njegovi vršnjaci iz drugih zemalja Zapadne Evrope i Sjedinjenih Američkih Država. Džumhur je sigurno imao talenat što se samog tenisa tiče za više, ali glava i visina (što mu je stvaralo problem kod servisa) su jednostavno ogroman limit za njega uvijek bili. Da je stabilniji u glavi i da je viši 6-7 cm, bez ikakve dileme bi bio top 20 igrač u kontinuitetu par godina. Ali tako je - kako je. Opet kad se skonta da su bile donatorske večere na početku karijere zbog njega, da bi mogao iole trenirati kako treba i ići na turnire, mislim da je i više nego uspješan. Čovjek je zaradio samo od prize moneya skoro pa 5 miliona dolara.
Meni se njegovo ponašanje izvan tenisa nikako ne sviđa, mislim lik je složio starleti dijete i tetovirao je Imperiu, ali to su njegove stvari. Teško da ćemo mi ikad imati boljeg od njega jer smo fildžan država i jer nam je teniska kultura na mizernim granama kao i skoro pa svakog sporta.
Meni se njegovo ponašanje izvan tenisa nikako ne sviđa, mislim lik je složio starleti dijete i tetovirao je Imperiu, ali to su njegove stvari. Teško da ćemo mi ikad imati boljeg od njega jer smo fildžan država i jer nam je teniska kultura na mizernim granama kao i skoro pa svakog sporta.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Cini se da imamo sampiona koji jednom gujcom moze sjediti na 3 stolice. Frajer u skupstinama u 2 drzaveDragić Glišić, kojeg mnogi Srebreničani navode kao poseban primjer sukoba interesa, jer je on neko ko istovremeno obavlja tri funkcije, kako kažu, sjedi na tri stolice. Osim što je odbornik u Skupštini opštine Srebrenica i direktor Centra za socijalni rad Srebrenica, on je i član Skupštine opštine Bajine Bašte u Srbiji.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Koliko pratite razvoj "Artificial Intelligence"?
Tacnije tool-s kao ChatGPT, AgentGPT itd.
Napredak od novembra 2022 do danas je "intimidating".
Ja licno sam ga poceo koristiti u januaru, onako iz sale i pomalo.
Sad ga koristim 3-4 puta sedmicno, za posao. Za pisanje koda tj. programiranje.
Tacnije tool-s kao ChatGPT, AgentGPT itd.
Napredak od novembra 2022 do danas je "intimidating".
Ja licno sam ga poceo koristiti u januaru, onako iz sale i pomalo.
Sad ga koristim 3-4 puta sedmicno, za posao. Za pisanje koda tj. programiranje.
dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
Damir Džumhur je bio odličan teniser , vrlo dobra karijera .DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 apr 2023, 03:57Dzumhur je svakako nebitan lik. Ne razumijem se u tenis, ali kako shvatam stvari, ovo je sportista nivo Nemanje Supića.
Da nije splavova i starleta bila bi fantastična karijera . Treba naglasiti da dolazi iz Bosne i Hercegovine , države koju boli qrac za sport .
Našeg najboljeg tenisera svih vremena nazvati nebitnim likom i staviti u nivo Nemanje Supića ?!??

Treba biti iskren i napisati da Džumhur najviše smeta ljudima jer se izjasnio kao ateist , bolesno društvo je to jedva dočekalo .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma Dzumhura nije niko prozivao dok mu je fokus bio tenis i dok je bio samo teniser. Kad su mediji poceli da sapiru ljudima glave njegovim izlascima po Beogradu i vezama sa starletama mahom je i poceo njegov pad u karijeri pa je postao vise poznat po Beogradu, splavovima i kamenjarkama nego tenisu.
No ovdje se ne radi o Dzumhuru nego o turniru koji je obojen i politički i nacionalno i to je jasno svakom ko zeli bar malo otvoriti oči. Dovoljno je razumijeti ko je domacin turnira da skontas kako je taj turnir sve samo ne promocija drzave BiH.
No ovdje se ne radi o Dzumhuru nego o turniru koji je obojen i politički i nacionalno i to je jasno svakom ko zeli bar malo otvoriti oči. Dovoljno je razumijeti ko je domacin turnira da skontas kako je taj turnir sve samo ne promocija drzave BiH.
Diskonter Aldi najavio je da će od 2030. godine prodavati samo svježe meso iz najviših sistema uzgoja.
Aldi do 2030. želi u potpunosti preći na prodaju mesa iz najviših tzv. uzgojnih oblika tri i četiri. Aldi Nord i Süd su ovo zajedno objavili. Ovaj korak ima za cilj pružiti poljoprivrednicima i prerađivačima mesa koji planiraju sigurnost za promjenu proizvodnje. Promjena će se odvijati u fazama: ove godine dvije Aldi grupe u početku imaju za cilj 15 % udjela u prodaji svježeg mesa iz robe iz vrste uzgoja tri i četiri. Očekuje se da će do 2026. porasti na 33 %. Do 2025., Aldi želi prestati prodavati meso na najnižem nivou. Do 2030. tranzicija bi trebala biti završena.
2019. Aldi i drugi veliki trgovci mješovitom robom uveli su četveroslojni sistem označavanja. To je klasifikacija za svježe meso koju je razvila sama prehrambena industrija. Prvi nivo "Stabni smještaj" odgovara samo zakonskim zahtjevima. Nivo 2 "Stabilni smještaj plus" daje životinjama, između ostalog, više prostora i dodatni materijal za aktivnosti. Nivo 3 "Spoljna klima" garantuje životinjama još više prostora i kontakt sa svežim vazduhom. Na nivou 4 "Premium" imaju i mogućnost vježbanja na otvorenom, a u ovaj nivo se svrstava i organsko meso. Osim toga, postoje smjernice za ishranu, materijal za aktivnosti za životinje i praćenje zdravlja.
Aldi do 2030. želi u potpunosti preći na prodaju mesa iz najviših tzv. uzgojnih oblika tri i četiri. Aldi Nord i Süd su ovo zajedno objavili. Ovaj korak ima za cilj pružiti poljoprivrednicima i prerađivačima mesa koji planiraju sigurnost za promjenu proizvodnje. Promjena će se odvijati u fazama: ove godine dvije Aldi grupe u početku imaju za cilj 15 % udjela u prodaji svježeg mesa iz robe iz vrste uzgoja tri i četiri. Očekuje se da će do 2026. porasti na 33 %. Do 2025., Aldi želi prestati prodavati meso na najnižem nivou. Do 2030. tranzicija bi trebala biti završena.
2019. Aldi i drugi veliki trgovci mješovitom robom uveli su četveroslojni sistem označavanja. To je klasifikacija za svježe meso koju je razvila sama prehrambena industrija. Prvi nivo "Stabni smještaj" odgovara samo zakonskim zahtjevima. Nivo 2 "Stabilni smještaj plus" daje životinjama, između ostalog, više prostora i dodatni materijal za aktivnosti. Nivo 3 "Spoljna klima" garantuje životinjama još više prostora i kontakt sa svežim vazduhom. Na nivou 4 "Premium" imaju i mogućnost vježbanja na otvorenom, a u ovaj nivo se svrstava i organsko meso. Osim toga, postoje smjernice za ishranu, materijal za aktivnosti za životinje i praćenje zdravlja.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 13 gostiju.