FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Mi ako ne pobijedimo Slogu u subotu to je to gotovo...
Nema vise price o opstanku.
Ta pobjeda nas drzi iznad vode , uz dodatni skupljanje bodova po strani gdje god uspijemo...
Trener Sloge je iskusan covjek koji sigurno zna fudbal u BiH kao i Husref..
Protiv Igmana smo imali srece to nas je spasilo a ovdje ce nam trebat vise od toga jer nam ovdje trebaju 3 boda..
Nema vise price o opstanku.
Ta pobjeda nas drzi iznad vode , uz dodatni skupljanje bodova po strani gdje god uspijemo...
Trener Sloge je iskusan covjek koji sigurno zna fudbal u BiH kao i Husref..
Protiv Igmana smo imali srece to nas je spasilo a ovdje ce nam trebat vise od toga jer nam ovdje trebaju 3 boda..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
eto, takav se istok mogao napraviti za 3 miliona, zatrpat one šipove, ionako su i tu oprane pare, promašena investicija, napraviti istok ovako u visini sjeverne tribine, onaj zapad izlupati drvenim čekićem...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Tamo na stranici grada ima Budžet za ovu godinu pise da milion km ide u RSD Sloboda a 200 hiljada u OKK Sloboda
Valjda ne bude ove godine problema sa onom licencom, i nije mi jasno ako grad daje eto milion, u fudbalski klub ode vise od pola sigurno, sta je s tim parama , pa dug stoji ne mice ni gore ni dole..
Valjda ne bude ove godine problema sa onom licencom, i nije mi jasno ako grad daje eto milion, u fudbalski klub ode vise od pola sigurno, sta je s tim parama , pa dug stoji ne mice ni gore ni dole..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Dzaba da daju 10 miliona, kad uvijek neki novi dug izleti. I tako ukrug. A te pare sto grad da idu ja mislim na onk standardno, plate uposlenika, odrzavanje stadiona (mada ga i ne odrzavaju) i malo se uprava utali za par hiljada i eto tih milion KMmk1008 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:35Tamo na stranici grada ima Budžet za ovu godinu pise da milion km ide u RSD Sloboda a 200 hiljada u OKK Sloboda
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mozes li objasnit sta govori?TzBulevar87 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 15:41U Posušju jedan član UO na utakmici, u Konjicu tri ako sam dobro vidio...
Ne znam za vas, ali meni ova činjenica dosta govori![]()
Isli ljudi gledati utakmicu, sta oni mogu pruziti osim moralne podrske, makar da se razumiju u fudbal, ne bi drzali onu neznalicu na klupi da znaju, oni mogu jedino biti u upravi OFK Tuzle......zato je Sloboda tu gdje i jeste sto svaki kokuz moze biti u upravi Slobode....DeZerbi je napisao/la: ↑19 apr 2023, 15:38Mozes li objasnit sta govori?TzBulevar87 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 15:41U Posušju jedan član UO na utakmici, u Konjicu tri ako sam dobro vidio...
Ne znam za vas, ali meni ova činjenica dosta govori![]()
🔴⚫️
Iskren da ti budem ne znam ni ko je ostao u UO, na pocetku ih je bila fina ekipa a kako vrijeme prolazi rasipaju se.
Uz dužno poštovanje prema njemu, ali koja je funkcija Eldara Jusufovića kao generalnog direktora? Jel tu samo da se uhljebi pa da ukalja sebi obraz kao i 90% UO.
Malo se priča i o njemu, a vjerujem da je vecina i zaboravila da on ima bilo kakvu funkciju u klubu, a pogotovo generalnog direktora.
Malo se priča i o njemu, a vjerujem da je vecina i zaboravila da on ima bilo kakvu funkciju u klubu, a pogotovo generalnog direktora.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
A metuzalem Zdeno JurićPashoni je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:23Uz dužno poštovanje prema njemu, ali koja je funkcija Eldara Jusufovića kao generalnog direktora? Jel tu samo da se uhljebi pa da ukalja sebi obraz kao i 90% UO.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
A sta ce se uhljebit gdje, koja pozicija?Pashoni je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:23Uz dužno poštovanje prema njemu, ali koja je funkcija Eldara Jusufovića kao generalnog direktora? Jel tu samo da se uhljebi pa da ukalja sebi obraz kao i 90% UO.
Nisi ni svjestan koliko je nezahvalno tu raditi, momak je svaki dan na stadionu radi za dobro kluba ono sto je u njegovoj moci, nema on uticaj ni na UO ni na trenera ni na igrace, ima nekih koji rade iz ljubavi.
Bio i otišao kao što i večina na kraju ode. Ja govorim trenutno o Eldaru i nemam apsolutno ništa protiv momka, nego me zanima ono gore sto sam u prethodnom postu napisao.HPCompaq je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:35A metuzalem Zdeno JurićPashoni je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:23Uz dužno poštovanje prema njemu, ali koja je funkcija Eldara Jusufovića kao generalnog direktora? Jel tu samo da se uhljebi pa da ukalja sebi obraz kao i 90% UO.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
izgleda da je jedan naš mladi fudbaler dogovorio tranasfer u Velež na kraju sezone
Zdeno je tu nije otisao, i on je od Slobode vise izgubio nego sto je dobio.Pashoni je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:15Bio i otišao kao što i večina na kraju ode. Ja govorim trenutno o Eldaru i nemam apsolutno ništa protiv momka, nego me zanima ono gore sto sam u prethodnom postu napisao.HPCompaq je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:35A metuzalem Zdeno JurićPashoni je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:23Uz dužno poštovanje prema njemu, ali koja je funkcija Eldara Jusufovića kao generalnog direktora? Jel tu samo da se uhljebi pa da ukalja sebi obraz kao i 90% UO.
Pa koji qurac ce nam onda generalni direktor ako nema nikakve funkcije, vec sam napisao nemam nista protiv momka, ali ako ce na kraju ukaljati svoj obraz s tom pozicijom nije se trebao ni prihvatati nje. Mogao je i na druge načine doprinjeti klubu “iz ljubavi”. Svaka mu cast sta god radi, ali pun mi q tih sto rade iz ljubavi, a mnogo ih je do sad bilo pa evo nas tu gdje jesmo, odnosno u tri pm.DeZerbi je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:15A sta ce se uhljebit gdje, koja pozicija?Pashoni je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:23Uz dužno poštovanje prema njemu, ali koja je funkcija Eldara Jusufovića kao generalnog direktora? Jel tu samo da se uhljebi pa da ukalja sebi obraz kao i 90% UO.
Nisi ni svjestan koliko je nezahvalno tu raditi, momak je svaki dan na stadionu radi za dobro kluba ono sto je u njegovoj moci, nema on uticaj ni na UO ni na trenera ni na igrace, ima nekih koji rade iz ljubavi.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
A po kojoj logici ce on ukaljat svoj obraz?
A sta je to on dao da bi izgubio?
Godinama “jede i pije” racun Slobode, a bio nas je jednom i tuzio koliko ja znam?
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Neka nase djece, treba ih istrpiti dok ne odu u neki klub, nije ni prvi a ni zadnji, uprava radi odlican posao.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
U moru loše naše djece, najgori, samo nek' ide! Hajde mi, ali šta Velež vidi u njemu

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
ni meni to nije jaasnosimonknows je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:40U moru loše naše djece, najgori, samo nek' ide! Hajde mi, ali šta Velež vidi u njemu![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.