Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kada Otvorim račun u banci, da li taj račun isti dan bude aktivan? Mogu leći na njega neke uplate ?
I za koliko bude gotova bankovna kartica ?
I za koliko bude gotova bankovna kartica ?
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Meni je odma bio aktivan. Kartica stigla kroz 10-15 dana postom.
SLOBODA ILI NIŠTA
- akisarajevo92
- Kontakt:
to mozda zavisi od banke do banke ali vecinom je taj period koji cekas 10-tak dana
btw. najbolji teniser mozda svih vremena igra turnir u tvojoj drzavi (gdje se skoro nikad ne desava neki veliki sportski dogadjaj) a uopste nemas osjecaj da se to desava, mada je to slucaj za vecinu stvari iz RS-a
Don't believe the hype.
Govoriš za karticu ili račun ?akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:13to mozda zavisi od banke do banke ali vecinom je taj period koji cekas 10-tak dana
btw. najbolji teniser mozda svih vremena igra turnir u tvojoj drzavi (gdje se skoro nikad ne desava neki veliki sportski dogadjaj) a uopste nemas osjecaj da se to desava, mada je to slucaj za vecinu stvari iz RS-a
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Račun bude aktivan odma, kartica bude uglavnom gotova za 7-8 dana, osim ako ne izvadiš BBI prepaid karticu, nju dobiješ odma čim ispuniš papire.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 19 apr 2023, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Koja banka ?Sjenjak1919 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:13Meni je odma bio aktivan. Kartica stigla kroz 10-15 dana postom.
Hvala momci .
Ma turnir je sam po sebi politički obojen s obzirom ko stoji iza svega i svrha mu je promocija jednog dijela BiH sto se jasno dati iscitati iz samog naziva turnira. To je isto da u Sarajevu napravis nekakav Bosnjacki open a logicno bi bilo da to bude Sarajevo Open ili u ovom aktuelnom slučaju Banja Luka Open.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:13
- numanumaye22
- Kontakt:
Nemas ni osjecaj da je Banja Luka drugi najveci grad poslije Sarajeva, koji je iole ziv, posebno ljeti. Takodjer isto tako je najljepsi grad u citavoj BiH a i za zene kazu mnogi da su tamo najljepse u drzavi. Sto li je to takochily-rz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:51Ma turnir je sam po sebi politički obojen s obzirom ko stoji iza svega i svrha mu je promocija jednog dijela BiH sto se jasno dati iscitati iz samog naziva turnira. To je isto da u Sarajevu napravis nekakav Bosnjacki open a logicno bi bilo da to bude Sarajevo Open ili u ovom aktuelnom slučaju Banja Luka Open.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:13

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Dzumhur se bruka. Preci mu se u grobu okrecu. I njega bi noz ili metak dohvatio da je u Podrinju bio 90-tih, dzaba sto je ateist.chily-rz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:51Ma turnir je sam po sebi politički obojen s obzirom ko stoji iza svega i svrha mu je promocija jednog dijela BiH sto se jasno dati iscitati iz samog naziva turnira. To je isto da u Sarajevu napravis nekakav Bosnjacki open a logicno bi bilo da to bude Sarajevo Open ili u ovom aktuelnom slučaju Banja Luka Open.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:13
Cuj Srpska open.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Pa najjace sto nikome nije smetao taj naziv "Srpska open" svih ovih 20 godina sto se igrao challenger turnir. Tada to nije bio turnir koji je politicki obojen i namijenjen u svrhu promocije Republike Srpske. 

Ko kaze da nije? Naravno da jeste, samo se manje pricalo jer i jest bilo generalno manje paznje oko toga, logicno jelte.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa bolio je ljude k*rac jer su dolazili sklj igraci, a sad kada je ovu godinu turnir malo jaci, sto podrazumjeva i vecu gledanost, naziv predstavlja problem. Po mom skromnom misljenju to je licemjerno, ako ste vec takvog stava da vas vrijedja naziv, trebalo bi biti svejedno da li je challenger ili 250.
Uostalom, turnir se igra u Banjaluci koja je glavni grad Republike Srpske. Isto kao sto je legitimno da se turnir u Beogradu zove Serbia open, tako je sasvim legitimno da se turnir u BL zove Srpska open. I da danas-sutra postoji u Sarajevu Federacija open (mozda i postoji, ne znam), to bi bilo sasvim legitimno.
A Herceg Bosna open? 
Realno država nije Srpska ni federacija nego Bosnia i Hercegovina.

Realno država nije Srpska ni federacija nego Bosnia i Hercegovina.
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 19 apr 2023, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nit je Banjaluke po ustavu glavni grad Republike Srpske nit su Srbija i Republika Srpska isto nit bi naziv Federacija Open bio ista manje umobolan od ovog Srpska Open.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Netačno, glavni grad Republike Srpske je Sarajevo po entitetskom ustavu. Ovo ne zna 84% građana istoimenog entiteta.dscile je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:30Pa bolio je ljude k*rac jer su dolazili sklj igraci, a sad kada je ovu godinu turnir malo jaci, sto podrazumjeva i vecu gledanost, naziv predstavlja problem. Po mom skromnom misljenju to je licemjerno, ako ste vec takvog stava da vas vrijedja naziv, trebalo bi biti svejedno da li je challenger ili 250.
Uostalom, turnir se igra u Banjaluci koja je glavni grad Republike Srpske. Isto kao sto je legitimno da se turnir u Beogradu zove Serbia open, tako je sasvim legitimno da se turnir u BL zove Srpska open. I da danas-sutra postoji u Sarajevu Federacija open (mozda i postoji, ne znam), to bi bilo sasvim legitimno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemam problem priznati da nisam znao. Smatrao sam da je BL kao administrativni centar u stvari i glavni grad.MortemHz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:38Netačno, glavni grad Republike Srpske je Sarajevo po entitetskom ustavu. Ovo ne zna 84% građana istoimenog entiteta.dscile je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:30Pa bolio je ljude k*rac jer su dolazili sklj igraci, a sad kada je ovu godinu turnir malo jaci, sto podrazumjeva i vecu gledanost, naziv predstavlja problem. Po mom skromnom misljenju to je licemjerno, ako ste vec takvog stava da vas vrijedja naziv, trebalo bi biti svejedno da li je challenger ili 250.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.