Nek neko prevede ovo, ako može

Moderator/ica: GracanicaAA
Brat moj, možeš li se kako organizovati da dođeš u Bosnu u 6.mjesecu da skupa idemo na Play off na gostovanje??zenicanin je napisao/la: ↑18 apr 2023, 21:30I ja sam u dijaspori, i sto se tice odluke o ukidanju streama postujem. Dali su sto su mogli od sebe.
Inace, bas sam jednom uzeo da pretrazim imena koja su vecinom uvredljivo komentarisala vezano za stream na fb stranici, skoro svi nisu bili clanovi nijednom u periodu 2020-2022 (spiskovi su dostupni javno). U biti, isti oni koji kad Celik igra gledaju utakmicu s pruge i sopinga kada je na Kamberovicu.. A na Bilinom ih nema, jer cekaju atraktivne protivnike..
Zdrava kritika je uvijek dobrodosla, al' vrijedjati nekog javno nikad.
Allahu, pomozi nas protiv naroda nepravednog
Ima tu jos mitskih mjesta , Seona je sad u prvom planu, a tu je još Priluk , Seona, Mionica.... Matica sad nema ni na mapi, a Matici su nas dobro pomucili
Uvjete za Prvu ligu FBiH imaju: Čelik, Klis, Kiseljak i Gornji RahićCrni gavran je napisao/la: ↑19 apr 2023, 10:54Ima tu jos mitskih mjesta , Seona je sad u prvom planu, a tu je još Priluk , Seona, Mionica.... Matica sad nema ni na mapi, a Matici su nas dobro pomucili
Moguci protivnik Čelika bi moglo biti Brastvo iz Bosanske Krupe, koji je pobjedio direktnog konkurenta sa 5:1 u gostima i poodmaklo je na 1.mjestu, a dole u Hercegovini je isto mrtva trka, tu su vrhunski timovi, kao sto su Klis, Krusevo, Visici itd
![]()
Znači Durmiš i Zukić su bili nepravedni hahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.