Šalim se naravno,West Ham je zasluženo uzeo 3 boda i tu se nema šta prigovarati.
Naivno i glupo smo primili golove (2. nisam ni vidio) ali ne mogu da vjerujem da je Reina opet primio gol u svom stilu.

Igrači su djelovali nezainteresvano i bezvoljno.Suarez je bio ponajbolji u 2.poluvremenu,nevjerovatan potez i asistencija kod gola za svaku pohvalu.Pored toga imao je još nekoliko dobrih šansi prije svega onaj šut nakon pasa Gerrarda koji mu je Green jedva skinuo.
Sve u svemu katastrofalno ! Najviše me nervira to što niti jedan igrač LFC-a ne zna da nabaci loptu.

Imam osjećaj da nam daju 10 kornera i slobodnjaka ne bi mogli stvoriti ozbiljniju priliku.Taman kada smo zabili gol i onako euforično krenuli naprijed onaj slobodnjak i Gerrard je zakuca u gol aut !?

Maxi je doktor za Colea(ne mogu vjerovati da ovo kažem).Kao što sam već bezbroj puta rekao ova sezona neka posluži kao uigravanje za slijedeću,nek Kenny fino sagleda sve i pojača ekipu na ljeto.Riješiti se prije svega Kyrgiakosa(njemu ionako ističe ugovor),Poulsena,Maxia i Colea,a ima tu još kandidata.
Protiv Utd-a nek nam je Bog na pomoći.