Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rade Krunić
Upravo iz razloga gdje i kako igra Rade trenutno da je najbolji. Ne vidim razlog osim povreda zašto Dedić ne bi bio na ovom ili veće nivou, ali trenutno nije. Krunić je trenutno ono što svaki trener voli. Marljiv, šutljiv igrač zadatka imenu greške i nekih glupih odluka.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Slažem se. Meni je uvijek bio drag. Šuti i radi. Odradi najbolje sto zna svaku tekmu. Bas zahvalan igrač. On je sad na vrhuncu karijere otprilike . Anel i Dedić tek treba da stignu dotle.samocelik je napisao/la: ↑18 apr 2023, 21:56Upravo iz razloga gdje i kako igra Rade trenutno da je najbolji. Ne vidim razlog osim povreda zašto Dedić ne bi bio na ovom ili veće nivou, ali trenutno nije. Krunić je trenutno ono što svaki trener voli. Marljiv, šutljiv igrač zadatka imenu greške i nekih glupih odluka.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rade za desetku odigrao ovih 135min. Nadam se da ce tako i ovo četvrto poluvrijeme. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja pri tome mislim da ovo što igra u Milanu kod nas u reprezentaciji nikada nije igrao. U Milanu igra fudbal karijere i neće ga nigdje ponoviti. Iz tog ugla jako je nezahvalno biti selektor i voditi reprezentacije. Hajde ti Krunića stavi na nekog libera protiv Islanda i da ti se ne vidi 90 minuta a odradi 50 pasova i 8 faula bez da ga iko vidi.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pa prvu tekmu u kvalama protiv Islanda je bas on iznio na svojoj grbači. Amar i on su rješili tekmu. Al da je drugačije u repki, jeste. Sto zbog kvalitete igrača sto zbog očekivanja. U repki se teško vidi sav prljavi posao koji igrači odrade. Mjerilo su golovi i asistencijesamocelik je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:07Ja pri tome mislim da ovo što igra u Milanu kod nas u reprezentaciji nikada nije igrao. U Milanu igra fudbal karijere i neće ga nigdje ponoviti. Iz tog ugla jako je nezahvalno biti selektor i voditi reprezentacije. Hajde ti Krunića stavi na nekog libera protiv Islanda i da ti se ne vidi 90 minuta a odradi 50 pasova i 8 faula bez da ga iko vidi.
Čestitke Rade za izboreno polufinale !
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- unitarista
- Kontakt:
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Maestro Rade
-
- Kontakt:
Nikada mu necu halaliti onu kur..bolju protiv Slovačke i ono šetkanje po terenu da sto puta osvoji ligu prvaka..za mene je puno bitnije koliko doprinosi u reprezentaciji a to je do sada premalo, ne zato što ne zna vec zato što nece..
Izgleda da cemo u finalu imat jednog Bosanca kako,stvari stoje ili Rade ili Dzeko
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ako Inter prođe Benficu, dakle imat cemo BH reprezentativca u finalima LŠ.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Druze, covjek je ozlijeđen igrao tu utakmicu, nema logike da nece trcati protiv Slovaka, a protiv Islanda trcao u napad i odbranu 90 minuta.Aristotel555 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:13Nikada mu necu halaliti onu kur..bolju protiv Slovačke i ono šetkanje po terenu da sto puta osvoji ligu prvaka..za mene je puno bitnije koliko doprinosi u reprezentaciji a to je do sada premalo, ne zato što ne zna vec zato što nece..
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da, bilo je upitno da uopste nastupi. Kad su vidjeli da Dzeko nemoze početi on je morao krenuti povrijeđen19vendetta87 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:16Druze, covjek je ozlijeđen igrao tu utakmicu, nema logike da nece trcati protiv Slovaka, a protiv Islanda trcao u napad i odbranu 90 minuta.Aristotel555 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:13Nikada mu necu halaliti onu kur..bolju protiv Slovačke i ono šetkanje po terenu da sto puta osvoji ligu prvaka..za mene je puno bitnije koliko doprinosi u reprezentaciji a to je do sada premalo, ne zato što ne zna vec zato što nece..
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Mrs smecaru krezaviAristotel555 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:13Nikada mu necu halaliti onu kur..bolju protiv Slovačke i ono šetkanje po terenu da sto puta osvoji ligu prvaka..za mene je puno bitnije koliko doprinosi u reprezentaciji a to je do sada premalo, ne zato što ne zna vec zato što nece..
Rade malo se odmori i uživaj sa porodicom . Treba i on dijete sa dobije. Sretno 

-
- Kontakt:
soccerfan je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:18Da, bilo je upitno da uopste nastupi. Kad su vidjeli da Dzeko nemoze početi on je morao krenuti povrijeđen19vendetta87 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:16Druze, covjek je ozlijeđen igrao tu utakmicu, nema logike da nece trcati protiv Slovaka, a protiv Islanda trcao u napad i odbranu 90 minuta.Aristotel555 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:13Nikada mu necu halaliti onu kur..bolju protiv Slovačke i ono šetkanje po terenu da sto puta osvoji ligu prvaka..za mene je puno bitnije koliko doprinosi u reprezentaciji a to je do sada premalo, ne zato što ne zna vec zato što nece..
Moguće je ali zar nije bilo posteno onda da kaze da nije dovoljno spreman, ja bih sigurno tako postupio, ovako je samo ispalo puno gore gdje je tim potezom ponistio sve ono dobro iz prve utakmice, al' eto kod nas kad je reprezentacija u pitanju uvijek se nesto nadje da nas unazadi..
-
- Kontakt:
Svaka budala danas ima pristup internetu, Boze sacuvajmarlostanf1eld je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:20Mrs smecaru krezaviAristotel555 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:13Nikada mu necu halaliti onu kur..bolju protiv Slovačke i ono šetkanje po terenu da sto puta osvoji ligu prvaka..za mene je puno bitnije koliko doprinosi u reprezentaciji a to je do sada premalo, ne zato što ne zna vec zato što nece..

Pa rekao je. Prije utakmice je pisano da ima povredu i da je pod upitnikom da nastupi.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zanimljivo kako je on u Milanu postao odličan na toj poziciji zadnjeg veznog.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa