Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Megamon
- Kontakt:
Re: Arsenal
Igra Babo 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Megamon
- Kontakt:
Ona bandera nam da gol 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ne možemo ni Mickey Mouse Cup osvojit.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
pa kad imamo invalida u veznom redu, rosicky, ja sam kontao da je on slab samo kad igra sa denilsonom, ali brate evo opet isti, a ima pored sebe bolje igrace... mislim koji se jos arsenalov navijac uzdao u odbranu,Bosco je napisao/la:Ne možemo ni Mickey Mouse Cup osvojit.
Celik!3,2,2.
Sad je Rosicky jedini krivac što nas Birmingham ubija u prvom poluvremenu. 

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Dade ga robin van babo 

Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 27 feb 2011, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
koliko je prilika on stvorio??? koliko je puta loptu izgubio, kasno krenuo, faul napravio, i nista konkretno.. za njihov gol kriva je odbrana, za nasu nemogucnost u napadu rosicky, pa jbt jack ga presisa u igri, a ovaj ima vise ''iskustva'' ..Bosco je napisao/la:Sad je Rosicky jedini krivac što nas Birmingham ubija u prvom poluvremenu.
Celik!3,2,2.
**** ti život i glupi stream, nit sam gol vidio, nit išta, izgleda da se Babo povrijedio.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
http://veetle.com/index.php/channel/view#4d6a64c578c9cBosco je napisao/la:**** ti život i glupi stream, nit sam gol vidio, nit išta, izgleda da se Babo povrijedio.
probaj ovde
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
gol nesto slicno kao proti whu, ubacivanje sa desne strane(shava) rvp desnom ispred njihovog igraca, ali kad je osutao udario u ovog i nesto malo sepa...Bosco je napisao/la:**** ti život i glupi stream, nit sam gol vidio, nit išta, izgleda da se Babo povrijedio.
p.s. jack pogodio precku, iz tog napada je dat gol
p.s.2 nasi izgazase bowyera, jos ga treba udarat..
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 27 feb 2011, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
- Megamon
- Kontakt:
Babo poluskaricama

Da nije povreda kraj njega niko ne bi spominjao ni Rooneya ni Torresa, ali čovjek je podložan povredama i nikada neće imati karijeru kakvu zaslužuje.Carlo je napisao/la:Ovaj Persie lud čovjek
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
eto bosco jos jedna izgubljena lopta od strane rosickog, imao jedno dodavanje u aut, 2 dodavanja njima, i ovo sad, uz to zna samo posalati loptu na stranu i nazad(zvuci poznato) ukratko nesto poput denilsona, ne smije uopste povesti loptu naprijed..
Celik!3,2,2.
Rosicky ne igra da stvara prilike, čovjek je osigurač i odlično obavlja defanzivne zadatke i dok je tako nemamo se pravo žalit. Ispred njega su Arshavin, Wilshere i Nasri i nek oni razbijaju glavu s pasovima naprijed, to Rosickijev posao danas nije.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
kako nije, pa rosicky igra ono sto cesc obicno igra, jack igra svoju poziciju, samo sto malo vise ide naprijed... a vidio sam koliko je defanzivno dobar, 1 gol, i 2 100% plus ofsajd sviran koji nije trebao biti.. bas je dobar i defanzivno..
Celik!3,2,2.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
ROSICKY MORA NAPOLJE,MJESTO NJEGA BENTHNER A U SREDINU NASRI !!!
Kakav vi tim imate, s ovakvom ekipom možete i više od drugog mjesta u premiershipu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
dok je wenger tu tesko... ja bi volio uvijek da arsenal osvoji prije manchestera ali....Carlo je napisao/la:Kakav vi tim imate, s ovakvom ekipom možete i više od drugog mjesta u premiershipu.
You are someone else I am still right here
Stativa za Birmingham, umalo gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.