AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ako uspiju dobiti treći put zaredom Napoli u samo 15 dana, onda ne sumnjam u finale nikako. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Marcinjakmuha milanez je napisao/la: ↑18 apr 2023, 18:10Ko sudi večeras? Pakao će da bude kako god, jedva čekam da krene.![]()

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neka bolja spretnija i sretnija ekipa prođe. Sempre con te!!
Forza Milaaan!
Forza Milaaan!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Neka spretnija i sretnija ekipa bude Milan 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Uhhh vec neka trema hvata, idemo momci po prolaz abd 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- nextterrain
- Kontakt:
CDK zabija svoj prvijenac vecerass
Sretno momcima, samo da ne prime na brzinu neki gol

Sretno momcima, samo da ne prime na brzinu neki gol

Kako god završilo, možemo biti zadovoljni i ponosni jer vjerujem da niko nije očekivao da ćemo doći do te tačke gdje nas jedna utakmica djeli od polufinala.
Doduše kad vidim kako su se šupački ponijeli i igrači i navijači Napolija, ne bih im volio priuštiti to zadovoljstvo da pobjede. Idite u qurac malograđanštino.
Majmunski povici ka Leu kad je izlazio iz hotela, nadam se da će ih unišiti.

Doduše kad vidim kako su se šupački ponijeli i igrači i navijači Napolija, ne bih im volio priuštiti to zadovoljstvo da pobjede. Idite u qurac malograđanštino.
Majmunski povici ka Leu kad je izlazio iz hotela, nadam se da će ih unišiti.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Recepti za uspijeh 2night.
- Pioli ne smije pripremiti ekipu striktno defanzivno i nadati se majstorijama Leao u kontrama.
- Tomori mora odigrati mnogo bolje nego što to radi kroz cijelu sezonu, bio je jedan od gorih u prvom poluvremenu sa istim protivnikom. Kad je on nervozan i paniči i ulazi iz greške u grešku, imam osjećaj cijela odbrana postane propusna.
- Tonali mora početi preuzimati više odgovornosti kada igra sa Krunićem a ne Bennacerom u tom centralom djelu terena.
- Krunić da igra što jednostavnije jer je sklon greškama upravo zbog toga što često komplikuje s loptom. Ja i dalje tvrdim da je on kao 10-ka bolje riješenje.
- Hoću da vidim motiviranog Leao, rastrčanog, da pomaže odbrani.
- Ekipa je već do sada odigrala mnogo velikih utakmica u svojim mladim karijerama i trebalo bi da dobro podnesu večerašnji urnebesni pritisak sa tribina koji svi definitivno očekujemo.
- Pioli ne smije pripremiti ekipu striktno defanzivno i nadati se majstorijama Leao u kontrama.
- Tomori mora odigrati mnogo bolje nego što to radi kroz cijelu sezonu, bio je jedan od gorih u prvom poluvremenu sa istim protivnikom. Kad je on nervozan i paniči i ulazi iz greške u grešku, imam osjećaj cijela odbrana postane propusna.
- Tonali mora početi preuzimati više odgovornosti kada igra sa Krunićem a ne Bennacerom u tom centralom djelu terena.
- Krunić da igra što jednostavnije jer je sklon greškama upravo zbog toga što često komplikuje s loptom. Ja i dalje tvrdim da je on kao 10-ka bolje riješenje.
- Hoću da vidim motiviranog Leao, rastrčanog, da pomaže odbrani.
- Ekipa je već do sada odigrala mnogo velikih utakmica u svojim mladim karijerama i trebalo bi da dobro podnesu večerašnji urnebesni pritisak sa tribina koji svi definitivno očekujemo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nipošto se povući odmah od prve minute i dati Napoliju potpunu kontrolu. To bi išlo ka katastrofi.
Sa ovim učinkom u LPa ja sam ponosan i zadovoljan sa ovim momcima. Ali u ligi su podbacili. Ali o tome nakon večerašnjeg meča.
Samo hrabro i odlučno. Već su pokazali da znaju i mogu igrati protiv Napolija. Dvije pobjede u 15 dana nisu slučajnost. Kao ni 4(ako se ne varam) zaredom u Napulju.
Sa ovim učinkom u LPa ja sam ponosan i zadovoljan sa ovim momcima. Ali u ligi su podbacili. Ali o tome nakon večerašnjeg meča.
Samo hrabro i odlučno. Već su pokazali da znaju i mogu igrati protiv Napolija. Dvije pobjede u 15 dana nisu slučajnost. Kao ni 4(ako se ne varam) zaredom u Napulju.
Što sam ja mislio da se brišu kartoni pred polufinale
Kod nas čak 5 igrača pred suspenzijom, ali teško da će ova utakmica završiti bez minimalno desetak kartona.

Kod nas čak 5 igrača pred suspenzijom, ali teško da će ova utakmica završiti bez minimalno desetak kartona.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pritisli su nas da valja, da bi malo odahnuti
nece ni oni moci ovako izdrzati jos dugo. treba nam kontra i gol Rafe da ovo malo smiri 

Djeluju nervozno i nesigurno. Baš ih trema drma. Samo da ovaj pritisak prođe.
- muha milanez
- Kontakt:
Penaaaallll
Sve te **** i šut

Sve te **** i šut
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 18 apr 2023, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Yebem ti penal i majku, znal ga iko ošutati
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
yebi se Ziru viseeee... mrsss
- OldFashioned
- Kontakt:
Nakon ovako PONOVO **** igre nismo ni zaslužili ovaj gol.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma idi u khurac ba
Ljudi dragi kako je Benaser los...sta je ovo sunce ti ****.
Olivere **** ti sve
Olivere **** ti sve
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 18 apr 2023, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.