Ma znam upravu si ti, al ovo bi bila najbolja opcija kad bi mi bili normalan klub i normalan grad.
Ovo ti je isto ko da od golfa dvice hoces da napravis porše.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma cirkus zivi, ti ljudi kao da namjerno ne razmisljaju ni o cemu. Toliko dugo stadion bio zatvoren i umjesto da se radi tad, sad se krenulo kad se vratilo na Tusanj. O samim radovima nema se sta govoriti, sve receno, bacanje para al hajde nek se kotrlja.
Uprava nam je na nivou Druge lige - sjever..desperados je napisao/la: ↑18 apr 2023, 01:49Ma cirkus zivi, ti ljudi kao da namjerno ne razmisljaju ni o cemu. Toliko dugo stadion bio zatvoren i umjesto da se radi tad, sad se krenulo kad se vratilo na Tusanj. O samim radovima nema se sta govoriti, sve receno, bacanje para al hajde nek se kotrlja.
Sta kazes za Mesica nije bas nesto fizicki?Beduin je napisao/la: ↑17 apr 2023, 23:43Odlican tajming, kad si zadnji na tabeli i svi su protiv tebe (Uprave). Bas im se zivo sexa za nasim misljenjem.
Ok, stadion je gradski i ne trose se Slobodine pare, ali i klub je gradski i tu valjda treba da vlada neka interakcija, obostrana korist ili sta vec.
"Uloženo je više od 3 miliona u infrastrukturu gdje slobodno možemo reći da je FK Sloboda inicijator svih ovih ulaganja."
Mesic je pravo talentovan, kondiciono on moze gurati, ali fizicki MORA poraditi na sebi. Nije to sad nabacivanje 10kg misica, nego mora popraviti muskulaturu, fizicku snagu, jer dolaze tu i dueli i jos mnostvo izazova tokom utakmice.MMA075 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 13:47Sta kazes za Mesica nije bas nesto fizicki?Beduin je napisao/la: ↑17 apr 2023, 23:43Odlican tajming, kad si zadnji na tabeli i svi su protiv tebe (Uprave). Bas im se zivo sexa za nasim misljenjem.
Ok, stadion je gradski i ne trose se Slobodine pare, ali i klub je gradski i tu valjda treba da vlada neka interakcija, obostrana korist ili sta vec.
Meni je fino izgledao ovo sto je odigrao, drago mi je kad vidim da mladog igraca bace u vatru, djeca su zeljna dokazivanja.
Nekako me podsjeca na Maksimovica u njegovim godinana, nadam se da ce za razliku od Sase vise izvuc iz svog talentaBeduin je napisao/la: ↑18 apr 2023, 15:31Mesic je pravo talentovan, kondiciono on moze gurati, ali fizicki MORA poraditi na sebi. Nije to sad nabacivanje 10kg misica, nego mora popraviti muskulaturu, fizicku snagu, jer dolaze tu i dueli i jos mnostvo izazova tokom utakmice.MMA075 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 13:47Sta kazes za Mesica nije bas nesto fizicki?Beduin je napisao/la: ↑17 apr 2023, 23:43Odlican tajming, kad si zadnji na tabeli i svi su protiv tebe (Uprave). Bas im se zivo sexa za nasim misljenjem.
Meni je fino izgledao ovo sto je odigrao, drago mi je kad vidim da mladog igraca bace u vatru, djeca su zeljna dokazivanja.
A dobro s' obzirom da je krilo, bitnija mu je eksplozivnost nego "misicna masa", ono sto se slazem da svaki mladi igrac ako misli ovome da se bavi u karijeri treba da ima indivdualne treninge van kluba, samo tako pokazujes ozbiljnost.Beduin je napisao/la: ↑18 apr 2023, 15:31Mesic je pravo talentovan, kondiciono on moze gurati, ali fizicki MORA poraditi na sebi. Nije to sad nabacivanje 10kg misica, nego mora popraviti muskulaturu, fizicku snagu, jer dolaze tu i dueli i jos mnostvo izazova tokom utakmice.MMA075 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 13:47Sta kazes za Mesica nije bas nesto fizicki?Beduin je napisao/la: ↑17 apr 2023, 23:43Odlican tajming, kad si zadnji na tabeli i svi su protiv tebe (Uprave). Bas im se zivo sexa za nasim misljenjem.
Nije samo Mesic, bilo koji fudbaler koji misli ozbiljno se baviti tim sportom.meecko je napisao/la: ↑18 apr 2023, 17:18Individualni treninzi su "moranje" u današnje vrijeme, ako misli otići igdje iz ovog mulja od lige.
Ako profesionalno se misli baviti fudbalom Mešić, mora raditi na snazi, čvrstini i eksplozivnosti pod nadzorom stručnjaka. Ali mora naći dobrog stručnjaka za kondiciju, koji će ga očvrsnuti, ojačati, bez da gubi na brzini i okretnosti.
Peru pare kroz skidanje stolica,malo ofarbali stadion,i stvarno ne mogu da vjerujem da cemo nasjesti na pricu od 3 miliona km.Kakva tri miliona ulozeno u infrastruktru pa zapad bi dosad izgledao kao Vembli u pm.RollingPaper je napisao/la: ↑18 apr 2023, 14:54"Uloženo je više od 3 miliona u infrastrukturu gdje slobodno možemo reći da je FK Sloboda inicijator svih ovih ulaganja."
Izjava Elmira Šećerbegovića predsjednika Upravnog odbora FK Slobode (Tuzlalive portal/1.1.2023)
Pa s obzirom na ovu izjavu, ja mislim da je vrijednost trenutnih radova jedno 2 miliona![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.