FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MMA075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la MMA075 » 17 apr 2023, 20:46

klasik je napisao/la:
17 apr 2023, 16:10
MMA075 je napisao/la:
17 apr 2023, 15:46
Ja sam misljenja da je zapad najbolje srusit a ne bacati pare dzaba u renoviranje i krpenje rupa, tribina je ozbiljno propala.

U subotu moramo dobit, MORAMO, Nino daj kakve premije ubaci u kovertu sta bilo :D
Treba srusit i sta onda bit samo sa sjeverom narednih 10 godina
Ma znam upravu si ti, al ovo bi bila najbolja opcija kad bi mi bili normalan klub i normalan grad.
Ovo ti je isto ko da od golfa dvice hoces da napravis porše.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 apr 2023, 23:43

Odlican tajming, kad si zadnji na tabeli i svi su protiv tebe (Uprave). Bas im se zivo sexa za nasim misljenjem.

Ok, stadion je gradski i ne trose se Slobodine pare, ali i klub je gradski i tu valjda treba da vlada neka interakcija, obostrana korist ili sta vec.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 17 apr 2023, 23:54

Pa cekaj nije valjda da ce zapadna tribina biti zatvorena za meč protiv Sloge?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 18 apr 2023, 01:49

meecko je napisao/la:
17 apr 2023, 20:05
Ova rekonstrukcija mi nije normalna. Ako su već htjeli rekonstrukcije raditi trebalo je uporedno sa terenom. Ovako ostane samo jedna tribina. 🤯🤯😵‍💫😵‍💫
Ma cirkus zivi, ti ljudi kao da namjerno ne razmisljaju ni o cemu. Toliko dugo stadion bio zatvoren i umjesto da se radi tad, sad se krenulo kad se vratilo na Tusanj. O samim radovima nema se sta govoriti, sve receno, bacanje para al hajde nek se kotrlja.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 18 apr 2023, 04:07

desperados je napisao/la:
18 apr 2023, 01:49
meecko je napisao/la:
17 apr 2023, 20:05
Ova rekonstrukcija mi nije normalna. Ako su već htjeli rekonstrukcije raditi trebalo je uporedno sa terenom. Ovako ostane samo jedna tribina. 🤯🤯😵‍💫😵‍💫
Ma cirkus zivi, ti ljudi kao da namjerno ne razmisljaju ni o cemu. Toliko dugo stadion bio zatvoren i umjesto da se radi tad, sad se krenulo kad se vratilo na Tusanj. O samim radovima nema se sta govoriti, sve receno, bacanje para al hajde nek se kotrlja.
Uprava nam je na nivou Druge lige - sjever..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 18 apr 2023, 13:47

Beduin je napisao/la:
17 apr 2023, 23:43
Odlican tajming, kad si zadnji na tabeli i svi su protiv tebe (Uprave). Bas im se zivo sexa za nasim misljenjem.

Ok, stadion je gradski i ne trose se Slobodine pare, ali i klub je gradski i tu valjda treba da vlada neka interakcija, obostrana korist ili sta vec.
Sta kazes za Mesica nije bas nesto fizicki?
Meni je fino izgledao ovo sto je odigrao, drago mi je kad vidim da mladog igraca bace u vatru, djeca su zeljna dokazivanja.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 18 apr 2023, 14:39

Da li neko zna ko radi ove radove na stadionu i kolika je vrijednost istih ? i sta se radi ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 18 apr 2023, 14:54

Slobodas je napisao/la:
18 apr 2023, 14:39
Da li neko zna ko radi ove radove na stadionu i kolika je vrijednost istih ? i sta se radi ?
"Uloženo je više od 3 miliona u infrastrukturu gdje slobodno možemo reći da je FK Sloboda inicijator svih ovih ulaganja."

Izjava Elmira Šećerbegovića predsjednika Upravnog odbora FK Slobode (Tuzlalive portal/1.1.2023)

Pa s obzirom na ovu izjavu, ja mislim da je vrijednost trenutnih radova jedno 2 miliona :D

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 18 apr 2023, 15:21

Samo SDP-ovski biser može sada raditi zapadnu tribinu kad se publika vratila na tušanj :D godinu dana (skoro) ljudi radili teren, pa mogli su tada sve ovo raditi, mogli su taj truhli zapad pozlatiti, ali ne... Kakvi amateri i neznalice, kakvi pijačari...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 18 apr 2023, 15:26

Pranje para...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 apr 2023, 15:31

MMA075 je napisao/la:
18 apr 2023, 13:47
Beduin je napisao/la:

Meni je fino izgledao ovo sto je odigrao, drago mi je kad vidim da mladog igraca bace u vatru, djeca su zeljna dokazivanja.
Mesic je pravo talentovan, kondiciono on moze gurati, ali fizicki MORA poraditi na sebi. Nije to sad nabacivanje 10kg misica, nego mora popraviti muskulaturu, fizicku snagu, jer dolaze tu i dueli i jos mnostvo izazova tokom utakmice.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 18 apr 2023, 15:41

U Posušju jedan član UO na utakmici, u Konjicu tri ako sam dobro vidio...

Ne znam za vas, ali meni ova činjenica dosta govori :bih:
075

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 apr 2023, 15:49

Beduin je napisao/la:
18 apr 2023, 15:31
MMA075 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Mesic je pravo talentovan, kondiciono on moze gurati, ali fizicki MORA poraditi na sebi. Nije to sad nabacivanje 10kg misica, nego mora popraviti muskulaturu, fizicku snagu, jer dolaze tu i dueli i jos mnostvo izazova tokom utakmice.
Nekako me podsjeca na Maksimovica u njegovim godinana, nadam se da ce za razliku od Sase vise izvuc iz svog talenta
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 18 apr 2023, 15:50

Pa ako nema nikakvih zvanicnih informacija da ce zapad biti zatvoren zbog rekonstrukcije, a mislim da bi do sad iz kluba to napisali na zvanicnoj stranici, onda nema potrebe da se pravi neka hajka.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 18 apr 2023, 16:15

Pashoni je napisao/la:
18 apr 2023, 15:50
Pa ako nema nikakvih zvanicnih informacija da ce zapad biti zatvoren zbog rekonstrukcije, a mislim da bi do sad iz kluba to napisali na zvanicnoj stranici, onda nema potrebe da se pravi neka hajka.
Nece biti kompletan zapad zatvoren, navodno pola tribine.

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 18 apr 2023, 16:28

Beduin je napisao/la:
18 apr 2023, 15:31
MMA075 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

A dobro s' obzirom da je krilo, bitnija mu je eksplozivnost nego "misicna masa", ono sto se slazem da svaki mladi igrac ako misli ovome da se bavi u karijeri treba da ima indivdualne treninge van kluba, samo tako pokazujes ozbiljnost.

Primjeri Beganovica, Todorovica, Rahmanovica svi koji su imalo uspjeli nesto u karijeri da dolaze iz naše ekipe su imali individualne treninge pored klubskih.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 18 apr 2023, 17:18

Individualni treninzi su "moranje" u današnje vrijeme, ako misli otići igdje iz ovog mulja od lige.
Ako profesionalno se misli baviti fudbalom Mešić, mora raditi na snazi, čvrstini i eksplozivnosti pod nadzorom stručnjaka. Ali mora naći dobrog stručnjaka za kondiciju, koji će ga očvrsnuti, ojačati, bez da gubi na brzini i okretnosti.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 18 apr 2023, 18:42

meecko je napisao/la:
18 apr 2023, 17:18
Individualni treninzi su "moranje" u današnje vrijeme, ako misli otići igdje iz ovog mulja od lige.
Ako profesionalno se misli baviti fudbalom Mešić, mora raditi na snazi, čvrstini i eksplozivnosti pod nadzorom stručnjaka. Ali mora naći dobrog stručnjaka za kondiciju, koji će ga očvrsnuti, ojačati, bez da gubi na brzini i okretnosti.
Nije samo Mesic, bilo koji fudbaler koji misli ozbiljno se baviti tim sportom.

Saltboy075
Kontakt:

Post Postao/la Saltboy075 » 18 apr 2023, 19:14

RollingPaper je napisao/la:
18 apr 2023, 14:54
Slobodas je napisao/la:
18 apr 2023, 14:39
"Uloženo je više od 3 miliona u infrastrukturu gdje slobodno možemo reći da je FK Sloboda inicijator svih ovih ulaganja."

Izjava Elmira Šećerbegovića predsjednika Upravnog odbora FK Slobode (Tuzlalive portal/1.1.2023)

Pa s obzirom na ovu izjavu, ja mislim da je vrijednost trenutnih radova jedno 2 miliona :D
Peru pare kroz skidanje stolica,malo ofarbali stadion,i stvarno ne mogu da vjerujem da cemo nasjesti na pricu od 3 miliona km.Kakva tri miliona ulozeno u infrastruktru pa zapad bi dosad izgledao kao Vembli u pm.

Da li ce ikad- iko iz politike skontati da je sport postao bisnis i da se tu mogu milioni zaraditi a ne ovako stranacki gusiti sport,pa da li ima i jedna pozitivna stvar osim izgardnje zgrada,sami sebi dusmani!!

Adnan34
Kontakt:

Post Postao/la Adnan34 » 18 apr 2023, 20:41

Ja mislim ako budu mijenjali stolice na zapadu da nebi bilo loše uraditi ono kao šareno crno crvene stolice da izgleda gotivnije kao da je pun stadion

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.