English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Dobar je Lampard jedino za okretanje janjeta 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Bice Liverpool glavni favorit u EL iduce sezone, taman da osvoje jos jedan europski trofej 
Salu na stranu neko je napisao da dobiju do kraja da ce biti top4, opet ne vjerujem da ce im biti dovoljno, jer Unitedu od 24 treba 13 bodova a newcastelu 16 , mislim sve je moguce al al tesko je i ocekivati da Liverpool dobije sve do kraja, bukvalno nek odigraju jedan remi i sva nadanja padaju u vodu

Salu na stranu neko je napisao da dobiju do kraja da ce biti top4, opet ne vjerujem da ce im biti dovoljno, jer Unitedu od 24 treba 13 bodova a newcastelu 16 , mislim sve je moguce al al tesko je i ocekivati da Liverpool dobije sve do kraja, bukvalno nek odigraju jedan remi i sva nadanja padaju u vodu
Gdje je tu šala?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
- Kontakt:
Samo neka guraju ovi oko nas s pobjedama. Već sam rekao da ne želim novom treneru 3 dana prije svake PL utakmice vraćanje iz Kinkrokengta. Liverpool, Brighton, Villa. Bit će dovoljno.
Ne znam sta cekate sa Potterom.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑18 apr 2023, 00:02Samo neka guraju ovi oko nas s pobjedama. Već sam rekao da ne želim novom treneru 3 dana prije svake PL utakmice vraćanje iz Kinkrokengta. Liverpool, Brighton, Villa. Bit će dovoljno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
De Zerbi im je zanimljiviji navodno
Bespotrebno je pala trzisna vrijednost gospodina Pottera. Onaj sastav Chelsea niko bolje ne bi vodio.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
Koga je puko 3-0 Bgt 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Real večeras.
Mihajloooo scores.
Citiraj me nagodinu.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Shategabri
- Kontakt:
City da uzme titulu u zadnjem kolu golom iz faula koji će gledati na VAR-u i donijeti odluku da je sve regularno

Koševo Zapad
To i na Arsenalovom pdfu priželjkuju, da bi ispalo da su upravu. Nije ti ovo nešto.Shategabri je napisao/la: ↑18 apr 2023, 09:52City da uzme titulu u zadnjem kolu golom iz faula koji će gledati na VAR-u i donijeti odluku da je sve regularno![]()

#Voajeroljupci na respiratorima.
- Shategabri
- Kontakt:
bega_afc je napisao/la: ↑18 apr 2023, 12:00To i na Arsenalovom pdfu priželjkuju, da bi ispalo da su upravu. Nije ti ovo nešto.Shategabri je napisao/la: ↑18 apr 2023, 09:52City da uzme titulu u zadnjem kolu golom iz faula koji će gledati na VAR-u i donijeti odluku da je sve regularno![]()
![]()

Koševo Zapad
Zgadise mi citavu ekipu sa ovakvim ponasanjem.
Sramota, siguran sam da bi Haaland par minuta pricao s njom a i da bi je vecina igraca Citya pozdravila
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zasto si umislio da je Tottenham veliki klub? Osvajanje EL bi bio najveci dan u historiji kluba.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑18 apr 2023, 00:02Samo neka guraju ovi oko nas s pobjedama. Već sam rekao da ne želim novom treneru 3 dana prije svake PL utakmice vraćanje iz Kinkrokengta. Liverpool, Brighton, Villa. Bit će dovoljno.
-
- Kontakt:
Pričam o KL. Vidjeli smo kako je prošlo kad su zadnji put to pokušali osvojit. I nemam šta umišljat ja ili ti ili neki treći član foruma, svaka od institucija za koju navija netko od nas je puno veća od bilo koje firme za koju radi/će raditi netko od nas, bez obzira za koga tko navija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.