Sigurno u top 10 serija koje sam gledao ikad a INTRO serije top 3

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Au kakva serija, ovo sam objavio poslije 1. epizode i sada sam na 7. epizodi. Bas drzi paznju i osjeca se jaka napetost u svakoj epizodi, bas je vrijedna gledanja.
Dobra je, ide radnja. Ovo su one serije poput akcionih filmova koje mozes i popljuvati kako nisu nikakva umjetnicka djela, vec vidjeno, predvidivo, ali ces se svaki put obradovati ovom zanru i odgledati u cugu bez previse mozganja ili smaranja.forgempp je napisao/la: ↑14 apr 2023, 01:46Au kakva serija, ovo sam objavio poslije 1. epizode i sada sam na 7. epizodi. Bas drzi paznju i osjeca se jaka napetost u svakoj epizodi, bas je vrijedna gledanja.
Negdje sam procitao da je Recruit jos bolja od ove, tako da je sigurno prioritet na listi cekanja.![]()
Nez, meni je ok.Beduin je napisao/la: ↑16 apr 2023, 19:25Dobra je, ide radnja. Ovo su one serije poput akcionih filmova koje mozes i popljuvati kako nisu nikakva umjetnicka djela, vec vidjeno, predvidivo, ali ces se svaki put obradovati ovom zanru i odgledati u cugu bez previse mozganja ili smaranja.forgempp je napisao/la: ↑14 apr 2023, 01:46Au kakva serija, ovo sam objavio poslije 1. epizode i sada sam na 7. epizodi. Bas drzi paznju i osjeca se jaka napetost u svakoj epizodi, bas je vrijedna gledanja.
Negdje sam procitao da je Recruit jos bolja od ove, tako da je sigurno prioritet na listi cekanja.![]()
Ali je ovaj glumac totalni peomasaj, ocajno glumi, izvjestacen, neubjedljiv.
Imaš Winning Time o Showtime Lakersima 80-ih, kako su nastali, napravljena na vrlo gledljiv način, odlična glumačka postava, 10 epizoda.
Pa evo ti gore serija se spominje, imas je na HBO Max mislim, Succesion, tu se neces pokajati sigurno
Dobro nemoj se ljutit.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 00:12Pa evo ti gore serija se spominje, imas je na HBO Max mislim, Succesion, tu se neces pokajati sigurno
Izlazi ubrzo dobra serija, mislim mogla bi biti dobra. The Regime sa Kate Winslet, pa eto uprati.
Meni na HBO-u malo šta valja, više mi odgovara Netflix. Doduše to je vjerovatno zbog ukusa, više volim neke limunade a tu Netflix prednjači, mada odgledao sam par dobrih serija i na HBO-u.
forgempp je napisao/la: ↑14 apr 2023, 01:46Au kakva serija, ovo sam objavio poslije 1. epizode i sada sam na 7. epizodi. Bas drzi paznju i osjeca se jaka napetost u svakoj epizodi, bas je vrijedna gledanja.
Gledo sam par klipova o ovome na yt, zar nije potonuo zbog neispravnih vrata preko kojih su ulazili kamioni i auta?ReX je napisao/la: ↑18 apr 2023, 01:23
Jedan od najboljih dokumentaraca kojih sam pogledao u zadnjih x godina. Veoma potresno, pogotovo kad skontas (za ove koji zive u Skandinaviji) koliko si se puta vozio tim brodovima... Inace na univerzitetu sam pisao esej o Estoniji i kako su mediji saopstavali nakon nesrece. Dosta sam zainteresovan za taj dogadjaj. Mozda me je i zbog toga ovaj dokumenterac bas dotukao sto bi se reklo. Preporucujem!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.