Sigurno u top 10 serija koje sam gledao ikad a INTRO serije top 3
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Sucession odlican, taman ove 4 sezone nema se tu šta više dodavati i oduzimati ...
Arsenal All The Way !
Au kakva serija, ovo sam objavio poslije 1. epizode i sada sam na 7. epizodi. Bas drzi paznju i osjeca se jaka napetost u svakoj epizodi, bas je vrijedna gledanja.
Negdje sam procitao da je Recruit jos bolja od ove, tako da je sigurno prioritet na listi cekanja.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Half Bad.... ne gledajte ni ako vam zivot ovisi o tome...
auh kako losa serija, kako na silu pokusaj ubacivanja neke polugay price, nesto ... uzas nad uzasima
auh kako losa serija, kako na silu pokusaj ubacivanja neke polugay price, nesto ... uzas nad uzasima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Beduin
- Kontakt:
Dobra je, ide radnja. Ovo su one serije poput akcionih filmova koje mozes i popljuvati kako nisu nikakva umjetnicka djela, vec vidjeno, predvidivo, ali ces se svaki put obradovati ovom zanru i odgledati u cugu bez previse mozganja ili smaranja.forgempp je napisao/la: ↑14 apr 2023, 01:46Au kakva serija, ovo sam objavio poslije 1. epizode i sada sam na 7. epizodi. Bas drzi paznju i osjeca se jaka napetost u svakoj epizodi, bas je vrijedna gledanja.
Negdje sam procitao da je Recruit jos bolja od ove, tako da je sigurno prioritet na listi cekanja.![]()
Ali je ovaj glumac totalni peomasaj, ocajno glumi, izvjestacen, neubjedljiv.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nez, meni je ok.Beduin je napisao/la: ↑16 apr 2023, 19:25Dobra je, ide radnja. Ovo su one serije poput akcionih filmova koje mozes i popljuvati kako nisu nikakva umjetnicka djela, vec vidjeno, predvidivo, ali ces se svaki put obradovati ovom zanru i odgledati u cugu bez previse mozganja ili smaranja.forgempp je napisao/la: ↑14 apr 2023, 01:46Au kakva serija, ovo sam objavio poslije 1. epizode i sada sam na 7. epizodi. Bas drzi paznju i osjeca se jaka napetost u svakoj epizodi, bas je vrijedna gledanja.
Negdje sam procitao da je Recruit jos bolja od ove, tako da je sigurno prioritet na listi cekanja.![]()
Ali je ovaj glumac totalni peomasaj, ocajno glumi, izvjestacen, neubjedljiv.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Glumac je fkt zivi ocaj, imas osjecaj da je frajer nebitan, a glavni lik. Takodjer predvidivo, zali boze vremena
Ima li šta novije na HBO da je izašlo i da valja?
Imam onu pretplatu, ali ne baš vremena da vidim je li se šta pojavilo.
Imaš Winning Time o Showtime Lakersima 80-ih, kako su nastali, napravljena na vrlo gledljiv način, odlična glumačka postava, 10 epizoda.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa evo ti gore serija se spominje, imas je na HBO Max mislim, Succesion, tu se neces pokajati sigurno
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobro nemoj se ljutit.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 00:12Pa evo ti gore serija se spominje, imas je na HBO Max mislim, Succesion, tu se neces pokajati sigurno
Razmotrit ću.
- Marsal
- Kontakt:
Izlazi ubrzo dobra serija, mislim mogla bi biti dobra. The Regime sa Kate Winslet, pa eto uprati.
Ja sam utefterio
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Meni na HBO-u malo šta valja, više mi odgovara Netflix. Doduše to je vjerovatno zbog ukusa, više volim neke limunade a tu Netflix prednjači, mada odgledao sam par dobrih serija i na HBO-u.
PS: Ted Lasso preporuka za razbibrigu, Amerikanac u Engleskoj trenira fudbalski tim - kud ćeš veće komedije
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
forgempp je napisao/la: ↑14 apr 2023, 01:46Au kakva serija, ovo sam objavio poslije 1. epizode i sada sam na 7. epizodi. Bas drzi paznju i osjeca se jaka napetost u svakoj epizodi, bas je vrijedna gledanja.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Centre forward
- Kontakt:
Posle gejeva i tamnoputih sad su na red došli Azijati. Nema haman nijedne novije bez njih. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!

Jedan od najboljih dokumentaraca kojih sam pogledao u zadnjih x godina. Veoma potresno, pogotovo kad skontas (za ove koji zive u Skandinaviji) koliko si se puta vozio tim brodovima... Inace na univerzitetu sam pisao esej o Estoniji i kako su mediji saopstavali nakon nesrece. Dosta sam zainteresovan za taj dogadjaj. Mozda me je i zbog toga ovaj dokumenterac bas dotukao sto bi se reklo. Preporucujem!
@igrajlopte 🐦
- Marsal
- Kontakt:
Gledo sam par klipova o ovome na yt, zar nije potonuo zbog neispravnih vrata preko kojih su ulazili kamioni i auta?ReX je napisao/la: ↑18 apr 2023, 01:23
Jedan od najboljih dokumentaraca kojih sam pogledao u zadnjih x godina. Veoma potresno, pogotovo kad skontas (za ove koji zive u Skandinaviji) koliko si se puta vozio tim brodovima... Inace na univerzitetu sam pisao esej o Estoniji i kako su mediji saopstavali nakon nesrece. Dosta sam zainteresovan za taj dogadjaj. Mozda me je i zbog toga ovaj dokumenterac bas dotukao sto bi se reklo. Preporucujem!
Mada sjećam se da je mnogima bila nejasno kako je brzo potonuo, ako se sjećam dobro kad su MS Silja i ostali brodovi došli on je već potonuo plus je previše ljudi poginulo ..
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.