Koliko se sjećam Xavi se i kao igrač znao žaliti na travu pa je bio ismijavan.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: La Liga
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Shategabri
- Kontakt:
Jel' ovo pukla ljubav Laporte i Pereza što znači i katanac na ideju Superlige.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prije da će biti katanac na Barcelonu kad razotkriju ovog lažova i političara.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Shategabri
- Kontakt:
Ima li Laporta neke dokaze za uključenost Reala u ovu priču oko njih ili mlati bezveze?
Ova patetika koju je izbljuvao o protektiranju nije ni za komentara. Kme ugroženi smo.
Ova patetika koju je izbljuvao o protektiranju nije ni za komentara. Kme ugroženi smo.
Koševo Zapad
Kao da je neko dijete sjelo i napisalo domacu zadacu, pismeni rad tema "ugrozenost katalonije".
Prevelik su lobi da se osude, nazalost. Lijepa Italija, nema sine i ako si Juve postoji zakon.
Prvo nismo to radili pa onda jesmo ali preko njegovog sina.
Cirkus teski.
Prevelik su lobi da se osude, nazalost. Lijepa Italija, nema sine i ako si Juve postoji zakon.
Prvo nismo to radili pa onda jesmo ali preko njegovog sina.
Cirkus teski.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Laporta se propisno popišao po madridskim fašistima. My president. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Laporta samara redom, Tebas i Perez na aparatima 

- f0rest1946
- Kontakt:
Gazi Mitomane.
Teorije zavjere nekakve spominju, ista bica kao Rusi i Srbi sve samo laz laz i svi su protiv njih i svi ih mrze jer su katalonci hahah
A ne vide sta rade godinama, kradu na sve strane i placaju sudije..
Samo buši politički klub.
- f0rest1946
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
The end of FC Barcelona
Pa čekaj, Barcelona je optužena. Pravo pitanje je kakve dokaze imaju madridski mediji i predsjednik lige, inače navijač Real Madrida ?Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2023, 22:09Ima li Laporta neke dokaze za uključenost Reala u ovu priču oko njih ili mlati bezveze?
I zašto je priložio lažne dokumente

Napokon dostojan odgovor politickom projektu 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne znaš ti šta pričaš.f0rest1946 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 22:57Ali Uefa i svi protiv njih jer su placali sudije, i ono spominje najveci klub ikad hahaha
Zamisli kompleksa dan te ebo.
Svako normalan čeka neke konkretne dokaze i presudu, samo mitomani iz Madrida već počeli guslati.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Priča se po kuloarima da su i LP osvajali zbog Unicefa. Nisam ni znao da su "džaba" nosili Unicef na dresu, kad ono projekt menadžer Unicefa bio potpredsjednik sudijskog komiteta Uefe u periodu od 2006-2015.f0rest1946 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 22:57Ali Uefa i svi protiv njih jer su placali sudije, i ono spominje najveci klub ikad hahaha
Zamisli kompleksa dan te ebo.

- anonymousHD
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pokusava se malo ozivjeti La Liga ovim igrokazom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zadnji put kad sam provjeravao, življa je od Arsenala i 95% Premier Lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.