da upravu si mnogo je bolji nego onda kada su igrali protiv BuducnostiDevil je napisao/la:Na prvi pogled,teren na Pecari prelep i nadam se odlicnom fudbalu.
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- neutralan__
- Kontakt:
Re: 16. kolo Premijer Lige BiH
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Zakaric nas ubija,zvijer od igraca,a ima samo 18 godina.Trebao potpisati za Borac,ne znam sto nije,uglavnom Siroki je biznis i po napravio.I Roskam je dobar.
mislim da si više nego dosadan s tim slikama svim nam je jasno da teren nije očišćen i šta sada, evo ti ovde pa uzmi slika i stavi koliko god hoćeš ako ti to predstavlja zadovoljstvo, vidim da nisi ni smio ući na tribinu pa slikati nego ovde kod kapije stao, valjda ti obezbjeđenje nije dalo šta li većHodza_manLju je napisao/la:ociscen teren,nema sta.....neutralan__ je napisao/la:http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2380_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3_897340_n.

http://fkdrinazv.****/2011/02/b ... _7302.html
http://fkdrinazv.****/2011/02/blog-post_26.html
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- neutralan__
- Kontakt:
veliko zadovoljstvoB o X je napisao/la:mislim da si više nego dosadan s tim slikama svim anm je jasno da teren nije očišćen i šta sada, evo ti ovde pa uzmi slika i stavi koliko god hoćeš ako ti to predstavlja zadovoljstvoHodza_manLju je napisao/la:ociscen teren,nema sta.....neutralan__ je napisao/la:http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2380_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3_897340_n.
http://fkdrinazv.****/2011/02/blog-post_26.html

pa zato ti kažem otiđi na one strane i uzmi još ako ti je lijepo gledati naš stadion pod snijegom, nemam ništa protiv samo nešto kontam da ostale zaboli kakav je stadion u Zvorniku kao i mene što zaboli kakav je negdje drugo, mada ima i ona duga strana "BH stadioni"...neutralan__ je napisao/la:veliko zadovoljstvoB o X je napisao/la:
mislim da si više nego dosadan s tim slikama svim anm je jasno da teren nije očišćen i šta sada, evo ti ovde pa uzmi slika i stavi koliko god hoćeš ako ti to predstavlja zadovoljstvo
http://fkdrinazv.****/2011/02/blog-post_26.htmlne vidim sta ima lose sto sam stavio slike jer je tema savim pogodna za to
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- Crni gavran
- Kontakt:
2:1 za Borac
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Evo 2:1 za Borac
P.S. I vama je ovo puno snijega???? U Sarajevu ga je bilo duplo vise. Naravno da ga 6 ljudi nece ocisiti ni za 5 dana

P.S. I vama je ovo puno snijega???? U Sarajevu ga je bilo duplo vise. Naravno da ga 6 ljudi nece ocisiti ni za 5 dana

- Crni gavran
- Kontakt:
Ma lijencine
Ipak smtram da se ovo kolo moralo odgoditi, rizicno je igrati u ovim uslovima, povrede itd.

Ipak smtram da se ovo kolo moralo odgoditi, rizicno je igrati u ovim uslovima, povrede itd.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- neutralan__
- Kontakt:
i ja sam cijelo vrijeme to govorio ali..........Crni gavran je napisao/la:Ma lijencine![]()
Jes Borac nafakaška ekipa, ono je neviđeno. Ne prelaze centar i uguraju ga nekako za pobjedu. 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ko gubi ima pravo da se ljutiŽeljovac je napisao/la:Jes Borac nafakaška ekipa, ono je neviđeno. Ne prelaze centar i uguraju ga nekako za pobjedu.

Pa loša su ekipa, a nafaka ne može držat pola godine. Završiće na oko minus 10.drinamen je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljutiŽeljovac je napisao/la:Jes Borac nafakaška ekipa, ono je neviđeno. Ne prelaze centar i uguraju ga nekako za pobjedu.Čestitke Borcu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
@ bosnas...zaboravio si i ovdje napisati da je tekma prodata 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
jeste nasli sakrivene lopte u zenicipadobranac1978 je napisao/la:@ bosnas...zaboravio si i ovdje napisati da je tekma prodata

-
- Kontakt:
Cuspajz je napisao/la:jeste nasli sakrivene lopte u zenicipadobranac1978 je napisao/la:@ bosnas...zaboravio si i ovdje napisati da je tekma prodata![]()
tajpi Mirzu,nismo htjeli da mu kazemo gdje su

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Al sto je strumfovima vuna
najjadnije od svega je sto oni nekom imaju nesto reci o postenju 

Evo hvala Bogu zapoce i zavrsi prvo (16.) kolo.
Bez velikih iznenadjenja barem ne za mene. Od utakmica gledao samo ovu danas preko linka jer sam trenutno u Istanbulu.
Zeljo po vasim pricama cini se rutinski dobio Olimpika. Sto je bilo i za ocekivati.
Celik dobio Sarajevo utakmicu gledao nisam ali isto tako sam vjerovao da ce Celik slaviti ne zbog igraca nego zbog veoma dobro trenera. Gledam ovaj video sto ste postavili na stranici izjave Mirze Varesanovica. Ne znam ko je gori ovi neprofesionalni novinari koji covjeka provociraju ili Mirza koji se spusta na njihov nivo.
Eh sad o utakmici koju sam gledao. Siroki - Borac. Ne mogu pojedinacno komentarisati igrace je sam zbog posla morao skroz prigusiti ton jer radim a i gledam Manchester City. Borac pokazao zasto je prvi. Odigrao onako sampionski. Drsko i prgavo kao da igraju u Banjaluci. Pobjeda zasluzena, utakmica gledljiva. Jedna primjedba na racun Borca je samo ta da se moraju malo brze dodavati a mimo toga pasovi su im i vise nego precizni. Ovom pobjedom je Borac poslao poruku Zeljeznicaru da bez obzira na dobar raspored Zeljo nece tek tako preuzeti vrh.
Ima jos 14 utakmica sve karte su na stolu i niko ne moze iz utrke izbaciti Siroki i Sarajevo. Mada se zna ko su glavni kandidati.
Bez velikih iznenadjenja barem ne za mene. Od utakmica gledao samo ovu danas preko linka jer sam trenutno u Istanbulu.
Zeljo po vasim pricama cini se rutinski dobio Olimpika. Sto je bilo i za ocekivati.
Celik dobio Sarajevo utakmicu gledao nisam ali isto tako sam vjerovao da ce Celik slaviti ne zbog igraca nego zbog veoma dobro trenera. Gledam ovaj video sto ste postavili na stranici izjave Mirze Varesanovica. Ne znam ko je gori ovi neprofesionalni novinari koji covjeka provociraju ili Mirza koji se spusta na njihov nivo.
Eh sad o utakmici koju sam gledao. Siroki - Borac. Ne mogu pojedinacno komentarisati igrace je sam zbog posla morao skroz prigusiti ton jer radim a i gledam Manchester City. Borac pokazao zasto je prvi. Odigrao onako sampionski. Drsko i prgavo kao da igraju u Banjaluci. Pobjeda zasluzena, utakmica gledljiva. Jedna primjedba na racun Borca je samo ta da se moraju malo brze dodavati a mimo toga pasovi su im i vise nego precizni. Ovom pobjedom je Borac poslao poruku Zeljeznicaru da bez obzira na dobar raspored Zeljo nece tek tako preuzeti vrh.
Ima jos 14 utakmica sve karte su na stolu i niko ne moze iz utrke izbaciti Siroki i Sarajevo. Mada se zna ko su glavni kandidati.
HAhahahhahahahhahaha Al' zato vama nema šta bit vunaUPS je napisao/la:Al sto je strumfovima vuna![]()
![]()
najjadnije od svega je sto oni nekom imaju nesto reci o postenju

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nije jos kompletirano ima da se odigra Drina-Buducnost.PL BiH -1 je napisao/la:Evo hvala Bogu zapoce i zavrsi prvo (16.) kolo.Bez velikih iznenadjenja barem ne za mene. Od utakmica gledao samo ovu danas preko linka jer sam trenutno u Istanbulu.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
jesi siguran da ce se odigrat ? Il se ide na zeleni stoscudetto je napisao/la:Nije jos kompletirano ima da se odigra Drina-Buducnost.PL BiH -1 je napisao/la:Evo hvala Bogu zapoce i zavrsi prvo (16.) kolo.Bez velikih iznenadjenja barem ne za mene. Od utakmica gledao samo ovu danas preko linka jer sam trenutno u Istanbulu.

1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.