Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

neutralan__
Kontakt:

Re: 16. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la neutralan__ » 27 feb 2011, 15:27

Devil je napisao/la:Na prvi pogled,teren na Pecari prelep i nadam se odlicnom fudbalu.
da upravu si mnogo je bolji nego onda kada su igrali protiv Buducnosti
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 feb 2011, 15:59

Zakaric nas ubija,zvijer od igraca,a ima samo 18 godina.Trebao potpisati za Borac,ne znam sto nije,uglavnom Siroki je biznis i po napravio.I Roskam je dobar.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 27 feb 2011, 16:30

Hodza_manLju je napisao/la:
ociscen teren,nema sta.....
mislim da si više nego dosadan s tim slikama svim nam je jasno da teren nije očišćen i šta sada, evo ti ovde pa uzmi slika i stavi koliko god hoćeš ako ti to predstavlja zadovoljstvo, vidim da nisi ni smio ući na tribinu pa slikati nego ovde kod kapije stao, valjda ti obezbjeđenje nije dalo šta li već :mrgreen:

http://fkdrinazv.****/2011/02/b ... _7302.html

http://fkdrinazv.****/2011/02/blog-post_26.html
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 feb 2011, 16:33

B o X je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:
ociscen teren,nema sta.....
mislim da si više nego dosadan s tim slikama svim anm je jasno da teren nije očišćen i šta sada, evo ti ovde pa uzmi slika i stavi koliko god hoćeš ako ti to predstavlja zadovoljstvo

veliko zadovoljstvo :) ne vidim sta ima lose sto sam stavio slike jer je tema savim pogodna za to ;)

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 27 feb 2011, 16:37

neutralan__ je napisao/la:
B o X je napisao/la:
mislim da si više nego dosadan s tim slikama svim anm je jasno da teren nije očišćen i šta sada, evo ti ovde pa uzmi slika i stavi koliko god hoćeš ako ti to predstavlja zadovoljstvo

veliko zadovoljstvo :) ne vidim sta ima lose sto sam stavio slike jer je tema savim pogodna za to ;)
pa zato ti kažem otiđi na one strane i uzmi još ako ti je lijepo gledati naš stadion pod snijegom, nemam ništa protiv samo nešto kontam da ostale zaboli kakav je stadion u Zvorniku kao i mene što zaboli kakav je negdje drugo, mada ima i ona duga strana "BH stadioni"...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 feb 2011, 16:37

2:1 za Borac
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 feb 2011, 16:38

Evo 2:1 za Borac :D

P.S. I vama je ovo puno snijega???? U Sarajevu ga je bilo duplo vise. Naravno da ga 6 ljudi nece ocisiti ni za 5 dana :lol:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 feb 2011, 16:40

Ma lijencine :D

Ipak smtram da se ovo kolo moralo odgoditi, rizicno je igrati u ovim uslovima, povrede itd.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 feb 2011, 16:44

Crni gavran je napisao/la:Ma lijencine :D

Ipak smtram da se ovo kolo moralo odgoditi, rizicno je igrati u ovim uslovima, povrede itd.
i ja sam cijelo vrijeme to govorio ali..........

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 feb 2011, 16:52

Jes Borac nafakaška ekipa, ono je neviđeno. Ne prelaze centar i uguraju ga nekako za pobjedu. :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 27 feb 2011, 16:53

Željovac je napisao/la:Jes Borac nafakaška ekipa, ono je neviđeno. Ne prelaze centar i uguraju ga nekako za pobjedu. :roll:
Ko gubi ima pravo da se ljuti :lol: Čestitke Borcu.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 feb 2011, 16:55

drinamen je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Jes Borac nafakaška ekipa, ono je neviđeno. Ne prelaze centar i uguraju ga nekako za pobjedu. :roll:
Ko gubi ima pravo da se ljuti :lol: Čestitke Borcu.
Pa loša su ekipa, a nafaka ne može držat pola godine. Završiće na oko minus 10.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 feb 2011, 17:02

@ bosnas...zaboravio si i ovdje napisati da je tekma prodata :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 27 feb 2011, 17:04

padobranac1978 je napisao/la:@ bosnas...zaboravio si i ovdje napisati da je tekma prodata :lol:
jeste nasli sakrivene lopte u zenici :lol: :lol:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 feb 2011, 17:04

Cuspajz je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:@ bosnas...zaboravio si i ovdje napisati da je tekma prodata :lol:
jeste nasli sakrivene lopte u zenici :lol: :lol:

tajpi Mirzu,nismo htjeli da mu kazemo gdje su :lol: :lol: :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 feb 2011, 17:06

Al sto je strumfovima vuna :lol: :lol: :lol: najjadnije od svega je sto oni nekom imaju nesto reci o postenju :lol:

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 feb 2011, 17:09

Evo hvala Bogu zapoce i zavrsi prvo (16.) kolo.

Bez velikih iznenadjenja barem ne za mene. Od utakmica gledao samo ovu danas preko linka jer sam trenutno u Istanbulu.

Zeljo po vasim pricama cini se rutinski dobio Olimpika. Sto je bilo i za ocekivati.

Celik dobio Sarajevo utakmicu gledao nisam ali isto tako sam vjerovao da ce Celik slaviti ne zbog igraca nego zbog veoma dobro trenera. Gledam ovaj video sto ste postavili na stranici izjave Mirze Varesanovica. Ne znam ko je gori ovi neprofesionalni novinari koji covjeka provociraju ili Mirza koji se spusta na njihov nivo.

Eh sad o utakmici koju sam gledao. Siroki - Borac. Ne mogu pojedinacno komentarisati igrace je sam zbog posla morao skroz prigusiti ton jer radim a i gledam Manchester City. Borac pokazao zasto je prvi. Odigrao onako sampionski. Drsko i prgavo kao da igraju u Banjaluci. Pobjeda zasluzena, utakmica gledljiva. Jedna primjedba na racun Borca je samo ta da se moraju malo brze dodavati a mimo toga pasovi su im i vise nego precizni. Ovom pobjedom je Borac poslao poruku Zeljeznicaru da bez obzira na dobar raspored Zeljo nece tek tako preuzeti vrh.

Ima jos 14 utakmica sve karte su na stolu i niko ne moze iz utrke izbaciti Siroki i Sarajevo. Mada se zna ko su glavni kandidati.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 feb 2011, 18:06

UPS je napisao/la:Al sto je strumfovima vuna :lol: :lol: :lol: najjadnije od svega je sto oni nekom imaju nesto reci o postenju :lol:
HAhahahhahahahhahaha Al' zato vama nema šta bit vuna :lol: Vas nikako ne dotiču pobjede Borca, jer imate nešto drugačije ambicije :lol:

Visca el Višća!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 27 feb 2011, 18:34

PL BiH -1 je napisao/la:Evo hvala Bogu zapoce i zavrsi prvo (16.) kolo.Bez velikih iznenadjenja barem ne za mene. Od utakmica gledao samo ovu danas preko linka jer sam trenutno u Istanbulu.

Zeljo po vasim pricama cini se rutinski dobio Olimpika. Sto je bilo i za ocekivati.

Celik dobio Sarajevo utakmicu gledao nisam ali isto tako sam vjerovao da ce Celik slaviti ne zbog igraca nego zbog veoma dobro trenera. Gledam ovaj video sto ste postavili na stranici izjave Mirze Varesanovica. Ne znam ko je gori ovi neprofesionalni novinari koji covjeka provociraju ili Mirza koji se spusta na njihov nivo.

Eh sad o utakmici koju sam gledao. Siroki - Borac. Ne mogu pojedinacno komentarisati igrace je sam zbog posla morao skroz prigusiti ton jer radim a i gledam Manchester City. Borac pokazao zasto je prvi. Odigrao onako sampionski. Drsko i prgavo kao da igraju u Banjaluci. Pobjeda zasluzena, utakmica gledljiva. Jedna primjedba na racun Borca je samo ta da se moraju malo brze dodavati a mimo toga pasovi su im i vise nego precizni. Ovom pobjedom je Borac poslao poruku Zeljeznicaru da bez obzira na dobar raspored Zeljo nece tek tako preuzeti vrh.

Ima jos 14 utakmica sve karte su na stolu i niko ne moze iz utrke izbaciti Siroki i Sarajevo. Mada se zna ko su glavni kandidati.
Nije jos kompletirano ima da se odigra Drina-Buducnost.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 27 feb 2011, 18:59

scudetto je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Evo hvala Bogu zapoce i zavrsi prvo (16.) kolo.Bez velikih iznenadjenja barem ne za mene. Od utakmica gledao samo ovu danas preko linka jer sam trenutno u Istanbulu.

Nije jos kompletirano ima da se odigra Drina-Buducnost.
jesi siguran da ce se odigrat ? Il se ide na zeleni sto 8-)
1947!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.