FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ma samo neko ko ima koristi od njih ih moze opravdavat, ne vidim drugi razlog.
-
- Kontakt:
dervis je napisao/la: ↑16 apr 2023, 22:53Ma nije ba samo Nino, to je samo onaj simon pričo a nema ga više nakon sto je Jaha otišo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 22:34Sve stoji sto si rekao, mi bi svasta nesto, al nemoj moj dzep dirat.dervis je napisao/la: ↑16 apr 2023, 20:37
Ok, ne slažem se, al recimo da si u pravu, šta onda? Jel to opet ono "što neko ne dođe i ne da par miliona" nako?
Jel se samo uzdamo u sadaku ili stranačku pripadnost? Šta u biti ekipa sa transparentom poručuje i šta hoće? Nema niko da hoće da pomogne a kamoli da preuzme klub, to je naša realnost.
Eto što Azmir il "neko" nije sad kupio najveći broj skupštinskih mjesta i riješen problem uprave i dugova i para i svega i Sloboda šampion dogodine?
Svako malo neko piše treba smanjit cijenu karte il dzaba da je ulaz, a nešto bi ko htjeli da klub dovodi skupe igrače.
Pun mi je k više tog mentaliteta, fukare bili fukare ostali mentalitetom ponajviše. Takav i klub i tim i svi, pa ko god se našo prozvanim.
Sudije nas deru čitavu sezonu, gdje su ti transparenti?
Tu smo gdje smo zato što smo svi skupa krivi, i treba krenuti od sebe a ne samo s*at nekom drugom, i kako bi "neko" trebo nešto.
Pun mi je k svega, ne znam ni sam što se nerviram više. Glumimo grad a prava smo kasaba mentalitetom.
Kad uprava ode u ljeto, a čujem da hoće, šta onda? Ko će? Ekipa sa transparentom?
Isto tako se odnosi na ove iz uprave. Care, ako ne mozes donijeti u klub marku, sta ces onda nekoj poziciji?
Ja za ovo vremena, otprilike sve sto sam cuo za upravu, samo Nino izgleda donosi pare u klub, ostali su tu reda radi. Mada ne bih opet da sudim, jer nemam pojma sta se desava, osim sto procitam ovdje.
Meni je kod ove uprave pocelo smetati onoga trenutka kada su, mozda kao prva uprava koja je povela raditi tako, prestali biti transparentni i iznositi izvjestaj po intervalima. Ako nemamo para, izadji u javnost i reci, ako je od grada malo za ono sto mi zelimo. Cisto da znamo, da se ne nadamo. A ne da obecas kule i gradove, pa onda molimo Boga da ikako ostanemo u ligi.

I ja sam to primijetio, čak je i registrovan kad je Jaha došao, vjerovatno da jednog od najboljih trenera Slobode zadnjih godina odma dočeka na nož. Baš je bezveze lik.
Nije samo Nino, Nino i Sejo.
Šta će jadan Elmir dati svojih para u klub, više ćemo Sky i ja skupiti

Sve u upravi je ujedno i kokuz i neznalica osim dvojca gore.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Pa svi su kao navijaci ovdje a ne znaju razliku izmedju parole i transparenta, jos kad vidim da pisu da su fukare izgubile kompas tacno mi se povraca ko se sve smatra navijacem Slobode, momci idu na tekme o svom trosku i hvala im za podrsku kolika god da bila, istina nije kao prije kao sto je bilo al i ovaka podrska je odlicna s obzirom gdje nas je doveo Secer i ekipa
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da neko brani ove iz uprave poslije svih laži, obećanja, prevara i izjava iznesenih u javnosti, nama direktno u oči. Poslije zabrane komentara na službenoj stranici kluba. Ako niste njihovi igrači i sa zadatkom ovdje da ih branite, onda stvarno ne znam, strašno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ma izgubila je kompas uprava davno. Jos nakon silnih lazi i obecanja sigurno trebaju ici. Vjerujem da im niko ne bi a rekao da su odmah rekli nemamo puno para, borimo se za ostanak pa cemo probati u hodu neke dugove rijesiti. Jos slag na tortu su one zabrane komentarisanja na drustvenim mrezama, isto ko da je Sloboda njihova, a ne svih nas....
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U subotu smo oslabljeni fino bez Vosnjaka , Saida , za Vranjesa ne znam al ako i njega ne bude onda smo u problemu ...
Jedva ce se doci do bodova ..
Jedva ce se doci do bodova ..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Barem Vranjes da se vrati !!
Sloga je ekipa koja je primila najvise golova u PL, mozemo im sigurno uvaljati 1-2 komada.
Maksimović umjesto Saida, Beka desno, Koma spic, iza Pervan kao AMF ako ne bude Vranjesa.
Bolje sto je Said očistio kartone da ga imamo za Leotar i TC.
simonknows je napisao/la: ↑17 apr 2023, 08:07dervis je napisao/la: ↑16 apr 2023, 22:53Ma nije ba samo Nino, to je samo onaj simon pričo a nema ga više nakon sto je Jaha otišo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 22:34
Sve stoji sto si rekao, mi bi svasta nesto, al nemoj moj dzep dirat.
Isto tako se odnosi na ove iz uprave. Care, ako ne mozes donijeti u klub marku, sta ces onda nekoj poziciji?
Ja za ovo vremena, otprilike sve sto sam cuo za upravu, samo Nino izgleda donosi pare u klub, ostali su tu reda radi. Mada ne bih opet da sudim, jer nemam pojma sta se desava, osim sto procitam ovdje.
Meni je kod ove uprave pocelo smetati onoga trenutka kada su, mozda kao prva uprava koja je povela raditi tako, prestali biti transparentni i iznositi izvjestaj po intervalima. Ako nemamo para, izadji u javnost i reci, ako je od grada malo za ono sto mi zelimo. Cisto da znamo, da se ne nadamo. A ne da obecas kule i gradove, pa onda molimo Boga da ikako ostanemo u ligi.
I ja sam to primijetio, čak je i registrovan kad je Jaha došao, vjerovatno da jednog od najboljih trenera Slobode zadnjih godina odma dočeka na nož. Baš je bezveze lik.
Nije samo Nino, Nino i Sejo.
Šta će jadan Elmir dati svojih para u klub, više ćemo Sky i ja skupiti![]()
Sve u upravi je ujedno i kokuz i neznalica osim dvojca gore.

Nijednog trenutka ne bih razmišljao kad bih imao, sve bih pare na Slobodu spičkao

Je.beš pare, život je jedan, a Sloboda je život.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
šta uradiše ljudi od zapadne tribine Bože sačuvaj

Jel to hoce da skidaju sve ili?
Neko rece samo za gostujuci sektro, ali vidim da su krenuli dalje malo
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Vjerovatno skidaju sve, saluju i betoniraju/krpe ono sto je ispucalo do armature.
Ja sam i dalje misljenja da zapad treba natkrit (vidilo se protiv Sarajeva kolko ti krov treba) i imat centralnu natkrivenu tribinu. Tu ulozit lupat milion ako treba i imat odma takvu tribinu nego cekat istok, taman da ga sutra pocnu gradit opet u najidealnijem slucaju jos 5-6 godina nemas tribinu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ja sam misljenja da je zapad najbolje srusit a ne bacati pare dzaba u renoviranje i krpenje rupa, tribina je ozbiljno propala.
U subotu moramo dobit, MORAMO, Nino daj kakve premije ubaci u kovertu sta bilo
U subotu moramo dobit, MORAMO, Nino daj kakve premije ubaci u kovertu sta bilo

Treba srusit i sta onda bit samo sa sjeverom narednih 10 godina
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel to taj milion uložen u infrastrukturu? Šta je sa stabilizacije? Može li mi neko odgovorit jesmo li se stabilizovali ili treba još 3 godine da prođu da se stabilizujemo pa ćemo napast Evropu?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Krivulja zaduženja ide silaznim putem, iduće godine ćemo biti na nuli i kupit ćemo 10 najboljih/najskupljih igrača lige.RollingPaper je napisao/la: ↑17 apr 2023, 16:27Jel to taj milion uložen u infrastrukturu? Šta je sa stabilizacije? Može li mi neko odgovorit jesmo li se stabilizovali ili treba još 3 godine da prođu da se stabilizujemo pa ćemo napast Evropu?

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovo je davno trebalo uraditi, kad padne kisa nakupi se pa ti noge u lokvi vode budu smrznu ti se noge tacno.klasik je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:06Vjerovatno skidaju sve, saluju i betoniraju/krpe ono sto je ispucalo do armature.
Ja sam i dalje misljenja da zapad treba natkrit (vidilo se protiv Sarajeva kolko ti krov treba) i imat centralnu natkrivenu tribinu. Tu ulozit lupat milion ako treba i imat odma takvu tribinu nego cekat istok, taman da ga sutra pocnu gradit opet u najidealnijem slucaju jos 5-6 godina nemas tribinu
Lakse bi bilo napraviti mozda Istočnu tribinu, nego ovu renovirat. Kada bi se napravila Istočna tribina onda bi ovu i mogao srusit i ne bi ti trebala, dok ne budes imao planove da bas ulazes u stadion. Tamo bi se mogla napraviti i neka gostujuca tribina za jedno 500-600 ljudi.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Mi smo sa stadionom gov.no pojeli jer smo krenuli ulagati u sjever bez da se rijesimo atletske. Znam da je i atletika sport al onda smo trebali sa neke njive poceti graditi normalan stadion.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ova rekonstrukcija mi nije normalna. Ako su već htjeli rekonstrukcije raditi trebalo je uporedno sa terenom. Ovako ostane samo jedna tribina. 

Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.