NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Jesu ovi iz Mladosti platili naknadu za Mahmica, rok im je bio do 13.4 a vidim igrali su zadnje kolo.
moSa likCe
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ma ni ne ocekuje niko sad cifru od 10.000 navijaca, ali momci su zasluzili makar duplo vecu brojku nego inace.limvolikce1945 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 11:46Nemojte se zanositi velikom posjetom protiv Natrona. Veća očekivanje - veće razočarenje.
Sve ispod 2000 je sramota, jer ne mozes se zvati navijacem ako ces dolaziti jednom godisnje na tekmu u Kupu ili kad se igra protiv poznatije ekipe.
Ako sad ne vlada pozitivna prica oko Čelika ja ne znam onda. Dugo nismo imali igrace koji igraju srcem za ovaj dres, deru sve redom bez obzira sto su treca liga, statistika brutalna ove sezone i opet neko nađe mahanu...
8 mjeseci bez poraza, bajramska atmosfera, kraj Ramazana, osigurano prvo mjesto, u upravi i na terenu Zenička djeca koja su odrasla od malih nogu sa Čelikom..vremenske prilike kazu suncano +22..odlican vajb i atmosfera u gradu..poginuli igrači zadnju utakmicu..račun na pragu deblokade nakon 20 godina.
Sve se poklopilo, uprava treba sve iskoristiti za marketing i privući raju a ako nas ne bude 3-4 k onda smo debelo podbacili kao gledaoci. Ako iko zasluzuje podrsku to su igrači i ljudi koji vode Čelik.
Sve se poklopilo, uprava treba sve iskoristiti za marketing i privući raju a ako nas ne bude 3-4 k onda smo debelo podbacili kao gledaoci. Ako iko zasluzuje podrsku to su igrači i ljudi koji vode Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nakon utakmice gledatelji su bili iznenađeni kada su vidjeli da najbolji Famosov igrač Armin Cibra u punom trku napušta teren. Nije se stigao ni pozdraviti s gostujućim igračima i sudijama. Otrčao je u svlačionicu.
Doznali smo i zašto.
– Armin Cibra je otrčao, jer mora u zatvor! Ne smije kasniti - rekao nam je jedan gledatelj.
Kasnije je pojasnio.
– Neee. Nije on, ne daj Bože, zatvorenik. Cibra samo radi u zatvoru i morao je u smjenu - rekao nam je Famosov navijač.
Inače, Cibra slovi za jednog od najboljih ofanzivaca u amaterskim ligama. Osim nogometnih krase ga i ljudske kvalitete.
I Čelik je u svojim redovima imao “službeno lice”. Nakon utakmice u policijsku stanicu Zavidoviće “morao” se javiti strijelac pobjedonosnog gola Mirsad Šijerkić.
Inače, Šijerkić je često na terenu kada se igraju premijerligaške utakmice. I nedavno je bio na Bilinom polju, osiguravao red i mir kada su igrali Sarajevo i Sloga.
Doznali smo i zašto.
– Armin Cibra je otrčao, jer mora u zatvor! Ne smije kasniti - rekao nam je jedan gledatelj.
Kasnije je pojasnio.
– Neee. Nije on, ne daj Bože, zatvorenik. Cibra samo radi u zatvoru i morao je u smjenu - rekao nam je Famosov navijač.
Inače, Cibra slovi za jednog od najboljih ofanzivaca u amaterskim ligama. Osim nogometnih krase ga i ljudske kvalitete.
I Čelik je u svojim redovima imao “službeno lice”. Nakon utakmice u policijsku stanicu Zavidoviće “morao” se javiti strijelac pobjedonosnog gola Mirsad Šijerkić.
Inače, Šijerkić je često na terenu kada se igraju premijerligaške utakmice. I nedavno je bio na Bilinom polju, osiguravao red i mir kada su igrali Sarajevo i Sloga.
Ti si garant iz kluba

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Eto nedjelja u 19:00 dobro bi bilo da se organizuje kakva pressica recimo u cetvrtak uoci utakmice da se objavi dokle se doslo s deblokadom racuna, najavi utakmica...
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Tako jeeeeeedinodino2019 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 20:30Eto nedjelja u 19:00 dobro bi bilo da se organizuje kakva pressica recimo u cetvrtak uoci utakmice da se objavi dokle se doslo s deblokadom racuna, najavi utakmica...

Convicts je napisao/la: ↑17 apr 2023, 20:46Tako jeeeeeedinodino2019 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 20:30Eto nedjelja u 19:00 dobro bi bilo da se organizuje kakva pressica recimo u cetvrtak uoci utakmice da se objavi dokle se doslo s deblokadom racuna, najavi utakmica...![]()
![]()

Jos kolac u mimozi za clanove hocemo

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
ObaveznoTruhlo je napisao/la: ↑17 apr 2023, 20:48Convicts je napisao/la: ↑17 apr 2023, 20:46Tako jeeeeeedinodino2019 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 20:30Eto nedjelja u 19:00 dobro bi bilo da se organizuje kakva pressica recimo u cetvrtak uoci utakmice da se objavi dokle se doslo s deblokadom racuna, najavi utakmica...![]()
![]()
![]()
Jos kolac u mimozi za clanove hocemo![]()

-
- Kontakt:
Duvnjak očitao Džidi lekciju. Ekipa u prethodne tri utakmice, po meni ključne za prvenstvo, pokazala da ima karakter i da je itekako fizički pripremljena.
Ako ne bude 2000 protiv Natrona, ne trebamo ni ulaziti u veći rang jer mi kao navijači to ne zaslužujemo.
Ako ne bude 2000 protiv Natrona, ne trebamo ni ulaziti u veći rang jer mi kao navijači to ne zaslužujemo.
Ne valja termin, upravo mi punica javila, rodjendan u 19:00PonosniSmogovci je napisao/la: ↑17 apr 2023, 20:56Duvnjak očitao Džidi lekciju. Ekipa u prethodne tri utakmice, po meni ključne za prvenstvo, pokazala da ima karakter i da je itekako fizički pripremljena.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Meni ne odgovara nedjelja, ako ikako može subotaTruhlo je napisao/la: ↑17 apr 2023, 21:04Ne valja termin, upravo mi punica javila, rodjendan u 19:00PonosniSmogovci je napisao/la: ↑17 apr 2023, 20:56Duvnjak očitao Džidi lekciju. Ekipa u prethodne tri utakmice, po meni ključne za prvenstvo, pokazala da ima karakter i da je itekako fizički pripremljena.
Ako ne bude 2000 protiv Natrona, ne trebamo ni ulaziti u veći rang jer mi kao navijači to ne zaslužujemo.![]()

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sve ispod 2000 je bruka za nas sve navijace. Nedjelja idealan termin za dobru tekmu i zezanciju
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ko hoće doći, doći će, najbolji poziv je taj da igra Čelikdinodino2019 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 21:20Sve ispod 2000 je bruka za nas sve navijace. Nedjelja idealan termin za dobru tekmu i zezanciju
4000
Klub vec napravio event na drustvenim mrežama..
Znaci ide jaka najava i prodaja ulaznica vec sredinom sedmice.
Klub vec napravio event na drustvenim mrežama..
Znaci ide jaka najava i prodaja ulaznica vec sredinom sedmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.