La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Naravno da divljaka treba prijaviti i tuziti, nijednog dokaza nema da mu je rekao nesto za sina, i da je rekao eto nakon dva mjeseca bi se tek pisalo o tome
kakve bajke

Ja nisam nigdje vidio da ga je Valverde udario, ako ko ima video neka pošalje. Što se mene tiče, bez ikakvih dokaza, može biti i da ga je Setien prebio.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Čak i da jeste, profesionalac na najvišem nivou sebi ne smije dopustiti da mu se desi ovo. Inače bi nakon svake utakmice bilo sačekuša i tuča.
Da nije neurozan zbog ovog

- BosniaBoston
- Kontakt:
Karlo kulturno potvrdio šta smo mi znalci govorili odavno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svaka cast na zapazanju da je Fede b2b veznjak. Strucno nema sta.
Onaj lik iz Girone omaši cijeli gol u 1vs1.

Dnevna doza Andrije
Andrija je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:14Recite vi meni sada da ovo nije namesteno ili da ovo nije neka magija, sihra sta god. Kakve mi golcine primmamo i koliko su nemilosrdni timovi protiv nas i kako je ta ista Girona ginula vs Madrida, a pogledaj ti sta ovaj idiot radi.
I posle kazu najbolja odbrana sveta, pa dobro, ako neko omasi po 3 cista gola po tekmi vs njih, moze se to reci.
Dakle, igrac Girone namjerno fulao 100% sansu jer je sve namjesteno
ko je taj krelac
suce ti krvavo, kakvih bolesnika ima

- Shategabri
- Kontakt:
Javier Tebas: "Ne razumijem šta je Joan Laporta toliko čekao s konferencjom za medije u vezi afere Negreira. Ja smatram da nije trebalo ovoliko vremena da se sprovede istraga. U svakom slučaju, bolje ikad, nego nikad. Sačekat ću njegovo obraćanje javnosti i iskreno se nadam da će sve razjasniti."
(na pitanje je li zabrinut da bi UEFA mogla izbaciti Barcelonu iz evropskih takmičenja): "Više me brine šteta koja je načinjena ugledu La Lige zbog Barcelone."
"Barcelona je 18 godina potplaćivala potpredsjednika Sudijskog komiteta RFEF-a. To je ogroman problem. Četiri različita predsjednika su plaćala Negreiru. Zaslužujemo objašnjenje, jer ova stvar pogađa sve naše klubove."
Pa yebo ti ja mater dosadnom, zamisli da predsjednik lige iz dana u dan ovako blati jedan klub, bez ikakvih konkretnih dokaza
ima li iko da ovu budaletinu smjeni
(na pitanje je li zabrinut da bi UEFA mogla izbaciti Barcelonu iz evropskih takmičenja): "Više me brine šteta koja je načinjena ugledu La Lige zbog Barcelone."
"Barcelona je 18 godina potplaćivala potpredsjednika Sudijskog komiteta RFEF-a. To je ogroman problem. Četiri različita predsjednika su plaćala Negreiru. Zaslužujemo objašnjenje, jer ova stvar pogađa sve naše klubove."
Pa yebo ti ja mater dosadnom, zamisli da predsjednik lige iz dana u dan ovako blati jedan klub, bez ikakvih konkretnih dokaza

Dokazi su tu, paprilogija je predata, pare su na računu, zna se do u euro koliko je plaćeno, ali eto, to nisu konkretni dokazi. Whahaha kakvi likovi. La Nueva Era ocami brataaami.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Tuzno od kakvih smo panjeva ispusili ligu ove sezone
- Shategabri
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izgleda da je Cholo opet posložio ekipu na pravi način. Opet će da prave probleme sljedeće sezone, pogotovo u Evropi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Gledaš ove Barsine milionere kako se šetaju po terenu jednom sedmično onako bezvoljno i anemično i kontaš kako to treniraju tokom sedmice.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Madridskim ekipama treba lupit ozbiljnu kaznu jer su dozvolili da ovako losa Barsa osvoji ligu. Ogromna sramota.
Bit ce opet najpozeljniji nosilac u LP.
Bit ce opet najpozeljniji nosilac u LP.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Morel se igrati po suncu?
No Negreira, no fun. Treba samo držati ispod 15 bodova razlike i kada im kazna dođe, Real prvak, easy.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.