@Hammers,
Kad već ne može Sarajevo, može West Ham, jelde?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Piqiuonne prelos danas, ocekujem Cole-a u drugom poluvremenu mjesto njega. Nadam se da nece u drugom poluvremenu pasti kao mnogo puta ove sezone gdje odigraju jedno poluvrijeme savrseno, dok drugo odigraju katastrofalno. Mog'o si juce sa nama, bili su ti Anis i IsmarMonolog je napisao/la:Apsolutno zasluženo vodstvo. Utakmica ne obiluje prilikama i lijepim potezima, te se u takvoj utakmici ekipa West Hama pokazala kao mnogo bolji suparnik i postigla 2 efektna pogotka(gol Parkera je bio fenomenalan, mora se priznati). Inače, očekujem da Piquone izađe i tako pojača svoju ekipu; danas je usr'o sve što se može usrati. Usporava igru West Hama te solira i kad treba i kad ne treba.
@Hammers,
Kad već ne može Sarajevo, može West Ham, jelde?
Previše je umoran Meireles tako da je zasluženo otišao na odmor, ništa nije pokazao u prvom poluvremenu.jugman je napisao/la:ovde je sve rijeseno jedini koji je mogao dati go je izasao ,a usao je jos jedan u nizu antitalenata...a ima ih u ovom liverpool-u masala
Ako nas on ne "izvadi", niko nece...jugman je napisao/la:ko se smije kladiti da slijedeci ulazi maxi rodrigez
Ma taj Reina cim je poceo da prica da nije siguran u svoj ostanak na Anfieldu znao sam ja odma da ide putem svog kolege iz spanije, i jos ono kad je poceo njega da pravda sto je otisao, mislim da su sve one glasine i price da moze da ode u man.utd udarile mu u glavu pa sad on nasao pametovati i naravno da se netrudi jos sto ume da kiksne za nepoverovat i to sve cesce....Sanchez_8 je napisao/la:Hajde sto je Skrtel pogrijesio ali ono da primi Reina je stvarno zalosno , cini mi se da se Reina uopste ne trudi kao sto je i Torres radio u zadnje vrijeme , izgleda da ima istine u tom njegovom odlasku na kraju sezone , zapravo mislim da ce prije otici nego ostati.
Ak neko nadje statistiku Gerrarda u danasnjoj utakmici neka stavi , mislim da kapiten nikad u karijeri nije imao gori procenat dodavanja![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.