ledar je napisao/la: ↑16 apr 2023, 14:23
Mislim da se tu dosta pretjeruje.
Kad je došao Tuchel vi ste bili bod iza domuzara na tablici i čekali ste derbi da preokrenete. Ovdje se uzima pod normalno da bi Nagelsmann uzeo bundes, ali za to ne postoje nikakve garancije. Druga stvar, da su domuzari jučer i dobili, i to sa ne znam kakvom razlikom, opet bi vi bili ispred njih na tablici.
A to da je Tuchel došao sada da ga ne bi uzeo neko drugi je čudna tvrdnja, pa mogo se dogovorit sada da preuzme na kraju sezone, ko da njemu tih 2 mjeseca igraju neku ulogu, ionako je na ledu od rujna prošle godine.
Osobno mislim da bi i sa Nagelsmannom ispali i iz CL i iz kupa, ali da bi uzeli bundes ko što ćete uzeti s Tuchelom.
Mislim da ovdje niko ne zamjeri Tuchelu ni nacemu.
Mnogo vise s ekrive igraci i njihova letargicnost.
Niko nije pokazao napredak vec dvije godine sigurno.
Ovo malo vise golova nekih igraca je samo zato sto nema Lewe pa morao je neko zabiti.
Realno od Ganabrya sanea,Goretzke,pa i Kimicha koji drzi neki level ali niko nije napredovao sekunde.
Da ne govorim da mladji igraci ni ne igraju vise.
Waner ni ne postoji vise.
Slicno je i sa Ibrahimovicem itd.
Mane brate nula posebno nakon povrede.
Poraz od Citya da je bilo 2-1,ili tako nesto.
Da se pokazalo vise,pa i da ispadnes nebi niko pravio dramu igras protiv jakog protivnika.
Ovako najave,super tim,sve i onda u par sedmica dobijes sapunicu,otpustanje trenera koje je po meni imalo neke dublje razloge koje neznamo.,ispadanje iz kupa,ovaj poraz od Citya,pa remi na kraju u ligi.
Kao da nam igraju amateri jbt.
Da su bar djeca igrala da su neki talenti dobili priliku pa da kazes jbg igrali mladji al eto bar igraju skupljaju iskustvo itd.