Ma ja to samo kažem, ali etoSky9 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 23:23Ne sviđa mi se kad čujem da pravi Slobodaši odustaju, ali razumijem 100%...Sunderland je napisao/la: ↑15 apr 2023, 22:55Ev brate iz Konjica zadnja sezona mi ovog svega pa maksimalno da se iznerviram da ovo na hajr izadje a hoće pa iduću godinu odmaram![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Al očigledno u klubu nikog nista ne dotiče ni da vide zašto se 4 godine bore za opstanak pa da to promijene oni po starom. Ako se ove godine spasimo iduće nećemo jer će biti još više gusto u borbi za opstanak.
-
- Kontakt:
27. kolo
Borac Banja Luka - Igman Konjic
Posušje - Leotar
Sarajevo - Tuzla City
Sloboda - Sloga Doboj
Ovdje ako budu 4 pobjede domaćina, što je relno, poslije 27. kola bilo bi ovakvo stanje :
Posušje 30
TZC 28
Sloboda 28
Sloga Doboj 27
Igman 26
Leotar 26
Ovo dalje je sve katastrofa prognozirati
28. kolo
Igman Konjic - Sloga Doboj
Leotar - Sloboda
Tuzla City - Posušje
29. kolo
Posušje - Zrinjski
Sloboda - Tuzla City
Sloga Doboj - Leotar
Željezničar - Igman Konjic
30. kolo
Igman Konjic - Leotar
Široki Brijeg - Posušje
Tuzla City - Sloga Doboj
Zrinjski - Sloboda
31. kolo
Leotar - Tuzla City
Posušje - Borac Banja Luka
Sloboda - Široki Brijeg
Sloga Doboj - Zrinjski
Velež - Igman Konjic
32. kolo
Borac Banja Luka - Sloboda
Igman Konjic - Tuzla City
Široki Brijeg - Sloga Doboj
Zrinjski - Leotar
Željezničar - Posušje
33. kolo
Leotar - Široki Brijeg
Posušje - Velež
Sarajevo - Igman Knjic
Sloboda - Željezničar
Sloga Doboj - Borac Banja Luka
Tuzla City - Zrinjski
Posušje - Leotar
Sarajevo - Tuzla City
Sloboda - Sloga Doboj
Ovdje ako budu 4 pobjede domaćina, što je relno, poslije 27. kola bilo bi ovakvo stanje :
Posušje 30
TZC 28
Sloboda 28
Sloga Doboj 27
Igman 26
Leotar 26
28. kolo
Leotar - Sloboda
Tuzla City - Posušje
29. kolo
Posušje - Zrinjski
Sloboda - Tuzla City
Sloga Doboj - Leotar
30. kolo
Igman Konjic - Leotar
Široki Brijeg - Posušje
Tuzla City - Sloga Doboj
Zrinjski - Sloboda
31. kolo
Leotar - Tuzla City
Sloboda - Široki Brijeg
Sloga Doboj - Zrinjski
Velež - Igman Konjic
32. kolo
Zrinjski - Leotar
Željezničar - Posušje
33. kolo
Leotar - Široki Brijeg
Posušje - Velež
Sarajevo - Igman Knjic
Sloboda - Željezničar
Tuzla City - Zrinjski
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Poprilično glasni su bili neki vaši u vipu do ove parole, i onda par minuta muk i tišina
Izvinite na upadu ali zašto nema Vranješa zadnje dvije utakmice?
Navodno povreda lista koju je osjetio i prije meča protiv Sarajeva
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Najoptimističnije je da 10 bodova uzmemo, pobjeda nad Slogom, remi sa Slogom S.Han, pobjede nad Širokim i Željom, Simin Han se bori za opstanak ko i mi a i njima je domaća utakmica, po kvalitetu u gostujućim utakmicama imamo šansu sa Leotarom al tu će nas sudije povaliti, Zrinjski, Borac,nemamo nikakvu šansu, oni će igrati za Posušje, odnosno Leotar ili Slogu.Kako god na nama je, ako osvojimo 10 ostajemo.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑16 apr 2023, 00:4227. kolo
Posušje - Leotar
Sarajevo - Tuzla City
Sloboda - Sloga Doboj
Posušje 30
TZC 28
Sloboda 28
Sloga Doboj 27
Igman 26
Leotar 26
28. kolo
Leotar - Sloboda
Tuzla City - Posušje
29. kolo
Posušje - Zrinjski
Sloboda - Tuzla City
Sloga Doboj - Leotar
30. kolo
Igman Konjic - Leotar
Široki Brijeg - Posušje
Tuzla City - Sloga Doboj
Zrinjski - Sloboda
31. kolo
Leotar - Tuzla City
Sloboda - Široki Brijeg
Sloga Doboj - Zrinjski
Velež - Igman Konjic
32. kolo
Zrinjski - Leotar
Željezničar - Posušje
33. kolo
Leotar - Široki Brijeg
Posušje - Velež
Sarajevo - Igman Knjic
Sloboda - Željezničar
Tuzla City - Zrinjski
-
- Kontakt:
Kakve pobjede protiv Želje i Širokog tu ako se uzme 1 bod biti će top. Slogu i TC se mora dobiti kao direktne konkurente i uzeti tu 6 bodova i uzeti bar bod Leotaru i bod uzeti Borcu, eto 9 bodova imaš ukupno 34 i opstao si.ovisnik je napisao/la: ↑16 apr 2023, 10:45Najoptimističnije je da 10 bodova uzmemo, pobjeda nad Slogom, remi sa Slogom S.Han, pobjede nad Širokim i Željom, Simin Han se bori za opstanak ko i mi a i njima je domaća utakmica, po kvalitetu u gostujućim utakmicama imamo šansu sa Leotarom al tu će nas sudije povaliti, Zrinjski, Borac,nemamo nikakvu šansu, oni će igrati za Posušje, odnosno Leotar ili Slogu.Kako god na nama je, ako osvojimo 10 ostajemo.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑16 apr 2023, 00:4227. kolo
Posušje - Leotar
Sarajevo - Tuzla City
Sloboda - Sloga Doboj
Posušje 30
TZC 28
Sloboda 28
Sloga Doboj 27
Igman 26
Leotar 26
28. kolo
Leotar - Sloboda
Tuzla City - Posušje
29. kolo
Posušje - Zrinjski
Sloboda - Tuzla City
Sloga Doboj - Leotar
30. kolo
Igman Konjic - Leotar
Široki Brijeg - Posušje
Tuzla City - Sloga Doboj
Zrinjski - Sloboda
31. kolo
Leotar - Tuzla City
Sloboda - Široki Brijeg
Sloga Doboj - Zrinjski
Velež - Igman Konjic
32. kolo
Zrinjski - Leotar
Željezničar - Posušje
33. kolo
Leotar - Široki Brijeg
Posušje - Velež
Sarajevo - Igman Knjic
Sloboda - Željezničar
Tuzla City - Zrinjski
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jucerasnje prvo poluvrijeme je najgore poluvrijeme Slobode koje sam gledao od 2006.godine i kad nas je Zrinjski ubio 6-0 na Tusnju.
tad smo primili ja mislim 4 za poluvrijeme , ali koliko se mogu sjetiti manje sansi je bilo nego jucer.
nafaka, cudo ali eto veliki bod je tu. Zavalili smo Igman dobro ovim rezultatom
sto se tice nas vec su ljudi dobro identifikovali kljucne utakmice Sloga, City i Siroki/Zeljo. S tim da se stidljivo ali u vrlo ozbiljnim kuloarima spominje jos dobrih vijesti za nas, tako da ima optimizma za opstanak, daće nam ljudi. kad se vec covjek spusti do Hercegovine svasta se cuje
i jos jednom svaka cast Fukarama, jedina svijetla tacka u ovom trenutku. Jedini koji se nisu prodali, kojima je stalo do Slobode i koji imaju muda da ukazu na stvarni problem i stvarne krivce
tad smo primili ja mislim 4 za poluvrijeme , ali koliko se mogu sjetiti manje sansi je bilo nego jucer.
nafaka, cudo ali eto veliki bod je tu. Zavalili smo Igman dobro ovim rezultatom
sto se tice nas vec su ljudi dobro identifikovali kljucne utakmice Sloga, City i Siroki/Zeljo. S tim da se stidljivo ali u vrlo ozbiljnim kuloarima spominje jos dobrih vijesti za nas, tako da ima optimizma za opstanak, daće nam ljudi. kad se vec covjek spusti do Hercegovine svasta se cuje
i jos jednom svaka cast Fukarama, jedina svijetla tacka u ovom trenutku. Jedini koji se nisu prodali, kojima je stalo do Slobode i koji imaju muda da ukazu na stvarni problem i stvarne krivce
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Igmana smo definitivno zavalili momački jučer. Mogli bi oni sa slogom doboj u cvajtu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Pod Tuzlom se zeleni meraja, na njoj igra tim za koji živim ja

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sretan Vaskrs Slobodašima koji slave.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- RollingPaper
- Kontakt:
Sretan Vaskrs svim Slobodašima
-
- Kontakt:
Najveci problem ove ekipe sto nema “usađen” taj pobjednicki mentalitet, navikli su na tzv. hrkljus igru pa šta bude, a sva krivica naravno da pripada Jahi. Primjeti se dosta da su igraci kao sto Pranjic kaze uplaseni kao sto sam vec reko navikli su na hrkljus igru i onda ti dodje covjek sa potpuno novim sistemom i treba dosta vremena da se na to priviknes, mada nemaju oni ni muda da to igraju sto se primjeti, 2 3 pasa dobra cim 2 protivnicka igraca pridju slijedi odmah standardno nabijanje naprijed pa ako nekoga pogodi lopta dobro je, poraz protiv Sarajeva im je sigurno dosta uticao na psihu, kada su grijesili dosta u iznosenju lopte, onda tim pasovima pogresnim dopustili mnostvo sansi protivniku, u tom sistemu igre naravno da ce biti dosta gresaka pogotovo ako nisi uigran u taj sistem, ali je problem i onda sto ovi nasi nemaju snage tako da izgube loptu pa da se svi vracaju iste sekunde imaju snage za max 20 minuta takvog kontinuiteta.
Ekipa je realno uplasena, yebana u psihu, nemaju muda ni da skacu na loptu , a kamoli da igraju taj sistem u vrijeme dok nam gori po nogama. Pranjicu ne treba nista zamjeriti dosao je u najgore moguce vrijeme, ali opet kazem to je velika greska uprave dovođenje takvog trenera koji nema jos nekog trenerskog iskustva, a niti poznaje ovu nasu ligu. Ne mozes ti dovesti treenera koji ima potpuno drugaciji sistem igre u ovom trenutku u kojem su igraci u nikakvom stanju i nisu sposobni primjeniti bilo kakve trenerove zamisli.Trebalo se dovesti neki iskusniji trener koji odlicno poznaje ligu(Slavko Petrovic,Blaz Sliskovic samo primjeri) koji bi mogli mentalno dici ekipi i prilagoditi se ekipi i onom sto (ni)su radili do sad. Odradili par tranzicija malo digli igru na osnovu njihovih trenutnih mogucnosti, onda na kraju sezone dovesti trenera s ambicijama poput Pranjica.
Tezak raspored je do kraja, sumnjam da ce biti kakvog pustanja osim mozda Posusje Zrinjski posljednje kolo. Ne oslanjati se na to da li ce nas neko pustiti ili da li ce ovaj onaj pustati ovom. Igrati do kraja ici na pobjede u ovim utakmicama sto igramo kod kuce jer nemam bas plaho prostora za neke kalkulacije, tacnije nemamo sta izgubit. Uz lijepo vrijeme i dobru Subotu, a nadam se pritom i dobru posjetu da dobijemo Slogu aBd.
Ekipa je realno uplasena, yebana u psihu, nemaju muda ni da skacu na loptu , a kamoli da igraju taj sistem u vrijeme dok nam gori po nogama. Pranjicu ne treba nista zamjeriti dosao je u najgore moguce vrijeme, ali opet kazem to je velika greska uprave dovođenje takvog trenera koji nema jos nekog trenerskog iskustva, a niti poznaje ovu nasu ligu. Ne mozes ti dovesti treenera koji ima potpuno drugaciji sistem igre u ovom trenutku u kojem su igraci u nikakvom stanju i nisu sposobni primjeniti bilo kakve trenerove zamisli.Trebalo se dovesti neki iskusniji trener koji odlicno poznaje ligu(Slavko Petrovic,Blaz Sliskovic samo primjeri) koji bi mogli mentalno dici ekipi i prilagoditi se ekipi i onom sto (ni)su radili do sad. Odradili par tranzicija malo digli igru na osnovu njihovih trenutnih mogucnosti, onda na kraju sezone dovesti trenera s ambicijama poput Pranjica.
Tezak raspored je do kraja, sumnjam da ce biti kakvog pustanja osim mozda Posusje Zrinjski posljednje kolo. Ne oslanjati se na to da li ce nas neko pustiti ili da li ce ovaj onaj pustati ovom. Igrati do kraja ici na pobjede u ovim utakmicama sto igramo kod kuce jer nemam bas plaho prostora za neke kalkulacije, tacnije nemamo sta izgubit. Uz lijepo vrijeme i dobru Subotu, a nadam se pritom i dobru posjetu da dobijemo Slogu aBd.

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Protiv Sloge Doboj napuniti Tušanj kao protiv Sarajeva, ta nam je ključna za dalje... Poslije toga i pritiv Sloge Simin Han takođe napuniti stadion...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Može li mi neko reći šta znači ovaj transparent, ne pravim se lud nego ne kontam?
Jel znači da ljudi u upravi imaju lično para a ne daju dovoljno para za Slobodu? Kad kažem daju, mislim na davanje jer se ne moze uložiti u Slobodu kao u neki biznis?
Jer koliko god da daju, a znam da daju, više je od cjelokupne prodaje karti i sličnih stvari.
Bio je poziv nedavno da se još ljudi uključi i nisam vidio da je iko drugi imao želju kupiti skupštinsko mjesto?
Mogle su komotno Fukare ili UG skupiti 24 hiljade i kupiti mjesto u skupštini na primjer. Ili ko god.