FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

antisisoja1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la antisisoja1919 » 15 apr 2023, 20:51

Sky9 je napisao/la:
15 apr 2023, 20:48
antisisoja1919 je napisao/la:
15 apr 2023, 20:45
Sky9 je napisao/la:
15 apr 2023, 20:33
Do kraja 7 mečeva, 4 kod kuće. Mislim da je računica jasna...

U gostima kod tyebinja, zrinjskog i boyca teško da ćemo šta uzeti. Eventualno u BL, ako riješe do tada pitanje odlaska u Evropu. :zviz:
Nije taj leotar toliki bauk, treba otici i igrat fudbal.
A ne otic, pa igrat ko curice, branit se 90 min i normalno da ce tu sudija imat dobrog materijala da im navuce sta.
Ako smo se iscupali protiv Igmana, koji je 3x bolji od njih, moze i njima makar bod uzet.
Živi bili pa vidjeli, kako su se proveli puno bolji timovi od našeg??

Oni ne smiju ispasti. Meč će biti u srijedu, bez prijenosa, a i vjerovatno će se naši čuvati za ssh.
Stoji i to. Al eto onda, ubaciti ove sa manjom minutazom, koji ce sigurno imat volje da se dokazu, pa mozda i napravimo kakvo cudo.
Volim tebe, više od sebe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 apr 2023, 21:20

Madal je napisao/la:
15 apr 2023, 19:28
Mesic zna igrat al je neuhranjen i proci ce godina dok se isklese i uigra za PLBiH. A da je gdje vani i da se s njim kako treba radilo imao bi puno veci doseg.
Mesic je ogroman talenat, pravo prodoran igrac, ali ga fizikalije zezaju i neozbiljan je po tom pitanju, iako mlad i vec sad je trebao dodatno raditi na sebi.
Radio sam sa njim, na testiranju pred pocetak priprema bio mozda i najspremniji ili medju njih par, ali otkako je krenulo prvenstvo i on povukao rucnu da se dodatno fizicki usavrsava.
Steta, jer jaki ljudi su uz njega, a on to blento ne koristi za napredak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 apr 2023, 21:25

Samo Sloge Slobodu Spašavaju :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
dobijemo ove dvije slogice kući i neće biti problema :thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 apr 2023, 21:47

Beduin je napisao/la:
15 apr 2023, 21:20
Madal je napisao/la:
15 apr 2023, 19:28
Mesic zna igrat al je neuhranjen i proci ce godina dok se isklese i uigra za PLBiH. A da je gdje vani i da se s njim kako treba radilo imao bi puno veci doseg.
Mesic je ogroman talenat, pravo prodoran igrac, ali ga fizikalije zezaju i neozbiljan je po tom pitanju, iako mlad i vec sad je trebao dodatno raditi na sebi.
Radio sam sa njim, na testiranju pred pocetak priprema bio mozda i najspremniji ili medju njih par, ali otkako je krenulo prvenstvo i on povukao rucnu da se dodatno fizicki usavrsava.
Steta, jer jaki ljudi su uz njega, a on to blento ne koristi za napredak.
Na to sam otprilike i mislio, jer realno da ti neko mora govoriti da moras individualno raditi kao profesionalni fudbaler onda jbg. Ali to je nas mentalitet. Steta, ali treba se nekako jos od pjetlica usadjivati da nije dovoljno samo lopte igrati vec i duele dobijati a kao dokaz tome mogu biti isječci danasnjeg Mesicevog izdanja gdje su ga otresali u duelima. Ili da im od malena dovedu nekog krkana koji veze nema s fudbalom ali ne moze mu niko nista zbog fizikalija. Ako im to ne ostane urezano za nastavak karijere onda seri ih.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 15 apr 2023, 21:52

Sky9 je napisao/la:
15 apr 2023, 21:25
Hahahah, dobra dobra :)
Sloboda je moja nacija

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 15 apr 2023, 21:52

baboedindzeko09 je napisao/la:
15 apr 2023, 20:35
Sky9 je napisao/la:
15 apr 2023, 20:33
Do kraja 7 mečeva, 4 kod kuće. Mislim da je računica jasna...

U gostima kod tyebinja, zrinjskog i boyca teško da ćemo šta uzeti. Eventualno u BL, ako riješe do tada pitanje odlaska u Evropu. :zviz:
Sloga, Široki i TC. Tu ako ne bude 6 bodova MINIMALNO mi smo ispali vjerovatno, ogromna šansa za opstanak u te tri kod kuće. Sloga je gora od nas, Široki igra najgoru polusezonu nekog kluba u historiji lige, a red je da mlatnemo i ove.
Plus 3 boda željo zadnje kolo... :salut:
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 apr 2023, 21:53

Sunderland je napisao/la:
15 apr 2023, 21:52
Sky9 je napisao/la:
:lol:

Kakav si mi braca moj dobri? :P
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 apr 2023, 21:58

Slogu ako ne dobijemo tu se price i mastanja o opstanku zavrsavaju.
Ako to prodjemo, u Trebinje idemo da se naguzimo a i da se ne naguzimo vjerovatno ide kombinacija Gigovic i bez prenosa tako da treba otici sa drugim timom jer je utakmica u pola sedmice a nemamo snage ni kad imamo razmak od 7 dana izmedju 2 utakmice.
Onda TC na Tusnju, vjerovatno bi nas i bod odrzao zivima ali moramo nesto raditi zadnja 4 kola. Realno bi mogli dobiti SB i Zeljeznicar, narocito ako Zeljeznicaru u zadnjem kolu ne bude trebalo za Europu. Mostar i Banja Luku turisticki nek obidju i nek gledaju samo da nas ne obrukaju visokim porazima.

Osim uprave, Jahe, nasih primadona i sudija, je.bala nas je i pobjeda protiv Leotara u zadnjem kolu prije novog rasporeda ali ne slazem se da se nesto moglo kalkulisati jer su dan poslije nas igrala jos 2 tima dna tabele svoje utakmice tako da je bolje 3 boda u dzepu nego bod ili 0 da bi mozda imali bolji raspored a mozda i ne, jer nismo znali kako ce drugi igrati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 15 apr 2023, 22:03

Madal je napisao/la:
15 apr 2023, 21:58
Ako to prodjemo, u Trebinje idemo da se naguzimo a i da se ne naguzimo vjerovatno ide kombinacija Gigovic i bez prenosa tako da treba otici sa drugim timom jer je utakmica u pola sedmice a nemamo snage ni kad imamo razmak od 7 dana izmedju 2 utakmice.
Onda TC na Tusnju, vjerovatno bi nas i bod odrzao zivima ali moramo nesto raditi zadnja 4 kola. Realno bi mogli dobiti SB i Zeljeznicar, narocito ako Zeljeznicaru u zadnjem kolu ne bude trebalo za Europu. Mostar i Banja Luku turisticki nek obidju i nek gledaju samo da nas ne obrukaju visokim porazima.

Osim uprave, Jahe, nasih primadona i sudija, je.bala nas je i pobjeda protiv Leotara u zadnjem kolu prije novog rasporeda ali ne slazem se da se nesto moglo kalkulisati jer su dan poslije nas igrala jos 2 tima dna tabele svoje utakmice tako da je bolje 3 boda u dzepu nego bod ili 0 da bi mozda imali bolji raspored a mozda i ne, jer nismo znali kako ce drugi igrati.
Tako je. Ja čak šta više ne mogu da vjerujem da čitam nebuloze kako je trebalo Ne pobijediti Leotara... Pa nije ti bod igrao za poziciju gore dole, 5 klubova bilo u 2 boda... Bože sačuvaj šta se sve neće pročitat ovdje...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 15 apr 2023, 22:14

Kad smo mogli uzeti Igmanu bod sa Kazlagicem, istina uz dosta srece, mozemo i od Leotara otkinuti.
Vec smo imali 2-3x gigovica protiv Leotara u gostima i igrali smo 2x remi 0-0 i 1-1.
Vratit ce se Said, nadam se i Vranjes, nemamo sta kalkulisati slati rezervni tim, igrace, igrati svaku maksimalno. Utakmica je sve manje. Ima 5 izmjena nek po poluvrijeme odigraju ovi sto su najslabiji sa kondicijom.

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 15 apr 2023, 22:15

De mozemol napunit Tusanj sad za vikend molim vas?

:twisted: :twisted: :twisted:
SLOBODA ILI NIŠTA

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 apr 2023, 22:16

LaBombonera88 je napisao/la:
15 apr 2023, 22:14
Kad smo mogli uzeti Igmanu bod sa Kazlagicem, istina uz dosta srece, mozemo i od Leotara otkinuti.
Vec smo imali 2-3x gigovica protiv Leotara u gostima i igrali smo 2x remi 0-0 i 1-1.
Vratit ce se Said, nadam se i Vranjes, nemamo sta kalkulisati slati rezervni tim, igrace, igrati svaku maksimalno. Utakmica je sve manje. Ima 5 izmjena nek po poluvrijeme odigraju ovi sto su najslabiji sa kondicijom.
Ma kući ganjati 12 bodova, ni Real nas ne bi stigao. :lol:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 15 apr 2023, 22:18

Sky9 je napisao/la:
15 apr 2023, 22:16
LaBombonera88 je napisao/la:
15 apr 2023, 22:14
Ma kući ganjati 12 bodova, ni Real nas ne bi stigao. :lol:
Tako je care!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 apr 2023, 22:34

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
15 apr 2023, 22:03
Madal je napisao/la:

Tako je. Ja čak šta više ne mogu da vjerujem da čitam nebuloze kako je trebalo Ne pobijediti Leotara... Pa nije ti bod igrao za poziciju gore dole, 5 klubova bilo u 2 boda... Bože sačuvaj šta se sve neće pročitat ovdje...
A ko je napisao da sko trebali pustiti Leotaru?
Cinjenica je da bas tad pobjedjujemo i skacemo na tabeli za toliko mjesta da svim konkurentima u nastavku sezone idemo u goste. Jednostavno smo baksuzi, vazda ide onako kako ne treba ici i to je cinjenica.
Na toliko utakmica sami sebi izbijemo bodove i ne izdrzimo do samog kraja, a eto bas u toj zadnjoj utakmici pred krizanje tabele mi odigramo dobro i pobijedimo i cak nas i to sputava u nastavku. Jer mi smo Sloboda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 apr 2023, 22:41

Beduin je napisao/la:
15 apr 2023, 22:34
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
15 apr 2023, 22:03
Madal je napisao/la:

A ko je napisao da sko trebali pustiti Leotaru?
Cinjenica je da bas tad pobjedjujemo i skacemo na tabeli za toliko mjesta da svim konkurentima u nastavku sezone idemo u goste. Jednostavno smo baksuzi, vazda ide onako kako ne treba ici i to je cinjenica.
Na toliko utakmica sami sebi izbijemo bodove i ne izdrzimo do samog kraja, a eto bas u toj zadnjoj utakmici pred krizanje tabele mi odigramo dobro i pobijedimo i cak nas i to sputava u nastavku. Jer mi smo Sloboda.
Mi smo dobro odigrali što smo dobili, zajeba nas doboj što izgubi od željkana (po svemu sudeći namjerno). Da je bio x1, imali bismo extra raspored, jer bi oni bili osmi, a mi deveti i to bi bio puno bolji raspored.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 15 apr 2023, 22:55

Sky9 je napisao/la:
15 apr 2023, 21:53
Sky9 je napisao/la:

Ev brate iz Konjica zadnja sezona mi ovog svega pa maksimalno da se iznerviram da ovo na hajr izadje a hoće pa iduću godinu odmaram 😁
Sloboda je moja nacija

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 15 apr 2023, 22:57

slika
:salut:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 apr 2023, 23:23

15 apr 2023, 22:55
Sky9 je napisao/la:
15 apr 2023, 21:53

Ev brate iz Konjica zadnja sezona mi ovog svega pa maksimalno da se iznerviram da ovo na hajr izadje a hoće pa iduću godinu odmaram 😁
Ne sviđa mi se kad čujem da pravi Slobodaši odustaju, ali razumijem 100%...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 15 apr 2023, 23:31

Mi smo ispali samo se ne mirimo sa tim...

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 apr 2023, 23:34

FKBilder je napisao/la:
15 apr 2023, 23:31
Mi smo ispali samo se ne mirimo sa tim...
Drag si lik, respekt za tebe, ali ne seri...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.