Stoji i to. Al eto onda, ubaciti ove sa manjom minutazom, koji ce sigurno imat volje da se dokazu, pa mozda i napravimo kakvo cudo.Sky9 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 20:48Živi bili pa vidjeli, kako su se proveli puno bolji timovi od našeg??antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 20:45Nije taj leotar toliki bauk, treba otici i igrat fudbal.
A ne otic, pa igrat ko curice, branit se 90 min i normalno da ce tu sudija imat dobrog materijala da im navuce sta.
Ako smo se iscupali protiv Igmana, koji je 3x bolji od njih, moze i njima makar bod uzet.
Oni ne smiju ispasti. Meč će biti u srijedu, bez prijenosa, a i vjerovatno će se naši čuvati za ssh.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Mesic je ogroman talenat, pravo prodoran igrac, ali ga fizikalije zezaju i neozbiljan je po tom pitanju, iako mlad i vec sad je trebao dodatno raditi na sebi.
Radio sam sa njim, na testiranju pred pocetak priprema bio mozda i najspremniji ili medju njih par, ali otkako je krenulo prvenstvo i on povukao rucnu da se dodatno fizicki usavrsava.
Steta, jer jaki ljudi su uz njega, a on to blento ne koristi za napredak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na to sam otprilike i mislio, jer realno da ti neko mora govoriti da moras individualno raditi kao profesionalni fudbaler onda jbg. Ali to je nas mentalitet. Steta, ali treba se nekako jos od pjetlica usadjivati da nije dovoljno samo lopte igrati vec i duele dobijati a kao dokaz tome mogu biti isječci danasnjeg Mesicevog izdanja gdje su ga otresali u duelima. Ili da im od malena dovedu nekog krkana koji veze nema s fudbalom ali ne moze mu niko nista zbog fizikalija. Ako im to ne ostane urezano za nastavak karijere onda seri ih.Beduin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 21:20Mesic je ogroman talenat, pravo prodoran igrac, ali ga fizikalije zezaju i neozbiljan je po tom pitanju, iako mlad i vec sad je trebao dodatno raditi na sebi.
Radio sam sa njim, na testiranju pred pocetak priprema bio mozda i najspremniji ili medju njih par, ali otkako je krenulo prvenstvo i on povukao rucnu da se dodatno fizicki usavrsava.
Steta, jer jaki ljudi su uz njega, a on to blento ne koristi za napredak.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Plus 3 boda željo zadnje kolo...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 20:35Sloga, Široki i TC. Tu ako ne bude 6 bodova MINIMALNO mi smo ispali vjerovatno, ogromna šansa za opstanak u te tri kod kuće. Sloga je gora od nas, Široki igra najgoru polusezonu nekog kluba u historiji lige, a red je da mlatnemo i ove.

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Slogu ako ne dobijemo tu se price i mastanja o opstanku zavrsavaju.
Ako to prodjemo, u Trebinje idemo da se naguzimo a i da se ne naguzimo vjerovatno ide kombinacija Gigovic i bez prenosa tako da treba otici sa drugim timom jer je utakmica u pola sedmice a nemamo snage ni kad imamo razmak od 7 dana izmedju 2 utakmice.
Onda TC na Tusnju, vjerovatno bi nas i bod odrzao zivima ali moramo nesto raditi zadnja 4 kola. Realno bi mogli dobiti SB i Zeljeznicar, narocito ako Zeljeznicaru u zadnjem kolu ne bude trebalo za Europu. Mostar i Banja Luku turisticki nek obidju i nek gledaju samo da nas ne obrukaju visokim porazima.
Osim uprave, Jahe, nasih primadona i sudija, je.bala nas je i pobjeda protiv Leotara u zadnjem kolu prije novog rasporeda ali ne slazem se da se nesto moglo kalkulisati jer su dan poslije nas igrala jos 2 tima dna tabele svoje utakmice tako da je bolje 3 boda u dzepu nego bod ili 0 da bi mozda imali bolji raspored a mozda i ne, jer nismo znali kako ce drugi igrati.
Ako to prodjemo, u Trebinje idemo da se naguzimo a i da se ne naguzimo vjerovatno ide kombinacija Gigovic i bez prenosa tako da treba otici sa drugim timom jer je utakmica u pola sedmice a nemamo snage ni kad imamo razmak od 7 dana izmedju 2 utakmice.
Onda TC na Tusnju, vjerovatno bi nas i bod odrzao zivima ali moramo nesto raditi zadnja 4 kola. Realno bi mogli dobiti SB i Zeljeznicar, narocito ako Zeljeznicaru u zadnjem kolu ne bude trebalo za Europu. Mostar i Banja Luku turisticki nek obidju i nek gledaju samo da nas ne obrukaju visokim porazima.
Osim uprave, Jahe, nasih primadona i sudija, je.bala nas je i pobjeda protiv Leotara u zadnjem kolu prije novog rasporeda ali ne slazem se da se nesto moglo kalkulisati jer su dan poslije nas igrala jos 2 tima dna tabele svoje utakmice tako da je bolje 3 boda u dzepu nego bod ili 0 da bi mozda imali bolji raspored a mozda i ne, jer nismo znali kako ce drugi igrati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Tako je. Ja čak šta više ne mogu da vjerujem da čitam nebuloze kako je trebalo Ne pobijediti Leotara... Pa nije ti bod igrao za poziciju gore dole, 5 klubova bilo u 2 boda... Bože sačuvaj šta se sve neće pročitat ovdje...Madal je napisao/la: ↑15 apr 2023, 21:58Slogu ako ne dobijemo tu se price i mastanja o opstanku zavrsavaju.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Kad smo mogli uzeti Igmanu bod sa Kazlagicem, istina uz dosta srece, mozemo i od Leotara otkinuti.
Vec smo imali 2-3x gigovica protiv Leotara u gostima i igrali smo 2x remi 0-0 i 1-1.
Vratit ce se Said, nadam se i Vranjes, nemamo sta kalkulisati slati rezervni tim, igrace, igrati svaku maksimalno. Utakmica je sve manje. Ima 5 izmjena nek po poluvrijeme odigraju ovi sto su najslabiji sa kondicijom.
Vec smo imali 2-3x gigovica protiv Leotara u gostima i igrali smo 2x remi 0-0 i 1-1.
Vratit ce se Said, nadam se i Vranjes, nemamo sta kalkulisati slati rezervni tim, igrace, igrati svaku maksimalno. Utakmica je sve manje. Ima 5 izmjena nek po poluvrijeme odigraju ovi sto su najslabiji sa kondicijom.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
De mozemol napunit Tusanj sad za vikend molim vas?

SLOBODA ILI NIŠTA
Ma kući ganjati 12 bodova, ni Real nas ne bi stigao.LaBombonera88 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 22:14Kad smo mogli uzeti Igmanu bod sa Kazlagicem, istina uz dosta srece, mozemo i od Leotara otkinuti.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Tako je care!Sky9 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 22:16Ma kući ganjati 12 bodova, ni Real nas ne bi stigao.LaBombonera88 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 22:14Kad smo mogli uzeti Igmanu bod sa Kazlagicem, istina uz dosta srece, mozemo i od Leotara otkinuti.
Vratit ce se Said, nadam se i Vranjes, nemamo sta kalkulisati slati rezervni tim, igrace, igrati svaku maksimalno. Utakmica je sve manje. Ima 5 izmjena nek po poluvrijeme odigraju ovi sto su najslabiji sa kondicijom.![]()
- Beduin
- Kontakt:
A ko je napisao da sko trebali pustiti Leotaru?ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑15 apr 2023, 22:03Tako je. Ja čak šta više ne mogu da vjerujem da čitam nebuloze kako je trebalo Ne pobijediti Leotara... Pa nije ti bod igrao za poziciju gore dole, 5 klubova bilo u 2 boda... Bože sačuvaj šta se sve neće pročitat ovdje...Madal je napisao/la: ↑15 apr 2023, 21:58Slogu ako ne dobijemo tu se price i mastanja o opstanku zavrsavaju.
Cinjenica je da bas tad pobjedjujemo i skacemo na tabeli za toliko mjesta da svim konkurentima u nastavku sezone idemo u goste. Jednostavno smo baksuzi, vazda ide onako kako ne treba ici i to je cinjenica.
Na toliko utakmica sami sebi izbijemo bodove i ne izdrzimo do samog kraja, a eto bas u toj zadnjoj utakmici pred krizanje tabele mi odigramo dobro i pobijedimo i cak nas i to sputava u nastavku. Jer mi smo Sloboda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mi smo dobro odigrali što smo dobili, zajeba nas doboj što izgubi od željkana (po svemu sudeći namjerno). Da je bio x1, imali bismo extra raspored, jer bi oni bili osmi, a mi deveti i to bi bio puno bolji raspored.Beduin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 22:34A ko je napisao da sko trebali pustiti Leotaru?ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑15 apr 2023, 22:03Tako je. Ja čak šta više ne mogu da vjerujem da čitam nebuloze kako je trebalo Ne pobijediti Leotara... Pa nije ti bod igrao za poziciju gore dole, 5 klubova bilo u 2 boda... Bože sačuvaj šta se sve neće pročitat ovdje...Madal je napisao/la: ↑15 apr 2023, 21:58Slogu ako ne dobijemo tu se price i mastanja o opstanku zavrsavaju.
Cinjenica je da bas tad pobjedjujemo i skacemo na tabeli za toliko mjesta da svim konkurentima u nastavku sezone idemo u goste. Jednostavno smo baksuzi, vazda ide onako kako ne treba ici i to je cinjenica.
Na toliko utakmica sami sebi izbijemo bodove i ne izdrzimo do samog kraja, a eto bas u toj zadnjoj utakmici pred krizanje tabele mi odigramo dobro i pobijedimo i cak nas i to sputava u nastavku. Jer mi smo Sloboda.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ev brate iz Konjica zadnja sezona mi ovog svega pa maksimalno da se iznerviram da ovo na hajr izadje a hoće pa iduću godinu odmaram
Sloboda je moja nacija
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne sviđa mi se kad čujem da pravi Slobodaši odustaju, ali razumijem 100%...Sunderland je napisao/la: ↑15 apr 2023, 22:55Ev brate iz Konjica zadnja sezona mi ovog svega pa maksimalno da se iznerviram da ovo na hajr izadje a hoće pa iduću godinu odmaram![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mi smo ispali samo se ne mirimo sa tim...
Drag si lik, respekt za tebe, ali ne seri...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.