Kao i moje gledanje iste.OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim da je utakmica za Kellya završena.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
odbrana nam je nula bez Aggera 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kao i moje gledanje iste.OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim da je utakmica za Kellya završena.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
Zadnjih 5 minuta nisam ni gledao jer nema potrebe ono što sam vidio je sasvim dovoljno.
Viđoh na rezultati,com da je Kelly izašao(zbog čega ?),a ušao Cole.
Evo sada vidim da je i 2:0 odlično nam ide.
Dakle očajna igra,Gerrard,Meireles,Lucas,Suarez svi redom katastrofalni.Suarez očigledno još nije shvatio da nema zadržavanja lopte dugo,uporopastio je 2 dobre šanse ali shvatiće... .
Ne mogu više ništa da pišem 2.poluvrijeme vjerovatno neću gledati jer očekujem potop do kraja.
Viđoh na rezultati,com da je Kelly izašao(zbog čega ?),a ušao Cole.
Evo sada vidim da je i 2:0 odlično nam ide.

Dakle očajna igra,Gerrard,Meireles,Lucas,Suarez svi redom katastrofalni.Suarez očigledno još nije shvatio da nema zadržavanja lopte dugo,uporopastio je 2 dobre šanse ali shvatiće... .
Ne mogu više ništa da pišem 2.poluvrijeme vjerovatno neću gledati jer očekujem potop do kraja.
FK Pjetlovi
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ma da, najrealnije bi bilo da Liverpool vodi jedno 3-0admin2 je napisao/la:Apsulutno nezasluzeno vodstvo West Hama.

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije nezasluženo, ljudi iskoristili svoje prilike na najbolji mogući način. Vjerovatno će do kraja sačuvati vodstvo, eventualno 2:1 dobiti.
Zasluzeno vodstvo
ova nasa igra je presmjesna. Ko onog Willsona stavi u prvih 11, Boze sacuvaj. Lucas kao uvijek, bez komentara. Jedino Glen malo na pocetku sto je pokusavo, Kuyt isto. Ostalo, ne vrijedi komentarisati.

- King Kenny
- Kontakt:
Hammersi nas rasturili u svakom segmentu igre,nijednu ozbiljniju akciju nismo napravili...dva prelijepa pogotka...sigurno da cemo drugo odigrati bolje al pitanje je hocemo li stici rezultat... 
Vidim vec ste se predali,zaboravljate koliko smo puta preokrenuli,hoce biti tesko al moze se...

Vidim vec ste se predali,zaboravljate koliko smo puta preokrenuli,hoce biti tesko al moze se...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Liverpool8
- Kontakt:
A sta je zasluzeno? Da ne bi trebali mi da vodimo mozda 2-0?admin2 je napisao/la:Apsulutno nezasluzeno vodstvo West Hama.
Ljudi potpuno zasluzeno imaju prednost. Rekoh ja davno vec da Gerrard ne moze igrati centralnog veznog i da ga treba gurnuti vise u napad, jer uopste nema toliki uticaj na terenu. Prakticno se nije vidio. Lucasa necemo ni komentarisati, jer nema potrebe.
Ne razumijem sta ocekujete od Suareza, da on mozda predribla sve i da 3 gola? Ne moze on nista, ako nema igre.
Usao je Cole, vidjecemo kako ce to ici u drugom poluvremenu. Daj boze da do boda stignemo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Imamo običaj stizati vodstvo WH, ali mislim da ovaj put nema spasa pored onako lošeg Gerrarda.King Kenny je napisao/la:Hammersi nas rasturili u svakom segmentu igre,nijednu ozbiljniju akciju nismo napravili...dva prelijepa pogotka...sigurno da cemo drugo odigrati bolje al pitanje je hocemo li stici rezultat...
Nada zadnja umire u drugom poluvremenu kao da gledam N"Goga sa dva gola staviće utakmicu u egal 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
ima jos 45 min tako da nista nije gotovo kada bi nasi dali go na pocetku drugog poluvremena puno bi lakse bilo
LIVERPOOL YNWA
Zaslužena prednost West Hama. Mi kao i obično poslije par dobrih utakmica se dignemo u nebo i posmatramo ostale, tek kad nas ovako neko spusti na zemlju stvari gledamo realno. Previše smo optimistični, neki su već najavljivali titulu za sljedeću sezonu što je suludo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bice bolje u drugom poluvremenu West ham tesko drzi vodstvo,mislim da mozemo postici koji gol u drugom poluvremenu posebno sto je Cole usao....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- King Kenny
- Kontakt:
Ne samo Gerrard, vecina je katastrofalna...OTNYS_YNWA je napisao/la:Imamo običaj stizati vodstvo WH, ali mislim da ovaj put nema spasa pored onako lošeg Gerrarda.King Kenny je napisao/la:Hammersi nas rasturili u svakom segmentu igre,nijednu ozbiljniju akciju nismo napravili...dva prelijepa pogotka...sigurno da cemo drugo odigrati bolje al pitanje je hocemo li stici rezultat...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Sa ovakvom igrom mozemo samo primiti jos 3 komada i dati 2 autogola.... preokret se moze desiti jedino ako se nesto dramaticno promeni u drugom poluvremenu...King Kenny je napisao/la:Hammersi nas rasturili u svakom segmentu igre,nijednu ozbiljniju akciju nismo napravili...dva prelijepa pogotka...sigurno da cemo drugo odigrati bolje al pitanje je hocemo li stici rezultat...
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 27 feb 2011, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.