Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ma nasa pobjeda uz go Suareza 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- Red Assassin
- Kontakt:
Ev gledam klipove na YT nafuravam se pred tekmu kao i obicno..
Mnogi kazu ne ocekujte previse i ne nadajte se al kako da se ove sezone al kako da se ne nadam i da ne budem optimistican kad pogledam 2 gladijatora u sredini Gerrarda i Meirelesa koji su opasni u svim segmentima igre, kako da se ne nadam kad u odbrani imamo Carragera koji ce prije zube izgubiti nego dozvoliti da primimo gol, ponekad ga strast i kosta jer previse se trudi, kako da ne budem optimistican kad igraju Kuyt i Lucasa oko kojih su podjeljena misljenja navijaca al opet oba toliko doprinose ekipi, jos plus kad na sve ovo dodas da nam igraju Kelly i WIlson 2 mlada kvalitetna igraca zeljna dokazivanja i urugajski kanibal koji ce donjeti nesto novo nasoj igri.. Jos je tu taj kvalitet poput Reine, Glena pa i Skrtel ima svojih dobrih strana moramo biti makar malo optimisticni..
Sve to vodi veliki covjek i lider Daglish tako da se moram makar malo nadati.. Prva bitka u ratu koji je pred nama pocinje za 15tak minuta, gostovanje nam je trn u oku ove sezone, imajmo vjere YNWA
Mnogi kazu ne ocekujte previse i ne nadajte se al kako da se ove sezone al kako da se ne nadam i da ne budem optimistican kad pogledam 2 gladijatora u sredini Gerrarda i Meirelesa koji su opasni u svim segmentima igre, kako da se ne nadam kad u odbrani imamo Carragera koji ce prije zube izgubiti nego dozvoliti da primimo gol, ponekad ga strast i kosta jer previse se trudi, kako da ne budem optimistican kad igraju Kuyt i Lucasa oko kojih su podjeljena misljenja navijaca al opet oba toliko doprinose ekipi, jos plus kad na sve ovo dodas da nam igraju Kelly i WIlson 2 mlada kvalitetna igraca zeljna dokazivanja i urugajski kanibal koji ce donjeti nesto novo nasoj igri.. Jos je tu taj kvalitet poput Reine, Glena pa i Skrtel ima svojih dobrih strana moramo biti makar malo optimisticni..
Sve to vodi veliki covjek i lider Daglish tako da se moram makar malo nadati.. Prva bitka u ratu koji je pred nama pocinje za 15tak minuta, gostovanje nam je trn u oku ove sezone, imajmo vjere YNWA
LIVERPOOL YNWA
FK Pjetlovi
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
uff M'Vila bi bio dobro pojacanje na leto uz Ardu Turana.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem kako smo glup gol primili.
Bravo svaka čast Parkeru !OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako smo glup gol primili.

FK Pjetlovi
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ma sad ce Liverpool izjednaciti..
jedva cekam da dadne gol Liverpool 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
ni ja 

LIVERPOOL YNWA
-
- Kontakt:
Nasi onako bezvoljno posmastraju dok oni odigravaju dupli ccc
Reina

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koliko samo fali klasična špicoka.
- Centre forward
- Kontakt:
9OTNYS_YNWA je napisao/la:Koliko samo fali klasična špicoka.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- supersonicnigerrard
- Kontakt:
hebo me svak ako Dalglish zna zasto mu je kepac leiwa standardan..koji antitalenat da ga nema nadugo i nasirokov 

Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
imate li vi osjecaj da nam je sredina za qrac?
Pored ovakvih igraca...
Pored ovakvih igraca...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Daackeey je napisao/la:imate li vi osjecaj da nam je sredina za qrac?
Pored ovakvih igraca...
Gerrard indisponiran, Lucas i Meireles preumorni. ( Ovaj prvi mnogo griješio )
Glen pokušao par puta ( bezuspješno ) proći.

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ovaj danasnji mec me podseca na onaj sa spartom kad su oni napadali a mi gledali kao teladi sta se desava...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mislim da je utakmica za Kellya završena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.