AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nema opravdanja za otkaz Pioliju na kraju sezone. Sad je vec kasno za promjenu, pred sami kraj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Čist penal. Nevjerovatno kako šilji kontra... Dva penala čista danas
Sudjenja i karine, odavno nas neko ovako nije pokrao, ne ustao dabogda sutra.......
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Massa i kompletan sudijski tim da poginu na povratku kući, ne bih ni trepnuo. Nevjerovatno koliko čovjek griješi ali ovo su greške sa namjerom. Ništa nije slučajno.
Ostaje žal za bodovima po ko zna koji put ove sezone. Ali svi momci osim Origija i mrtvog CdK-a su odigrali dobro. Nije ih ni sreća služila.
Ostaje žal za bodovima po ko zna koji put ove sezone. Ali svi momci osim Origija i mrtvog CdK-a su odigrali dobro. Nije ih ni sreća služila.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Momcima svaka čast. Nije se dalo jbga....
Suđenje
Suđenje
- crvenocrni
- Kontakt:
Bilo je neke volje i zelje ali cisti nekvalitet pojedinih igraca je ucinio svoje.
- OldFashioned
- Kontakt:
Previše je ovo Pioli da si mi brat rođeni.
Bologna 1-1 Milan
Milan - Empoli 0-0
Udinese 3-1 Milan
Milan 1-1 Salernitana
Lece 2-2 Milan
Cremonese 0-0 Milan
Torino 2-1 Milan
Bologna 1-1 Milan
Milan - Empoli 0-0
Udinese 3-1 Milan
Milan 1-1 Salernitana
Lece 2-2 Milan
Cremonese 0-0 Milan
Torino 2-1 Milan
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Romagnoli13 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 16:54

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Eto gdje je izgubio sve što se izgubiti može. 16 bodova od prosječnih ekipa. Za noge odmah.OldFashioned je napisao/la: ↑15 apr 2023, 16:56Previše je ovo Pioli da si mi brat rođeni.
Bologna 1-1 Milan
Milan - Empoli 0-0
Udinese 3-1 Milan
Milan 1-1 Salernitana
Lece 2-2 Milan
Cremonese 0-0 Milan
Torino 2-1 Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Nema smisla više ga držati na klupi mislim nakon ove sezone, taman da osvoji klempu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ako se uzme u obzir da smo igrali sa drugim timom te da Bolonja igra odlično u zadnjih 4-5 tekmi nije toliko los ovaj rezultat. Mada, momci su stvarno odigrali solidni tekmu al kad te sudija ošteti za 2 gola teško je više očekivati.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
PIOLI, Ballo, Rebić, Origi, Messias, Tatarusanu, Mirante, CdK, Florenzi.. sve ovo otjerati čim zadnji meč ove sezone završi. A o još nekim imenima razmotriti situaciju. Dovesti boljeg trenera i dovesti 5-6 igrača koji će biti pojačanja a ne samo broj.
Brat Rom bas iznerviran, tjera i CDK-a 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma čovjek radi uvijek isto a očekuje drugi rezultat. Adlija zakuco za klupu i ne da mu minute, a momak zna igrati lopte bolje nego većina igrača Milan. Gledao sam ga u Francuskoj dok je bio. Odličan mladi igrač. Ali ćelava ubleha ima nešto kontra njega. Ogavan trener. Ako upropasti i meč u utorak, onda se nadam da su mu dani odbrojani. Nema smisla ići dalje sa čovjekom koji ne može bolje od ovoga.
Ja ne mogu da shvatim kako je Rebic ovoliko grohnuo kao igrac. Svaki potez mu je uzasan. Origi je pod Kloppom izgledao kao vise nego solidan igrac pod Piolijem izgleda isto amater koji je prvi put zaigrao fudbal. Mislim opcenito ne postoji igrac koji je pod Piolijem napredovao. Vecinom stagniraju ili nazaduju.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rebić je za Hrvatske lige. Nije u stanju dodati tačnu loptu igraču koji je 4-5 metara od njega. U petercu sam sebe pogađa u glavu. Korneri direktno golmanu u ruke. Kretanje nikakvo, sve pogrešno. Isto kao i kod Origija. Tamnoputi Rebić.
- Beduin
- Kontakt:
I u Francuskoj ligi je bio te solidan igrac, poneki bljesak je imao i to je to. U najgoroj ekipi lige, iliti ponajgoroj, on nije bio ni blizu lidera ili nekog woow igraca. Ako ti ga pratio tamo, onda bi to trebao uociti.Romagnoli13 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 17:07Ma čovjek radi uvijek isto a očekuje drugi rezultat. Adlija zakuco za klupu i ne da mu minute, a momak zna igrati lopte bolje nego većina igrača Milan. Gledao sam ga u Francuskoj dok je bio. Odličan mladi igrač. Ali ćelava ubleha ima nešto kontra njega. Ogavan trener. Ako upropasti i meč u utorak, onda se nadam da su mu dani odbrojani. Nema smisla ići dalje sa čovjekom koji ne može bolje od ovoga.
Ali da ima finu tehniku i voli igrati prema naprijed s loptom, to da. Voli podvaliti loptu, sutati, i pored ovakvog CdK on bi trebao biti prva opcija za Diazovu zamjenu. Barem da ga se isprobalo.
PIOLI OUT.
Samo onaj forumski smarac ga vjerovatno jos uvijek brani, koliko sam upratio po citiranjima, jer sam ga blokirao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Po meni dobro odigrana tekma u kojoj je falilo koncentracije u finisu, realno trebalo je 3 1 ili 4 1 za nas biti...al ok idemo dalje sta je tu je...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.