FK Drina Zvornik

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 feb 2011, 13:20

Kavazović je kriv, on i jučer nije htio da potpiše da se utakmica odgodi...to stvarno nije fer i sportski od njega...U Tuzli je bila ista situacija, pa su se lahko dogovorili, dok ovi iz Buducćnosti traže bilo kakvu sitnicu samo da ne odigraju utakmicu i da se registruje u njihovu korist...Ja bih iskreno volio da komisija donese odluku da se igra nova utakmica, da se ova današnja ne registruje službenim rezulatatom 0:3.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 27 feb 2011, 13:23

Bianconeri1988 je napisao/la:Kavazović je kriv, on i jučer nije htio da potpiše da se utakmica odgodi...to stvarno nije fer i sportski od njega...U Tuzli je bila ista situacija, pa su se lahko dogovorili, dok ovi iz Buducćnosti traže bilo kakvu sitnicu samo da ne odigraju utakmicu i da se registruje u njihovu korist...Ja bih iskreno volio da komisija donese odluku da se igra nova utakmica, da se ova današnja ne registruje službenim rezulatatom 0:3.

Hvala vam ljudi na podršci...svi vide koja je namjera ovih iz Banovića...sad sam zvao predsjednika kluba....vjerovatno novi termin se određuje...hvala vam još jednom na podršci
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 27 feb 2011, 14:18

B o X je napisao/la:
rtm86 je napisao/la:Ako ste ocistili snijeg, zasto se utakmica ne bi danas igrala?

EDIT: Upravo procitah na portalu... Steta sto se opet neke stvari komplikuju :(
Pa kao što vidiš problema sada prave Banovićani, nije juče njihov kapiten htio potpisati zapisnik o odgađanju utakmice za 24 sata, teren je skoro bio očišćen taman do danas bio bio gotov i 100% spreman ali jednostavno neko želi "hljeba bez motike", ali nema veze
Ono vi zovete ociscenim terenom.....bolje je bilo da se utakmica odgodila kad bude lijepo vrijeme,ali onaj teren juce je bas katastrofa bio....i mi imamo jedan od najgorih terena u ligi,ali bar ste ga mogli ocistiti pa onda da se vidi sta i kako,a ne onako. Ja mislim da bi danas bio jos gori teren jer onaj snijeg bi se topio i vas travnjak se ne bi oporavio do kraja sezone....
Zadnja izmjena: Hodza_manLju, dana/u 27 feb 2011, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 feb 2011, 14:26

ComyZV je napisao/la:
B o X je napisao/la:
rtm86 je napisao/la:Ako ste ocistili snijeg, zasto se utakmica ne bi danas igrala?

Pa kao što vidiš problema sada prave Banovićani, nije juče njihov kapiten htio potpisati zapisnik o odgađanju utakmice za 24 sata, teren je skoro bio očišćen taman do danas bio bio gotov i 100% spreman ali jednostavno neko želi "hljeba bez motike", ali nema veze

znaju da bi 5 komada dobili u Zvorniku!
samo teren je mjerilo! savez .!. ! Drina do opstanka!
smijesan si Buducnost ni od koga nije primila vise od 2 gola da primi 5 od Drine haha :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 27 feb 2011, 14:36

znaju da bi 5 komada dobili u Zvorniku!
samo teren je mjerilo! savez .!. ! Drina do opstanka![/quote]

smijesan si Buducnost ni od koga nije primila vise od 2 gola da primi 5 od Drine haha :D[/quote]

"Ona" Budućnost iz Jesenjeg dijela više nije ista ekipa,kao ni Drina,razmisli malo o tome ;)

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 27 feb 2011, 14:37

rtm86 je napisao/la:Ružno je to s njihove strane, iako su i oni jednom "ispušili" iz istog razloga... Ni njihov teren, generalno, nije nešto dobar, a i klima (planina Konjuh) može vrlo lako održati snijeg u sljedećem kolu pa da se njihovi gosti požale na istu foru...

Najgora stvar u ovoj ligi što ne postoji, ili je vrlo malo, džentlmena, poštene igre. Liga je poput džungle, opstaju samo najjači. Kažem to iz razloga jer eto stavite se u njihovu poziciju. Jednom su ih izradili zbog terena (mislim da su i ispali iz lige zbog toga), a sada su oni u istoj poziciji. Mogu uraditi isto, a mogu i ispasti poštenjačine. Međutim, neka se za 7 dana ponovi situacija, ovaj put u Banovićima, ko im garantuje da će njihovi gosti njima izaći u susret!? Niko!

Isto važi i za Drinu, zašto biste vi nekome izlazili u susret, ako to vama niko ne radi. Zbog toga je šteta što u petak i subotu prijepodne nije uloženo više napora da se riješi teren pripremi što bolje (pa i linije - dovesti geometra da ih crta :D )

Sa Savezom koji brine samo o sebi (ljudima na pozicijama) i bez nekog Udruženja premijerligaša koje bi zaštitilo sve klubove situacija u našem nogometu će još dugo biti vrlo teška, i uvijek će se javljati razne afere....

Još jednom, nadam se da će se ovo završiti na sportski način.
Drina dok je igrala u Prvoj ligi RS dva puta je izlazila u susret ekipi Drine HE iz Višegrada zbog istih razloga i niko se nije ljutio, odigrana je nova utakimca i to je to...
Hodza_manLju je napisao/la:
B o X je napisao/la:

Ono vi zovete ociscenim terenom.....bolje je bilo da se utakmica odgodila kad bude lijepo vrijeme,ali onaj teren juce je bas katastrofa bio....i mi imamo jedan od najgorih terena u ligi,ali bar ste ga mogli ocistiti pa onda da se vidi sta i kako,a ne onako. Ja mislim da bi danas bio jos gori teren jer onaj snijeg bi se topio i vas travnjak se ne bi oporavio do kraja sezone....
ja ne kažem kakav je tern bio juče, kažem kakav bi bio danas, stoji činjenica da bi bio džumbus ali bi bar bio bez snijega, to što bi se igralo po takvom stadionu kriv je savez, znaju oni kakvi su kod nas uslovi pa jedna Sloboda odgodi a ne mi i sam znaš kakve su padavine bile ovih dana, na sam dan utakmice do 10 sati je padao sitni snijeg.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 27 feb 2011, 14:42

bio jos gori teren jer onaj snijeg bi se topio i vas travnjak se ne bi oporavio do kraja sezone....[/quote]

ja ne kažem kakav je tern bio juče, kažem kakav bi bio danas, stoji činjenica da bi bio džumbus ali bi bar bio bez snijega, to što bi se igralo po takvom stadionu kriv je savez, znaju oni kakvi su kod nas uslovi pa jedna Sloboda odgodi a ne mi i sam znaš kakve su padavine bile ovih dana, na sam dan utakmice do 10 sati je padao sitni snijeg.[/quote]
znam,ovi glupani iz saveza su krivi za sve...trebalo je odgoditi cijelo kolo i gotovo. Cijelo ljeto pred nama a oni navalili...cccc. Treba napraviti nerede kao u Libiji ispred saveza;)
To nije do nas...mi sad samo mozemo raspravbljati...ali

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 feb 2011, 14:43

slika
slika
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 27 feb 2011, 14:44

neutralan__ je napisao/la:slika
slika
NO COMENT

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 27 feb 2011, 14:45

Hodza_manLju je napisao/la:bio jos gori teren jer onaj snijeg bi se topio i vas travnjak se ne bi oporavio do kraja sezone....
ja ne kažem kakav je tern bio juče, kažem kakav bi bio danas, stoji činjenica da bi bio džumbus ali bi bar bio bez snijega, to što bi se igralo po takvom stadionu kriv je savez, znaju oni kakvi su kod nas uslovi pa jedna Sloboda odgodi a ne mi i sam znaš kakve su padavine bile ovih dana, na sam dan utakmice do 10 sati je padao sitni snijeg.[/quote]
znam,ovi glupani iz saveza su krivi za sve...trebalo je odgoditi cijelo kolo i gotovo. Cijelo ljeto pred nama a oni navalili...cccc. Treba napraviti nerede kao u Libiji ispred saveza;)
To nije do nas...mi sad samo mozemo raspravbljati...ali[/quote]

e o tome ti ja govorim, nije u pitanju jedna utakmica nego što bi se njom naškodilo travi i onda bi otišlo sve dođavola jer bi teren ličio na sve samo ne na fudbalski teren, ne znam majke mi šta će biti al znam da u narednom periodu opet prognoziraju neki snijeg. Vidio sam vas juče kad ste stigli, trebali ste uči na glavnu tribinu, besplatan je ulaz bio, a ne da stojite onde kod ulaza gdje hitna pomoć i vatrogasci ulijeću u slučaju nekih jada :mrgreen:

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 27 feb 2011, 14:54

Pa sta se zalite, drugi uspjeli ocistit snijeg vi niste i cao. Juce niste igrali, imali ste citav dan fore da spremite i sad kukate kako su prema vama nekorektni. Drugi su rizikovali travnjak zasto i vi niste mogli ?

goxi
Kontakt:

Post Postao/la goxi » 27 feb 2011, 14:57

Kao što je B o x i rekao:
B o X je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:bio jos gori teren jer onaj snijeg bi se topio i vas travnjak se ne bi oporavio do kraja sezone....
ja ne kažem kakav je teren bio juče, kažem kakav bi bio danas, stoji činjenica da bi bio džumbus ali bi bar bio bez snijega, to što bi se igralo po takvom stadionu kriv je savez, znaju oni kakvi su kod nas uslovi pa jedna Sloboda odgodi a ne mi i sam znaš kakve su padavine bile ovih dana, na sam dan utakmice do 10 sati je padao sitni snijeg.
Ove slike što su postavljene nemaju apsolutno nikakvo značenje.
Teren u Zvorniku bi bio potpuno spreman za današnji susret, ali već juče se znalo da se ova utakmica neće igrati danas (čim je kapiten Budućnosti ODBIO da potpiše da se utakmica odgodi za 24h), tako da niko od juče nije ni pokušao da čisti stadion.
Zanimljivo je reći da gosti iz Banovića nisu ni videli stadion u Zvorniku (nisu ni izašli iz svlačionice) dok su se momci iz Zvornika zagrijavali bar pola sata na terenu. Vjerovatno nisu ni nosili dresove ni kopačke iz Banovića znajući da će ovo dobiti za zelenim stolom. :)
Jadna li je naša liga!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 feb 2011, 14:59

Ne bih da glumim ničijeg advokata, ali Banovićani samo koriste priliku koja im je neplanirano pružena. Nisu oni krivi što domaćin nije pripremio teren. Oni ne moraju ništa potpisivati niti moraju prihvatiti odgađanje, imaju pravo da traže da im se 'poklone' ta tri boda. Koliko god to bilo nesportski ili ne, u situaciji kada im ta tri boda mogu značiti skoro siguran opstanak ne čudi da će pokušati 'osvojiti' ih bez obzira na metod. Niko ni njih nije pitao kad se Širokom dalo tri boda svojevremno tako da, jbg, shit happens.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 27 feb 2011, 15:09

Buddy je napisao/la:Pa sta se zalite, drugi uspjeli ocistit snijeg vi niste i cao. Juce niste igrali, imali ste citav dan fore da spremite i sad kukate kako su prema vama nekorektni. Drugi su rizikovali travnjak zasto i vi niste mogli ?
to pitaj kapitena gostujuće ekipe a ne nas
elSaik je napisao/la:Ne bih da glumim ničijeg advokata, ali Banovićani samo koriste priliku koja im je neplanirano pružena. Nisu oni krivi što domaćin nije pripremio teren. Oni ne moraju ništa potpisivati niti moraju prihvatiti odgađanje, imaju pravo da traže da im se 'poklone' ta tri boda. Koliko god to bilo nesportski ili ne, u situaciji kada im ta tri boda mogu značiti skoro siguran opstanak ne čudi da će pokušati 'osvojiti' ih bez obzira na metod. Niko ni njih nije pitao kad se Širokom dalo tri boda svojevremno tako da, jbg, shit happens.
to jest tako, nažalost po nas

goxi
Kontakt:

Post Postao/la goxi » 27 feb 2011, 15:10

elSaik je napisao/la:Ne bih da glumim ničijeg advokata, ali Banovićani samo koriste priliku koja im je neplanirano pružena. Nisu oni krivi što domaćin nije pripremio teren. Oni ne moraju ništa potpisivati niti moraju prihvatiti odgađanje, imaju pravo da traže da im se 'poklone' ta tri boda. Koliko god to bilo nesportski ili ne, u situaciji kada im ta tri boda mogu značiti skoro siguran opstanak ne čudi da će pokušati 'osvojiti' ih bez obzira na metod. Niko ni njih nije pitao kad se Širokom dalo tri boda svojevremno tako da, jbg, shit happens.
Jel' to znači da ako oni nama uzmu na ovaj način ova 3 boda, mi bi trebali da u nekoj narednoj utakmici uradimo isto tako nekom drugom klubu (iz osvete prema Budućnosti)?

Nemamo mi ništa sa Širokim, ovo je nesportski, kao što bi bilo i nesportski da smo mi gostovali juče njima i da smo se ovako postavili.

Da ovo sve sumiramo:
- juče teren nije bio spreman za igru
- da je kapitan ekipe iz Banovića prihvatio odgodu od 24h (kao što je urađeno u Tuzli), teren bi sigurno bio spreman za odigravanje utakmice
- komisija će da donese konačnu odluku

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 27 feb 2011, 15:11

Pa oni su došli u zvornik sa namjerom da uzmu bodove van terena....a to nije korektno nikako!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 27 feb 2011, 15:14

goxi je napisao/la:
Jel' to znači da ako oni nama uzmu na ovaj način ova 3 boda, mi bi trebali da u nekoj narednoj utakmici uradimo isto tako nekom drugom klubu (iz osvete prema Budućnosti)?

Nemamo mi ništa sa Širokim, ovo je nesportski, kao što bi bilo i nesportski da smo mi gostovali juče njima i da smo se ovako postavili.

Da ovo sve sumiramo:
- juče teren nije bio spreman za igru
- da je kapitan ekipe iz Banovića prihvatio odgodu od 24h (kao što je urađeno u Tuzli), teren bi sigurno bio spreman za odigravanje utakmice
- komisija će da donese konačnu odluku
sjetim se samo one utakmice sa Drinom HE u Zvorniku kada su se fudbaleri iz Višegrada vratili kući zbog snijega koji je napadao na Romaniji i šta smo mi trebali tražiti da bude 3:0 za nas, a ne, dozvolili smo gostima da odigramo ponovo utakmicu i mi smo dobili 2:0, isto tako sjetim se i predposlednje sezone u PL RS isto sa Višegrađanima kad je njihov teren bio pod nijegom i opet smo odigrali utakmicu sa njima i opet smo ih dobili 1:0, možda i Budućnost dobije, ko zna, vidiš kako se zna vratiti dobro dobrim!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 27 feb 2011, 15:17

Ove slike što su postavljene nemaju apsolutno nikakvo značenje.
Teren u Zvorniku bi bio potpuno spreman za današnji susret, ali već juče se znalo da se ova utakmica neće igrati danas (čim je kapiten Budućnosti ODBIO da potpiše da se utakmica odgodi za 24h), tako da niko od juče nije ni pokušao da čisti stadion.
Zanimljivo je reći da gosti iz Banovića nisu ni videli stadion u Zvorniku (nisu ni izašli iz svlačionice) dok su se momci iz Zvornika zagrijavali bar pola sata na terenu. Vjerovatno nisu ni nosili dresove ni kopačke iz Banovića znajući da će ovo dobiti za zelenim stolom. :)
Jadna li je naša liga![/quote]

Mislim da drugi da ovo govori kolko ste vi ozbiljno shvatili ove iz saveza kada je receno da ce se igrati utakmica. A ovo za zagrijavanje,sorceve i slicno nisu izlazili iz na teren zato jer nisu znali hocel se igrati ili ne. Da je u nekom slucaju trebao da se igra susret,od sudije bi 'dobili' pola sata za zagrijavanje. Iskreno,ovo na sve lici,ali na fudbal...ni blizu. Eh da ste prijavili da utakmice igrate nedjeljom,eto danas smo mogli odigrat,a ne visit po forumu i ubijat dan;)

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 27 feb 2011, 15:19

ComyZV je napisao/la:Pa oni su došli u zvornik sa namjerom da uzmu bodove van terena....a to nije korektno nikako!
Da ti nije Milan tarot u rodu? Sjajno citas misli.....

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 27 feb 2011, 15:21

Hodza_manLju je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:Pa oni su došli u zvornik sa namjerom da uzmu bodove van terena....a to nije korektno nikako!
Da ti nije Milan tarot u rodu? Sjajno citas misli.....
Samo ti podjebavaj....svi znamo da na terenu nebi ste mogli iscupati bod....ma neću da se raspravljam...Bog sve vidi!

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.