FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Oba rezultata nam se poklopila danas,a i Siroki bi trebao kiksati.Samo igrati otvoreno kao u Listici i Tuzli i bit ce rezultat.Moramo ovo iskoristiti.Izgovora nema,ali bojim se da ce opet nesto nas vrli strucnjak izmisliti u slucaju kiksa.2023 godina ljudi jos koriste teren i vrijeme kao izgovor

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gojko Cimirot je prije 22 rođendana osvojio kup sa Sarajevom, debitivao za reprezentaciju i ravnopravno se nosio sa onim aždajama iz veznog reda Borussie u play-offu.I niko ga nije smatrao nikakvim projektom vec gotovim i formiranim igracem.
Naše mladunce naredni mjesec puni 22 godine i postat ce najstariji igracki projekat u svijetu fudbala, za kojeg ce vecina nasih bahilskih medija pisati da je buducnost Sarajeva i bh fudbala

Za sutra ne smije biti izgovor, ako ne dobijemo nek sam da otkaz. Meni Mirza nit smrdi nit mirise, protiv sam stalnog mijenjanja trenera i zato nisam bio za otkaz poslije Veleza, jer ima i onog njegovog da je ekipa nova i da to valja uigrat i slicno, medjutim obzirom na kvalitet nas i Leotara sutra ne smije biti izgovor za eventualni neuspijeh.To za teren je mlacenje prazne slame, jer neki dan sam gledo jednu utakmicu kantonalne lige, pa igraci odigraju dupli i slicno na terenu koji je seoski tako da Prandeli ne smije imat izgovor. Jedino nas Maric moze zaklat u sto cisto sumnjam mada i da ono domacinsko Leotaru mi opet moramo dobiti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2023, 01:47Oba rezultata nam se poklopila danas,a i Siroki bi trebao kiksati.Samo igrati otvoreno kao u Listici i Tuzli i bit ce rezultat.Moramo ovo iskoristiti.Izgovora nema,ali bojim se da ce opet nesto nas vrli strucnjak izmisliti u slucaju kiksa.2023 godina ljudi jos koriste teren i vrijeme kao izgovor![]()
![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
4-1-3-2 danas ide .
Dizdarevic
Mulalic Serbecic Martinovic Radovic
Balta
Guliashvili(Kyeremeh) Vrancic Ziljkic
Catakovic Oliveira
Dizdarevic
Mulalic Serbecic Martinovic Radovic
Balta
Guliashvili(Kyeremeh) Vrancic Ziljkic
Catakovic Oliveira
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Danas je zadnja šansa da se hvata kakav takav priključak za Evropu. Ubila su nas izgubljena 2 boda protiv Sloge i ne bi me čudilo da upravo za toliko ostanemo kratki na kraju.
Svi iznad nas kiksali, još ako Borac ne izgubi u ŠB poklopi nam se čitavo kolo. Ide užas od rasporeda i danas je bukvalno zadnja šansa da se spašava šta se spasiti da. Iako u Trebinju vjerovatno sada ni Barselona ne može dobiti, mora se dati sve od sebe i ići samo na pobjedu pa šta bude. Remi je ravan porazu za nas.
Svi iznad nas kiksali, još ako Borac ne izgubi u ŠB poklopi nam se čitavo kolo. Ide užas od rasporeda i danas je bukvalno zadnja šansa da se spašava šta se spasiti da. Iako u Trebinju vjerovatno sada ni Barselona ne može dobiti, mora se dati sve od sebe i ići samo na pobjedu pa šta bude. Remi je ravan porazu za nas.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Svako kolo mi se čini kao da je "zadnja šansa" za evropu zbog ovih rezultata konkurenata
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Kec ko kuća
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Daj Bože da me demantuju, ali mislim da danas nećemo uzeti. Mnogo puta sam se razočarao ove sezone, tako da nisam optimističan.
Danas igra mladunče!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Meanwhile u komšiluku projekat od 20 godinaLucas je napisao/la: ↑15 apr 2023, 02:21Gojko Cimirot je prije 22 rođendana osvojio kup sa Sarajevom, debitivao za reprezentaciju i ravnopravno se nosio sa onim aždajama iz veznog reda Borussie u play-offu.I niko ga nije smatrao nikakvim projektom vec gotovim i formiranim igracem.
Naše mladunce naredni mjesec puni 22 godine i postat ce najstariji igracki projekat u svijetu fudbala, za kojeg ce vecina nasih bahilskih medija pisati da je buducnost Sarajeva i bh fudbala![]()

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... i-15324493
Za godinu dana kad mi budemo broj jedan na Balkanu...
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pozdrav bordo porodico, prelijep suncan dan, vjetra nema
Ljepsi dan moze biti samo ako mirza umre
Ljepsi dan moze biti samo ako mirza umre
Idemo danas u nove izgovore, alibije i slično.
Krepaj Mirza pa da slavimo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Rak rana ovog kluba! Mucko đubre koje je od svog dolaska uspjelo da apsolutno sve razmontira i napravi mahalastinu i bordel od kluba. Sjeme mu se zatrlo i jutra ne docekao!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Daj Bože i toliko da bude, da ne bude 30 sekundi do 1 minute, kad bude ulazio na teren i prilikom izlaska iz igre.