Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kakve li to Slovenci imaju troskove u BiH, da su u TOP10 po prihodima u 2022, a nisu u TOP10 po dobiti u 2022?
Jer koliko znam oni su samo distributeri.
Vjeorovatno izlaze pare iz BiH na racun royalties materinske kompanije?
Mislim na GEN-I firmu.
Jer koliko znam oni su samo distributeri.
Vjeorovatno izlaze pare iz BiH na racun royalties materinske kompanije?
Mislim na GEN-I firmu.
dobre guzove ima Belma
- numanumaye22
- Kontakt:

Ima li djece s njom? To 80% mu nece piti vode u elimentaciji, ako nea nikom nista dobro se zastitio
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Marsal
- Kontakt:
BiH, jedina država gdje se ljudi dive silovatelju. A onda isti imaju obraza reći nešto protiv silovatelja iz hotela Vilina Vlas.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
.
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 14 apr 2023, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Jos je prica bukvalno fejk, kako ste samo glupi. Narod koji podrzava silovatelje i ne zasluzuje nista bolje.
Nista vise ne moze iznenaditi od naroda koji se redovno peca na Bingove lazne nagradne igre. Plus su i seksualno isfustrirani pa im je za divljenje kad neko umoci pa makar to bilo i silovanje.
Ma i neam zive veze da je lik optuzen niti da je silovo. Ali ovaj akt gdje zastitio imovinu u slucaju razvoda je pametan.
Vjerujem da se niko na temi nije "divio silovanju", ali ovdje generalno ljudi teze ka tome da ubacuju drugima rijeci u usta i tumace stvari kako oni hoce.
Jel ima dokaz da je lik silovo? Ili ga je samo neka optuzila.
Pa jbt lik sportista, poznat, ima love i solidno izgleda..trebe mu se na noge bacaju. Nikad ne znas, al koji racku ova ide kod njega u kucu, zna da je lik oznenjen, pa nece igrati klikera
- numanumaye22
- Kontakt:
Niko nije nista rekao za silovanje, zato sam i napisao kriminalac, zbog tog se dobija 10 godina i tako i treba. Medjutim, na stranu fejk price, naravno da cu podrzavati kad osoba zastiti svoj imetak i novac od rospije, koji je kroz karijeru mukotrpno radio. Ovakve se pojave niotkud, upecaju plijen, rasire noge do braka i onda kad te prevari i nogira hoce pola bogatstva i alimentaciju. Gdje je tu ravnopravnost spolova?
Samo zato sto ima pickku bez dana radnog staza joj ne bi trebalo garantirati dozivotno uzdrzavanje o tudjem trosku. Cast izuzecima jer ovakve itekako vrebaju, uce se na to jos u pubertetu. Svi bi miliona, putovanja po Dubaiu a niko ne bi radio. I treba priznat da one imaju vecu sansu za to, samo zato sto imaju piccku medju nogama. To je neposteno ali dobro ko sam ja da palamudim, zivimo jednostavno u takvom svijetu dvostrukih mjerila.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
A sta je uopste s tom pričom? Ja koliko vidim on je jos na terenu, igra.
Ali koji ego trip jarane.
Ego im se povrijedi kada neka rospije neće da legne.
Da se uopšte dovedeš u situaciju da nekog siliš, na suho, ne kontam.
Ali koji ego trip jarane.
Ego im se povrijedi kada neka rospije neće da legne.
Da se uopšte dovedeš u situaciju da nekog siliš, na suho, ne kontam.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 14 apr 2023, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Realnonumanumaye22 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:27Niko nije nista rekao za silovanje, zato sam i napisao kriminalac, zbog tog se dobija 10 godina i tako i treba. Medjutim, na stranu fejk price, naravno da cu podrzavati kad osoba zastiti svoj imetak i novac od rospije, koji je kroz karijeru mukotrpno radio. Ovakve se pojave niotkud, upecaju plijen, rasire noge do braka i onda kad te prevari i nogira hoce pola bogatstva i alimentaciju. Gdje je tu ravnopravnost spolova?
Samo zato sto ima pickku bez dana radnog staza joj ne bi trebalo garantirati dozivotno uzdrzavanje o tudjem trosku. Cast izuzecima jer ovakve itekako vrebaju, uce se na to jos u pubertetu. Svi bi miliona, putovanja po Dubaiu a niko ne bi radio. I treba priznat da one imaju vecu sansu za to, samo zato sto imaju piccku medju nogama. To je neposteno ali dobro ko sam ja da palamudim, zivimo jednostavno u takvom svijetu dvostrukih mjerila.
Lik milioner, napravio biznis prije nje, ona mu bila sektetarica, gledaj ti reakcije na to sto lik hoce prenup, da jednostavno zastiti svoj biznis.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 apr 2023, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znaci njegova djeca i majka te djece ne zasluzuju da zive, jer po zakonu ima pravo na alimentaciju, lik je prevario nju, zenu s kojom ima dvoje djece i jos odbija da placa alimentaciju
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Marsal
- Kontakt:
Kao da je to neka random djevojka sa ulice koja je dosla i hoce da mu uzme pola svega, a ne zena koju je on prvo izveo na sastanak, pa je ****, pa hodo sa njom pa je svojom voljom zarucio i ozenio i koja mu je naposljetku rodila 2 sina i odgajala ih dok je on ganjao loptu i tudje suknje. Naravno da zasluzuje da joj pripadne pola onoga sto je on stekao dok je u braku.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:27Niko nije nista rekao za silovanje, zato sam i napisao kriminalac, zbog tog se dobija 10 godina i tako i treba. Medjutim, na stranu fejk price, naravno da cu podrzavati kad osoba zastiti svoj imetak i novac od rospije, koji je kroz karijeru mukotrpno radio. Ovakve se pojave niotkud, upecaju plijen, rasire noge do braka i onda kad te prevari i nogira hoce pola bogatstva i alimentaciju. Gdje je tu ravnopravnost spolova?
I dobit ce to jer ovo njegovo ce oboriti svaki advokat pripravnik pred sudom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Starka mu bila nedovoljna izgleda. To je kad si mlad i glup.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:51Znaci njegova djeca i majka te djece ne zasluzuju da zive, jer po zakonu ima pravo na alimentaciju, lik je prevario nju, zenu s kojom ima dvoje djece i jos odbija da placa alimentaciju
⚜️~⚜️~⚜️
Uopste se ne treba gledati ko je musko ko zensko.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:51Znaci njegova djeca i majka te djece ne zasluzuju da zive, jer po zakonu ima pravo na alimentaciju, lik je prevario nju, zenu s kojom ima dvoje djece i jos odbija da placa alimentaciju
U njegovom slucaju, ova njegova je glumica, ima svoju lovu.
Lik zguzio nesto sa strane u njihovoj kuci, gdje djeca zive. I treba mu uzeti pola. Pogotovo ako ce ona uzeti djecu.
Kod bosnji su zene uvjek krive. Pa jbt sta bi vi uradili kad bi stari guzio neku u njihovom krevetu, dok ti sa mamom negdje odes.
Ja bi mog slomio
Zajebo se ko Pique sa 10+ godina starijom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:56Starka mu bila nedovoljna izgleda. To je kad si mlad i glup.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:51Znaci njegova djeca i majka te djece ne zasluzuju da zive, jer po zakonu ima pravo na alimentaciju, lik je prevario nju, zenu s kojom ima dvoje djece i jos odbija da placa alimentaciju
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.