FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma smijesni smo komplet, ali je odbrana kriminalna, posebno Bender. Ako je Rendulic pametan rece svojima na poluvremenu da samo sutaju, odakle god, jer ako ide u okvir to je go. Jedino Santos nesto igra, ali nema s kim. On da je u ovom Zrinjskom vrijedio bi 2 miliona.
1921
Meni se svidjaju samo Santos i Sehic. Ovo ostalo je smijesno i nije mi jasno kako sebi, neko ko se naziva profesionalnim fudbalerom, moze dopustiti da ovako bezmudo igra. Ja sam znao da cemo izgubiti, ovi su svemirski brod za sve ekipe u ligi, ali nisam ocekivao da se Krpic krije od lopte, da Cocalic peti put grijesi, da je Bender ovoliko glup da uspije primiti onakav drugi gol. Ne razumijem Jasarevica da nije u stanju odigrati tacno dodavanje na tri metra, a zivis od toga.LegendaIvica je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:41Kao da su ovi djuturumi sta boljiMrkiMedo je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:37Ma nije ovo nikakav pokusaj nego nemas koga drugog staviti, a treba ti jedan.
Mi smo jedina ekipa na svijetu koja iz kontre dodje na 25 metara od protivnickog gola i onda u dva pasa vrati loptu do svog stopera. Pojedini i na fifi kod 1:0 u 15. minuti restartuju, takav mentalitet imaju![]()
Krpic bez muda krije se od lopte.
Bender primi svaku loptu koja dodje do gola.
Jasarevic doda loptu svima samo ne nasim igracima.
Ja sam vec jednom napisao da cemo ro kraja imati dvije pobjede, a sad mi je i to upitno

Novi trener nam je unio zivosti. Nismo opucali na go.
E sad zamislite da smo mi sa ovom skupinom amatera i poluigrača bili konkurentni u borbi za Evropu i finale kupa. Kakav je majstor Edis Mulalić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ljudi ni pokusali nisu. Oba uzasna centarsuta, koje skoncetrisan stoper pa onda i golman pokupe.avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:43Zrinjski igra standardno bez pola muke.. svjesni su sami da ćemo im kad tad napraviti prostor za gol. Da će doći do greške, a oni se na tome lijepo zahvale.
Mi očekivano smislene akcije ne možemo odigrati.
Krenulo je sve niz vodu, i nećemo mi 3.boda zadugo uzeti.
Sta li je ovaj gledao pa ostavi Bendera i Cocalica da igraju. Oni kako god da igraju, moraju igrati a kostahu nas citavog proljeca.
Cisto informativni do ove utakmice smo igrali koliko toliko ravnipravno sa Zrinskim
- Meraak1921
- Kontakt:
Krpicu procitaj na poluvremenu ovo, evo me s tvojom zenom ramgu joj ga u buljahu, kaze nemas snage nikako, istina je
Čekamo SDA bota,honaj da smijeni Alihodzica.
Nama je bolje da penal puca protivnicka ekipa, nego da imaju prekid. Svaka lopta u 16rac je gol, ne znamo braniti nista, a ne znamo nazalost ni iz prekida dati, a imamo odlicne igrace za prekid.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Zato smo protiv Leotara uputili 20 suteva na gol protivnika.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Krpic je ovdje najmanji problem, spoj veze sa napadom i krilima je katastrofalan, zato niko od ove trojice ne dobija upotrebljivu loptu. Osim sto je Drljo nesto pokuso bolje da nije
Bogičeviću istrošim vam materine picke
- Meraak1921
- Kontakt:
Najmanji problem? Sine i ti si zaluto ovde, pa ako pratis ne znam kad je dobar potez uradio, zagradio se, okreno se, osuto dobro, uzo duel, skok vrlo tesko takodjer, evo ramka mu zenu sve u buljahu, slab je i zena mu kaze
**** nas je Edis,necemo se za 2 godine oporaviti sta je uradio od ekipe..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kakav ba novi trener. Ovdje ne pomaze ni Guardiola.
Novi trener odradio jedan trening, odmah igra protiv ubjedljivo najjace ekipe u ligi i sad oni trebaju da lete po terenu, jel to

Cocalic ko slon u staklari, dok se okrene porusi sve oko sebe, hajd sto izgubi loptu, vec odmah sjevne kontra i i gol sansa za zrinjski zbog takvih zayebancija. Kosoric isto. Ne moze se star konj uciti novim trikova, kasno je za to. Igra je generalno kastarofa ove sezone, mi nemamo napadacke akcije, što kaže Jusufbegović nakon kupa protiv Veleža "znali samo da imaju Santosa i to smo uspjeli zatvorili"....e to nam je igra, svaki je trener procitao

Golman je posebna prica. Taj lik je trebao odavno biti ne klupiran, vec nogiran iz kluba.
-
- Kontakt:
Devastirana ekipa, mentalno i fizicki. Vidi se iz aviona. To je Bogi u pravu
Samo tuzno sto nas Zrinjski odradjuje u drugoj brzini, ljudi igraju haman rekreativno.

1921
-
- Kontakt:
Ja ne znam koja je bi budala dala 500 k za Hodžića
Ma i kad se zagradi nema je kome dodat i izgubi je, igraci se sakrivaju po terenu, vidi se da se razumijes u pozicioniranje igraca strucnjak uci ce Ara u drugom isti krc i da haracic udje i ronaldo skupa dzaba kad nemaju skim gore odigratMeraak1921 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:54
Najmanji problem? Sine i ti si zaluto ovde, pa ako pratis ne znam kad je dobar potez uradio, zagradio se, okreno se, osuto dobro, uzo duel, skok vrlo tesko takodjer, evo ramka mu zenu sve u buljahu, slab je i zena mu kaze
Zrinjski je bolja ekipa i to je ocigledno al mi ljudi nemamo golmana. Zasto se gura Bender kad covijek nema blage veze. Bolje da uvede Karica pa nek primi pet komada al ce bar nesto pokusati odbraniti. Bender je igrac manje na terenu….
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.