7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:30Nastavlja se Nemanjino iżivljavanje tj silovanje Želje. Dao im je 14 golova
Nije ovo nemaninho, vec je amateros pendehos na drugoj strani
7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:30Nastavlja se Nemanjino iżivljavanje tj silovanje Želje. Dao im je 14 golova
Honajjjjjjj
Druze predji malo na temu svog kluba, 100 puta sam vidio da si na nasoj temi. Ne bi ni skontao da nisi vidio da smo mi posali o tometutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:51Seljadijo iz Vrapcica, ne unistavajte grad debilnim potezima. Krenuli genijalci sarat fasade pozivom na jednu utakmicu..a otice 50standardnih koji bi otisli i bez toga.
Ovo je ja mislim jedinstven slucaj u navijackom svijetu. Postavljate standarde..al standarde debilizma
Gdje se komentira, gdje su zadnji komentari, tu sam..pa bila to tema veleza, zrinjskog, celika, serije, kladionica, nebitno...nemoj mislit da je ta tema ista interesantnija od nekih drugih.MostarskiSin je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:57Druze predji malo na temu svog kluba, 100 puta sam vidio da si na nasoj temi. Ne bi ni skontao da nisi vidio da smo mi posali o tometutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:51Seljadijo iz Vrapcica, ne unistavajte grad debilnim potezima. Krenuli genijalci sarat fasade pozivom na jednu utakmicu..a otice 50standardnih koji bi otisli i bez toga.
Ovo je ja mislim jedinstven slucaj u navijackom svijetu. Postavljate standarde..al standarde debilizma
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, nedimmmm1337, Redfire16, Vanja8 i 20 gostiju.