FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
10%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 252

Miljacka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Miljacka » 13 apr 2023, 15:28

Rendulić:

"Čini mi se da je Velež, uz nas, najbolja momčad u proljetnom djelu sezone, u najvećem su zamahu i siguran sam da će oni dohvatiti Evropu, sve je još otvoreno jer su tu Borac, Široki pa i Željezničar."

Dakle trener Zrinjskog veli da su, osim njegovog kluba, Velež, Borac, Široki pa i Željezničar najbolje momčadi lige. A niko od njih nema milionera na vrhu piramide. :kafa: Ni ofajlu za direktoricu, ni našmrkanog za trenera.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 apr 2023, 15:34

Miljacka je napisao/la:
13 apr 2023, 15:28
Rendulić:

"Čini mi se da je Velež, uz nas, najbolja momčad u proljetnom djelu sezone, u najvećem su zamahu i siguran sam da će oni dohvatiti Evropu, sve je još otvoreno jer su tu Borac, Široki pa i Željezničar."

Dakle trener Zrinjskog veli da su, osim njegovog kluba, Velež, Borac, Široki pa i Željezničar najbolje momčadi lige. A niko od njih nema milionera na vrhu piramide. :kafa: Ni ofajlu za direktoricu, ni našmrkanog za trenera.
New era Mirvajevo niko ne vidi kao rivala ili neku posebnu prijetnju. Tuga, majke mi! Leglo narkomana, lezbi, qrava, lažnih obećanja, mozzartovanih rezultata, promašenih transfera.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 apr 2023, 15:59

Ovaj trener zrinjskog ako je ovo izjavio on pojma nema

Zrinjski jeste bio bolji i pobjedio nas je (na neutralnom terenu)

Ako je to presudio na osnovu velezove pobjede protiv nas onda ocito da je samo pogledo rezultat i da nije utakmicu gledao

Nebi se slozio za sb pogotovo jer ta ekipa je trebala u 2 utakmice primi 8 golova od nas

Moze se ovde pricat sta god hoce ali smo vise pokazali od sb veleza zelje u nastavku prvenstva i nista slabije igre nismo pokazali nego borac a imalismo najtezi raspored i okolnosti (da sve te ekipe u nastavku su igrale domace utakmice na svom terenu)

Daleko otog da mi imamo igru kao zrinjski, al takodje niko nije ostecen kao mi od ovih nabrojani ekipa, govorim gdje nam je sudija uzeo 2 boda.

Zrinjski je takodje od merdijana izgubio. Takodje nek zrnjski je na jedvite jade pobjedio igman a zamislite da je sudija ponistio cist go zrinjskom u 87 minuti kad su oni go pobjedomsni dali..

Velez nije ima jednu sansu nisu imali kontrolu nad utakmice i branili, imo sam osjecaj koda igramo protiv radnika

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 13 apr 2023, 16:01

ZutiFKS je napisao/la:
13 apr 2023, 15:56
Bio nam je dobar protiv Posušja :mrgreen:
slika
Dobar jer se gura Posušje u drugu ligu. Leotar treba ostati i vidjet ćemo kako će sad suditi. Čak i ako bude normalno suđenje, nećemo ih dobiti dole jer nije dobar teren a naš masni je ekipu pripremao samo za Bernabeu a ne za Police.
Nikad poraz, samo lekcija.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 apr 2023, 16:10

Miljacka je napisao/la:
Rendulić:

Recite vi tom Rendulicu da je nas masnokosi ker imao par bodova vise kad je dosao, da bi ga i stigao i prestigao. Recite mu da se ne maltretira ouno ionako cemo mi biti najbolji na Balkanu za godinu.
E cuj nekakav Rendulic ?! Pa bolan nas masnokosi ker takve jede za dorucak. Ta ce Rendulic...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 13 apr 2023, 16:12

NazorUso je napisao/la:
13 apr 2023, 16:10
Miljacka je napisao/la:
Rendulić:

Recite vi tom Rendulicu da je nas masnokosi ker imao par bodova vise kad je dosao, da bi ga i stigao i prestigao. Recite mu da se ne maltretira ouno ionako cemo mi biti najbolji na Balkanu za godinu.
E cuj nekakav Rendulic ?! Pa bolan nas masnokosi ker takve jede za dorucak. Ta ce Rendulic...
Mislis, smrce za dorucak

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 apr 2023, 16:14

BordoBBoja je napisao/la:
13 apr 2023, 16:12
NazorUso je napisao/la:
13 apr 2023, 16:10
Miljacka je napisao/la:
Rendulić:

Mislis, smrce za dorucak
Ispravka krivog navoda, smrce :rol:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 apr 2023, 18:20

htt.ps://sp.ort1.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/menadzer-savjetuje-italijanima-da-kupe-igraca-fk-sarajevo-moderni-je-veznjak-ne-vidate-852183

Zanimljiv clanak. (Izbrisite tacku izmedju sp i ort1).

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 13 apr 2023, 19:31

NazorUso je napisao/la:
13 apr 2023, 18:20
htt.ps://sp.ort1.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/menadzer-savjetuje-italijanima-da-kupe-igraca-fk-sarajevo-moderni-je-veznjak-ne-vidate-852183

Zanimljiv clanak. (Izbrisite tacku izmedju sp i ort1).
Bakir je na pripremama dobar bio a zna li neko ko prati redovno juniore kakav je?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 apr 2023, 20:16

Dobar je i u juniorima. Sta mislis da mu se dalo minuta kao mladuncetu ?! Pa da guras momka od 18 godina, zeljnog igre i dokazivanja a ne onog uhljupa kojem je mrsko potrcati...

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 13 apr 2023, 20:34

NazorUso je napisao/la:
13 apr 2023, 20:16
Dobar je i u juniorima. Sta mislis da mu se dalo minuta kao mladuncetu ?! Pa da guras momka od 18 godina, zeljnog igre i dokazivanja a ne onog uhljupa kojem je mrsko potrcati...
Slazem se, ugledati se na Hrvatsku i na onog Vuskovica koji me podsjeca na Celika malog (velikog) koji ne moze biti gori od trake i anicica kao treca opcija.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 apr 2023, 21:23

| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 13 apr 2023, 21:28

Aduka87 je napisao/la:
13 apr 2023, 21:23
:thumbup: Ovaj profil je takoder vise puta objavio Gulishu

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 apr 2023, 21:33

Celik je veliki talent. on ce dobiti kraj godine sigurno jedan clanak na TM.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 apr 2023, 22:28

Da hocemo docekati tog covjeka, trenera s *udima pa da da smije dati sansu momku od 16 ili 18 u 100-oj ligi na svijetu u nekom kontinuitetu. I Murinjo je uvodio i uvodi i dalje Tahirovica s nekim smislom. Primjer Kad se Romi potrefio los rezultat a on bas tu utakmicu zaigrao od prve minute, navijaci poceli davati negativne komentare pa strucnjak kao Murinjo neofirno skloni dijete u stranu iz vise razloga. Pa ce ga opet nagraditi i dati sansu i tako malo po malo profiliras igraca.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 apr 2023, 22:29

Zukanovic je napisao/la:
13 apr 2023, 21:33
Celik je veliki talent. on ce dobiti kraj godine sigurno jedan clanak na TM.
Moze dobiti clanak ali minute nece sigurno
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 13 apr 2023, 22:56

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 apr 2023, 22:28
Da hocemo docekati tog covjeka, trenera s *udima pa da da smije dati sansu momku od 16 ili 18 u 100-oj ligi na svijetu u nekom kontinuitetu. I Murinjo je uvodio i uvodi i dalje Tahirovica s nekim smislom. Primjer Kad se Romi potrefio los rezultat a on bas tu utakmicu zaigrao od prve minute, navijaci poceli davati negativne komentare pa strucnjak kao Murinjo neofirno skloni dijete u stranu iz vise razloga. Pa ce ga opet nagraditi i dati sansu i tako malo po malo profiliras igraca.
"Ovo je razvojna liga. Igrači koji su talentovani sa 17-18 godina mogu biti standardni igrači. Broj jedan treba biti proizvodnja igrača, dosta je igrača koji nisu željni i gladni uspjeha. To su istrošeni igrači. I ranije je to bila naša politika, sjetit će se svi. Zašto će nam Akademija ako nećemo proizvoditi igrače? Ako ne mogu igrati Premijer ligu ti momci, onda nisu za tog posla. Djeci treba dati šansu, tako će biti sigurni. Akademija dobro radi, treba im dati šansu, hrabar biti. Ja sam taj."
Pošten, iskren, uvijek govori istinu, nema veze sa kriminalnim miljeom :bih: :ljepota: :kafa:
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 apr 2023, 23:13

Ma masnokosi promijenio dilera od te izjave. Nova riba ga radi drugacije jbg.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 14 apr 2023, 02:33

joker90 je napisao/la:
13 apr 2023, 15:34
Miljacka je napisao/la:
Rendulić:

New era Mirvajevo niko ne vidi kao rivala ili neku posebnu prijetnju. Tuga, majke mi! Leglo narkomana, lezbi, qrava, lažnih obećanja, mozzartovanih rezultata, promašenih transfera.
Kako to tako ljudi, zato kod nas igraci imaju redovna primanja ja ja :rol: uz to borba za opstanak osigurana,sta hocete vise, stabilan smo Fk Mirvah klub ha ja.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 14 apr 2023, 04:31

joker90 je napisao/la:
13 apr 2023, 15:34
Miljacka je napisao/la:
Rendulić:

U pravu si vala 100%,mada ja vjerujem da se ovdje radi o nekom pranju para jer ovoliko glup biti i raditi sto ovi rade tesko vala mozes sve i da vjezbas.
Sto je najgore srozat ce nas trebat ce nam decenije da se vratimo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: r3m1 i 30 gostiju.