Pa nisu Sabrina i Amer u upravi, ko ih je doveo i ko ih je platio? Prozivanje Sabrine i Amera je smješno, jer ispade da su Šećer, Nino i ostali članovi uprave dobroćudni anđeli a eto sve su krivi Sabrina i AmerZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:24Ljudi ba, kakvo ugrađivanje, kakvo šta, kakvih 50 000 eura razloga??? Amer i Sabrina su agencija koja radi tu vrstu posla i svoje usluge naplaćuje na taj način. To što je uprava pristala na nešto takvo je druga stvar, mogli su im reći skupi ste, doviđenja, ali neko napisa, da njih nije, ne bismo imali ovaj igrački kadar, koliko god da koštale njihove usluge neko je pristao na tu cijenu, dajte ljudi budite malo realni...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ne vidim u čemu je problem što "Sabrina i Amer" dovode igrače u Slobodu. Mislim da smo toliko "usr.ali motku" u klubu, da na žalost, ne postoji drugi način za dovođenje novih igrača. Koliko vidim oni su dobri u svom poslu, te su doveli igrače koje ova uprava nebi bila sposobna da dovede. Problem je i trener (Jahić) koji nije znao kuda ide, ni koje igrače mu trebalo je dovesti. Ako je pristao da mu dovode profil igrača koji ne odgovaraju njegovim "zamislima i taktici", onda je kriv jer nije se pobunio. Svi znamo gdje su problemi u ovom klubu. Neko će morati da počne sa čišćenjem "đeriza koji se nataložio" u klubu. Nadao sam se da će to biti ova uprava, jer su na početku davali takav dojam.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ako idemo u Konjic da skinemo gace na sickom ne treba ni ici onda! Vjerujem da ova ekipa moze izboriti opstanak, da je Jaha trener vec bi imao dilemu ovako sigurno mozemo imaju barem dvije ekipe lošije od nas treba zapeti i ici na 3 boda, pa i ako uzmemo bod nije loše, Slogu dobiti kuci pod moranjem pa onda u Trebinju tražiti najboljeg sudiju u državi i TV prenos osigurati pa ako su bolji nek nas dobiju a sigurno da nisu!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
U Trebinju će biti interesantno baš...samirr je napisao/la: ↑13 apr 2023, 02:43Ako idemo u Konjic da skinemo gace na sickom ne treba ni ici onda! Vjerujem da ova ekipa moze izboriti opstanak, da je Jaha trener vec bi imao dilemu ovako sigurno mozemo imaju barem dvije ekipe lošije od nas treba zapeti i ici na 3 boda, pa i ako uzmemo bod nije loše, Slogu dobiti kuci pod moranjem pa onda u Trebinju tražiti najboljeg sudiju u državi i TV prenos osigurati pa ako su bolji nek nas dobiju a sigurno da nisu!
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Negdje im je zapelo ne objavljuju jos sluzbena lica-sudce za utakmice, a dva dana prije utakmica se objavljuje, trebali jucer...il se opet prave neke kalkulacije, razmisljaju gdje ce kojeg poslati..
-
- Kontakt:
kazlagic glavni sudac protiv Igmana..a vratili su i gigovica pred kraj da opet zakuha.. Boze sacuvaj!
-
- Kontakt:
Sad sam bio kod kasarne u prolazu i malo stao da vidimtrening,ljudi moji da ssamo cujeete kako Pranjic galami na igrace.Disciplina je uvedena i svaka mu cast.
Pranjić galami, a igrači skinu gaće čim krene utakmica.Saltboy075 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 16:07Sad sam bio kod kasarne u prolazu i malo stao da vidimtrening,ljudi moji da ssamo cujeete kako Pranjic galami na igrace.Disciplina je uvedena i svaka mu cast.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Valjda se sta od te discipline prenese i na utakmicu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slusam neki dan na N1 gostovanje Pranjica i govori kako mu se ne svidja sto ljudi oko kluba i mnogi građani s kojima je pricao potenciraju samo sudjenje...
I to je definitivno upravu .. Dzaba sve sudije svijeta mi ako zabijemo 2,3 gola ne moze tu niko nista, nece niko svirat 3 penala hahaha nepostojeća, nismo jos do tog dna valjda pali ...
A da moze bit sjeckanja igre to je druga prica ..
Prosli put su bili uz Velez, vidjet cemo sad ako bude opet gresaka i skandala u sudjenu ici ce vjerovatno uz Igman jer oni su pod SDA kontrolom..
Al ko je nama kriv kad mi uz 2:0 i korektno sudjenje zavrsimo rezultatom 2:3 tu nema niko kriv osim nas
I to je definitivno upravu .. Dzaba sve sudije svijeta mi ako zabijemo 2,3 gola ne moze tu niko nista, nece niko svirat 3 penala hahaha nepostojeća, nismo jos do tog dna valjda pali ...
A da moze bit sjeckanja igre to je druga prica ..
Prosli put su bili uz Velez, vidjet cemo sad ako bude opet gresaka i skandala u sudjenu ici ce vjerovatno uz Igman jer oni su pod SDA kontrolom..
Al ko je nama kriv kad mi uz 2:0 i korektno sudjenje zavrsimo rezultatom 2:3 tu nema niko kriv osim nas
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Cuj problem Jahic koji nije znao kuda ide, pa lik i da je imao neke zelje ( a sigurno ih je imao) ovi nisu u stanju bili to ispuniti. Na kraju je dovedeno to sto je dovedeno, neplanski ali ipak daj sta das, s obzirom na trenutni rejting kluba kojeg igraci zaobilaze u sirokom luku. Klub je u losem stanju godinama, svaka sezona je ista i ova se nista ne razlikuje niti ce sljedeca biti nesto bolja. Ne pomaze ovdje niti trener, niti sportski direktor, niti bilo koja uprava koja se bira i funkcionira na ovaj nacin koji je isti kao i Kozlic i svi ostali. Jedini spas za klub je neki veliki sponzor sa drzavnim parama ili neki ludi lik koje ce da baca pare u ovaj klub a da se nista ne pita ( od toga nema nista) ili izmjena statuta kluba i njegov oblik funkcioniranja i dolazak ljudi, inevestitora iz BiH ili nekog stranog investitora koji ce na neki moci upravljati klubom i posjedovati ga (ali i od toga nema nista). Tako da je sljedecih par godina buducnost takva da cemo se boriti za opstanak svaku sezonu, uzivati u masjtorijama polovnih fudbalera koji ce dolaziti pred kraj priprema ili eventualno u septembru kad nemaju vise gdje itd itd.meecko je napisao/la: ↑13 apr 2023, 01:38Ne vidim u čemu je problem što "Sabrina i Amer" dovode igrače u Slobodu. Mislim da smo toliko "usr.ali motku" u klubu, da na žalost, ne postoji drugi način za dovođenje novih igrača. Koliko vidim oni su dobri u svom poslu, te su doveli igrače koje ova uprava nebi bila sposobna da dovede. Problem je i trener (Jahić) koji nije znao kuda ide, ni koje igrače mu trebalo je dovesti. Ako je pristao da mu dovode profil igrača koji ne odgovaraju njegovim "zamislima i taktici", onda je kriv jer nije se pobunio. Svi znamo gdje su problemi u ovom klubu. Neko će morati da počne sa čišćenjem "đeriza koji se nataložio" u klubu. Nadao sam se da će to biti ova uprava, jer su na početku davali takav dojam.....
Joj trazit najboljeg sudiju i prenos hahah, niti imamo nekog uticaja u savezu niti nas iko ista pita za bilo sta. Stvarno pojedinci nikako da shvate opcenitu situaciju u klubu zadnjih godina i rejting kluba koji je svake godine sve losiji i losiji u drzavi, gradu, savezu ...samirr je napisao/la: ↑13 apr 2023, 02:43Ako idemo u Konjic da skinemo gace na sickom ne treba ni ici onda! Vjerujem da ova ekipa moze izboriti opstanak, da je Jaha trener vec bi imao dilemu ovako sigurno mozemo imaju barem dvije ekipe lošije od nas treba zapeti i ici na 3 boda, pa i ako uzmemo bod nije loše, Slogu dobiti kuci pod moranjem pa onda u Trebinju tražiti najboljeg sudiju u državi i TV prenos osigurati pa ako su bolji nek nas dobiju a sigurno da nisu!
Sad je pitanje kome ce navlacit ili nama ili Igmanu
Ili ce ipak ici na to da osakati obje ekipe nama pred Slogu, a Igmanu pred Borac i usput neki x ali sa ukupnih 14 zutih i minimalno 5 crvenih kartona.

Ili ce ipak ici na to da osakati obje ekipe nama pred Slogu, a Igmanu pred Borac i usput neki x ali sa ukupnih 14 zutih i minimalno 5 crvenih kartona.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Najprije ce biti da opet nas sredi...a sloga pobijedi i prestigne nas, zato je njima gigovic odredjen, mislim da ce unistiti posusje.
Pa i Igman je tu zajedno s nama imaju bod vise od nas, tako da im pobjeda Igmana bas i ne ide u prilog ko ni da mi dobijemo. Mislim da ce razmahat se kartonima s obje strane i onako ovi idu Borcu nama Sloga dolazi iduce kolo, mislim da je realno ovdje x i da nece bit plaho igre.LaBombonera88 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 17:02Najprije ce biti da opet nas sredi...a sloga pobijedi i prestigne nas, zato je njima gigovic odredjen, mislim da ce unistiti posusje.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Ostaje nam da vidimo paša, nama bi x bio dobar kad pogledamo komplet situaciju.Pashoni je napisao/la: ↑13 apr 2023, 17:10Pa i Igman je tu zajedno s nama imaju bod vise od nas, tako da im pobjeda Igmana bas i ne ide u prilog ko ni da mi dobijemo. Mislim da ce razmahat se kartonima s obje strane i onako ovi idu Borcu nama Sloga dolazi iduce kolo, mislim da je realno ovdje x i da nece bit plaho igre.LaBombonera88 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 17:02Najprije ce biti da opet nas sredi...a sloga pobijedi i prestigne nas, zato je njima gigovic odredjen, mislim da ce unistiti posusje.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Taman da Gigović sudi i da nam navlači kao što zna Leotaru ili Bojcu, opet bi nas Igman dobio, kvalitetniji su duplo od svih sa dna tabele, uključujući i nas. Bod je ko mellain.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa bolje ti je ovu zijanit nego da ti kartonira pola ekipe prije utakmice sa Slogom..
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Motel mi neko odgovoriti ovo u vezi priča da renoviraju zapad ili je to neko bacio patku neku
On ce svakako pola tima kartonirat. Samo pogledaj protivnika ruzno dat ce ti zuti. Ko sto gledam do 20 minute ce nasi imati 3 zuta kartona
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.