Ne volim ni ja kmecanje na sudije ali eto slucajni kartoni Edi i Dini pred derbi i onaj masakr Igmanu u Trebinju pred ZrinjskiDzananMusa11 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 14:25Ma ja i protiv slobode isto, uvijek neko pizdenje oko sudija unaprijed a nismo oštećeni 2 x ove sezoneCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑13 apr 2023, 14:12Ako budu igrali sva trojica ce dobiti zute jer koji god arbitar bude sprijeciti ce ih da igraju protiv Zrinjskog. Isto kao sto je Bilbija protiv Borca izmislio kartone za Edu i Hasanovica. Treba Feja sa njima porazgovarati prije utakmice bar za Edino mlataranje rukama i razgovore sa sudijama
RŠD Velež Mostar
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Sutra utakmica ja nisam vidio još nigdje da je objavljeno ko sudi?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
Mostarac45
- Kontakt:
Tuzla nema vazni igraca sutra mozda bi odmorio lausa sutra radi kartona eventualno da udje u 70, sutra 2 0 
Odmoriti svu trojicu, inače ćemo opet krnjavi u derbi, a znamo kako je završilo prošli put. 100% sam uvjeren da ne bi izgubili da smo bili kompletni.
Njegomirović sudi sutra!
https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... a-2022-54/
https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... a-2022-54/
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Da ga ne ureknem, Njegomirović je solidan sudija.
Zadnji put nam je sudio protiv Sloge u kupu (0-3).
Nije tendeciozan u suđenju i mislim da ćemo imati fer utakmicu što se toga tiče.
Nikakvo odmaranje igrača ne dolazi u obzir.
U najačem mogućem sastavu sutra i bez kalkulacija.
Imat će dovoljno vremena da se odmore za kup.
Svaki bod u prvenstvu je zlata vrijedan.
Nije tendeciozan u suđenju i mislim da ćemo imati fer utakmicu što se toga tiče.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Hoće li Halilović biti sutra u rosteru?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Hajde nek bude spreman za ove naredne tekme,sutra ćemo i bez njega nekako pregurat.
Lijepo vidjeti po gradu poruke i pozive za Tuzlu sutra od RA.
Pričam sa nekom rajom iz Sarajeva i njih ide određen broj,a i u Tuzlanskom kantonu imamo mi finu bazu navijača.
Trebala bi sutra biti velika podrška za nas i sigurno ćemo biti puno brojniji na stadionu.
I Mostarske kiše kao da su stale
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Meni bas suportno sto se tice poziva za Tuzlu. Uredu da se kace transparenti i slicno ali mi je van svake pameti sarati po zgradama “Svi u Tuzlu”. Dovoljno nam je nakaradan grad i ovako ali hajde da ga jos malo unistimo.Espiritosanto je napisao/la: ↑13 apr 2023, 22:08Hajde nek bude spreman za ove naredne tekme,sutra ćemo i bez njega nekako pregurat.
Pričam sa nekom rajom iz Sarajeva i njih ide određen broj,a i u Tuzlanskom kantonu imamo mi finu bazu navijača.
Trebala bi sutra biti velika podrška za nas i sigurno ćemo biti puno brojniji na stadionu.
Njegomirović je baš odano pašče Vice Zeljkovica i te neke sudijske komisije. Njegomirović, Kazlagić, Gigović, Deljković i ima onaj Zoran Grbić i još onaj Gedžić, Sivac i Topalović. Baš ološ teška a u u zadnje vrijeme i Luka Bilbija. Najamnje ofirni su Peljto, Dragan Petrović ,Antoni Bandić i Mateo Musa.mozak je napisao/la: ↑13 apr 2023, 17:35Da ga ne ureknem, Njegomirović je solidan sudija.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Ajde de malo mučnite glavom, radije će povalit Tuzlu jer se bore za opstanak nego nas. Šta imaju za derbi kartonirat kad kone imaju 20 bodova prednosti. Stvarno ja ne vjerujem šta ljudi pišu ovde . . .1981ultra je napisao/la: ↑14 apr 2023, 03:54Njegomirović je baš odano pašče Vice Zeljkovica i te neke sudijske komisije. Njegomirović, Kazlagić, Gigović, Deljković i ima onaj Zoran Grbić i još onaj Gedžić, Sivac i Topalović. Baš ološ teška a u u zadnje vrijeme i Luka Bilbija. Najamnje ofirni su Peljto, Dragan Petrović ,Antoni Bandić i Mateo Musa.mozak je napisao/la: ↑13 apr 2023, 17:35Da ga ne ureknem, Njegomirović je solidan sudija.
U pravu si za ono saranje, ja bi ih sve zatvorio.. sramota ovo je turisticki grad, od kojeg svi lijepo zivimo i imamo koristi, ovo njegovo devastiranje je ogromna sramotaMostarskiSin je napisao/la: ↑13 apr 2023, 22:47Meni bas suportno sto se tice poziva za Tuzlu. Uredu da se kace transparenti i slicno ali mi je van svake pameti sarati po zgradama “Svi u Tuzlu”. Dovoljno nam je nakaradan grad i ovako ali hajde da ga jos malo unistimo.Espiritosanto je napisao/la: ↑13 apr 2023, 22:08Hajde nek bude spreman za ove naredne tekme,sutra ćemo i bez njega nekako pregurat.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Jbg ko kad je tesko bilo uzeti 10 bijelih plahti i napisat na svakoj ovo sto su pisali po zidovima, pa okacit po gradu.. da je finale kupa mozda bi i shvatio ovakav potez, al fckin tuzla city 
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Dragi FK Velež Mostar molim vas da apelujete na navijače (ako se onaj što je ovo uradio može tako nazvati) da prestanu uništavati grad!
Ne iskazuje se na ovaj način ljubav prema Veležu! Ne pokazuje se na ovaj način ljubav prema Mostaru!
Oštećene su desetine fasada, privatnih kuća, javnih objekata...
I šta kada prođe ovaj 14.4.?!
Sramota je ovo!!! Ljudi od usta odvajaju da urade fasadu i onda se pojavi ovakva osoba i to im uništi. A zašto?! Ovo je moglo biti urađeno na mnogo ljepši način, ako je već želio pozvati na odlazak na utakmicu u kojoj igra Velež.
Nije ovo ljubav ni prema Veležu, ni prema Mostaru, nego vandalizam! Siguran sam da FK Velež ovo ne podržava.
Ne iskazuje se na ovaj način ljubav prema Veležu! Ne pokazuje se na ovaj način ljubav prema Mostaru!
Sramota je ovo!!! Ljudi od usta odvajaju da urade fasadu i onda se pojavi ovakva osoba i to im uništi. A zašto?! Ovo je moglo biti urađeno na mnogo ljepši način, ako je već želio pozvati na odlazak na utakmicu u kojoj igra Velež.
Nije ovo ljubav ni prema Veležu, ni prema Mostaru, nego vandalizam! Siguran sam da FK Velež ovo ne podržava.
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 11:54Dragi FK Velež Mostar molim vas da apelujete na navijače (ako se onaj što je ovo uradio može tako nazvati) da prestanu uništavati grad!
- JuzniBosanac
- Kontakt:
***H..H...H-AJDE....nije Ajde..Nema Asana i Use , vec su Hasan i Huso....*****DzananMusa11 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 07:26Ajde de malo mučnite glavom, radije će povalit Tuzlu jer se bore za opstanak nego nas. Šta imaju za derbi kartonirat kad kone imaju 20 bodova prednosti. Stvarno ja ne vjerujem šta ljudi pišu ovde . . .1981ultra je napisao/la: ↑14 apr 2023, 03:54Njegomirović je baš odano pašče Vice Zeljkovica i te neke sudijske komisije. Njegomirović, Kazlagić, Gigović, Deljković i ima onaj Zoran Grbić i još onaj Gedžić, Sivac i Topalović. Baš ološ teška a u u zadnje vrijeme i Luka Bilbija. Najamnje ofirni su Peljto, Dragan Petrović ,Antoni Bandić i Mateo Musa.mozak je napisao/la: ↑13 apr 2023, 17:35Da ga ne ureknem, Njegomirović je solidan sudija.
Zrinjskom i Borcu se steli na sve moguce i nemoguce nacine.Zamisli da je Zrinjski 99% svojim utakmica odigrao u kompletnom sastavu.NE PAMTIM kad su imali barem jednog igraca koji je zbog kartona propustio neku utakmicu.Cak je i Borac imao vise takvih izostanaka. Beus radi dobar posao za svoje.Oni su slozni. A sa druge strane, ne znam kad smo mi igrali utakmicu u kojoj nam nije falio barem jedan kartonirani igrac.
Ja licno NE BIH danas stavljao ni Zeljkovica a POGOTOVU ne Vehabovica i Lausa.Bez njih dvojice nebi imali sta traziti protiv susjeda.Daj sansu drygima, nije Tuzla bauk. I njima fale glavni igraci. Istina, steli se Leotaru i Slogi, da ostanu u Premiejr ligi na stetu nekog probosanskog kluba.Nista ja njima ne vjerujem i ja bio krenuo bez pomenute trojke.Eventualno ali samo po velikoj potrebi bih ih ubacio u toku tekme.Ne ispalti se rizikovati, daj da vise mlatnemo medjugorce vise!
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Cuj odmarati igrace da bi igrali u sljedecem kolu, boze sacuvaj. Borimo se za europu, svaka utakmica nam bitna kao da je zadnja.
Ko bi vam onda igrao u odbrani i veznom redu? I ovako nam fali 7-8 igraca, osakaceni maksimalno ali hajmo jos odmarati 3 igraca da bi igrali u gradskom derbiju.
Ovi sto govore da odmorimo Zeljkovica, Vehabovica i Lausa, mozete li napisati sastav onda u kojem bi istrcali?
Hrkac, Bajric, Cukovic, Pavic kao jedini lijevi bek u rosteru nije jos spreman za cijelu utakmicu (mozda 20-30 min maks), Halilovic, Blagojevic, Andjusic. Muminovic nije odigrao minute ozbiljnog fudbala skoro godinu dana, Karamarka nema ni na mapi.
Ko bi vam onda igrao u odbrani i veznom redu? I ovako nam fali 7-8 igraca, osakaceni maksimalno ali hajmo jos odmarati 3 igraca da bi igrali u gradskom derbiju.
Ovi sto govore da odmorimo Zeljkovica, Vehabovica i Lausa, mozete li napisati sastav onda u kojem bi istrcali?
Hrkac, Bajric, Cukovic, Pavic kao jedini lijevi bek u rosteru nije jos spreman za cijelu utakmicu (mozda 20-30 min maks), Halilovic, Blagojevic, Andjusic. Muminovic nije odigrao minute ozbiljnog fudbala skoro godinu dana, Karamarka nema ni na mapi.
Ne brinu vas rusevine sa kojim smo okruzeni evo vec 30godina ali vas uznemiravaju grafiti i POZIVI u Tuzlu??
Ma samo saRAt treba, **** fasade bez Veleza….

Ma samo saRAt treba, **** fasade bez Veleza….
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Crvenu boju u ruke i neka ofarba kapiju stadiona. To bi bila korisna usluga Veležu.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 11:54Dragi FK Velež Mostar molim vas da apelujete na navijače (ako se onaj što je ovo uradio može tako nazvati) da prestanu uništavati grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.