English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: English Premier League
meni je enigma kako i dalje opstaju ta legendarna imena stadiona u modernom fudbalu
Don't believe the hype.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Lampard je veliki luzer i neznalica u trenerskom pogledu.
Da je pametan drzao bi se maksimalno pozicije pomocnika, ovako se samo bruka i nece moci ni tim u championshipu preuzeti.
Da je pametan drzao bi se maksimalno pozicije pomocnika, ovako se samo bruka i nece moci ni tim u championshipu preuzeti.
Zbog ovakvih predstava sam se radovao dovodjenju Lamparda. Njegove ekipe nit igraju presing nit imaju off ball strukturu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Al gdje ćeš Lamparda vratit jbt, bukvalno je za ovih par dana razjebo i ono malo što je Potter sagradio

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Fakat ne vidim smisao tjeranja Pottera u ovom trenutku ako nisu imali dogovoreno sa Nagelsmanom ili Enriqueom, i to prije duela sa Realom, ovako su sami sebi potpisali ispadanje, potez u nivou onog Bayernovog sa tjeranjem Nagelsmana prije Citya 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja to govorim na temi Celzija par likova se pravi pametno i govore da je dobar potez.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:31Fakat ne vidim smisao tjeranja Pottera u ovom trenutku ako nisu imali dogovoreno sa Nagelsmanom ili Enriqueom, i to prije duela sa Realom, ovako su sami sebi potpisali ispadanje, potez u nivou onog Bayernovog sa tjeranjem Nagelsmana prije Citya![]()
Ekipa od lose postala jos losija uspjeli smo nekako nazadovati u ove dvije utakmice.
Ne kontam ni kako hoce Frank da igramo.
Nema presinga nicega napad je ho ruk.
Stvarno bemisleno postaviti treceg trenera ovako kasno u sezoni.
Niko da spomene kako je Boehly zamalo pogodio večerašnji rezultat 
Vidi se da je čitao WikiHow članke o socceru.

Vidi se da je čitao WikiHow članke o socceru.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bilo sta u vezi ovog Boehlya ili kako već djeluje besmisleno.
Abramoviću si na faci mogao pročitati ozbiljnost i profesionalnost, ovaj odaje utisak da ce jedan dan kupiti trenersku licencu i sam sebe postaviti za trenera prvog tima.
Abramoviću si na faci mogao pročitati ozbiljnost i profesionalnost, ovaj odaje utisak da ce jedan dan kupiti trenersku licencu i sam sebe postaviti za trenera prvog tima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobro je, sada smo mi najozbiljniji klub u Londonu.
Bit ce lijep period od jedno barem 3-5 godina.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Al bukvalno to je realnost, da dodje u kaže evo ja sam sad trener

Ovo što je on uspio u pola godine, iskreno nijedno drugo navijači se ne mogu žaliti niti na FSG ni Glazere ni Kronkea ili kako već, ovo sta on uradi je iskreno za historije kako ne voditi fudbalski klub
Ali logično frajer ne zna koliko igrača igra, a hoće da se pita za transfere

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
OVaj lik je samo po twitteru prati za koje se igrace dize hype I njih dovodio. Bez ikakve strategije.
Ko kakvo dijete da igra FMa sa neograničenim budzetom

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ubost ce vec i tako. Evo ne bi mu bilo lose da ovog Maignana dovede za golmana.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Da se hoce okrenuti samo Bundeski ovo ljeto tako da se ne brinemo ni iduce sezone za Chelsea I top 4

Idu Bellingham i Muani.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pustio ga James, poznato je kako voli da ga yebu tamnoputi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovim skauzerima je ostalo samo da guštaju o Alexandar Arnoldu. Igrač koji je odigrao jednu dobru sezonu i prop‘o k‘o kauč. Svako krilo današnjice ima autoput po njegovoj strani. Čemu gušt?
Tačno, i brojke potvrđuju:Pensioner26 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:39Svako krilo današnjice ima autoput po njegovoj strani.

Trenutno korisnika/ca: JackW, rio_Ferdy88 i 14 gostiju.