AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako bi rumunjski panj večeras primio 2-3 komada iz onih pokušaja Napolitanaca. Ali na svu sreću, hvala Bogu, najbolji golman svijeta je tu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rafa moze ovako odigrati svaku (iako je bilo i boljih partija), a i od davno se zna da ima potencijala za top10 igraca svijeta. Valjda se uz godine i iskustvo popravi to. Pa bilo to u Milanu ili negdje drugo
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Mozda i bolje ovakav rezultat, bojim se da bi na 2 0 previse opusteno usli u drugi mec
- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao samo mora da poradi na kostantnosti, jer kad hoće strašan je igrač i gotovo nezaustavljiv.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan rezultatom generalno. U Napulju smo zadnih godina uvijek dobro igrali, nadam se da će tako i u revanšu.
Kako je samo Rebić grohnuo, šta je ono, ni sjena igrača koji je svojim ulaskom uvijek pravi probleme odbrani. Igra bez ikakve volje i želje. Primijetio sam da je zadnjih 10 minuta imao 4 puta situaciju gdje je Leao sam na lijevoj strani, a on je svaki puta davao lotu desno gdje su i Giruod i Sale bili pokriveni, kao da neće da da loptu Leau.
Kako je samo Rebić grohnuo, šta je ono, ni sjena igrača koji je svojim ulaskom uvijek pravi probleme odbrani. Igra bez ikakve volje i želje. Primijetio sam da je zadnjih 10 minuta imao 4 puta situaciju gdje je Leao sam na lijevoj strani, a on je svaki puta davao lotu desno gdje su i Giruod i Sale bili pokriveni, kao da neće da da loptu Leau.
- Beduin
- Kontakt:
Ovakav jak Napoli pobijediti 2x u 10 dana i ne primiti gol, to i jaci timovi od nas ne bi uspjeli ili bi jedva.
Jedina zal mi ostaje sto se nije pokusao iskoristiti igrac vise, ali Napoli je prejak cak i takvom omjeru snaga.
Zelim vjerovati da se fokus bacio na LP kao ogroman izvor prihoda, porasta cijene igraca kao i promocije kluba sto dosta utice na nove sponzore ili uslovljavanje postojecih pa odatle slabi rezultati u prvenstvu, losa motivacija i igranje pod rucnom. Velike pare se ovdje vrte. Ali opravdali smo ulogu prvaka Italije, koju su mnogi osporavali.
Jedina zal mi ostaje sto se nije pokusao iskoristiti igrac vise, ali Napoli je prejak cak i takvom omjeru snaga.
Zelim vjerovati da se fokus bacio na LP kao ogroman izvor prihoda, porasta cijene igraca kao i promocije kluba sto dosta utice na nove sponzore ili uslovljavanje postojecih pa odatle slabi rezultati u prvenstvu, losa motivacija i igranje pod rucnom. Velike pare se ovdje vrte. Ali opravdali smo ulogu prvaka Italije, koju su mnogi osporavali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema ko to nije primjetio, jedino on haman nije. Leao bio u idealnim pozicijama za njega a ovaj il u sredinu il na desnu stranuLegendKiller je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:44Ja sam zadovoljan rezultatom generalno. U Napulju smo zadnih godina uvijek dobro igrali, nadam se da će tako i u revanšu.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rebića šutnuti u Njemačku za par miliona i gotovo. Lik je u najboljim godinama a ponaša se kao da ima 40 već.
- muha milanez
- Kontakt:
Ko bi rekao na prije dvije-tri godine da će Milan biti na pragu polufinala LP.
Nek je Pioliu Bog na pomoći u sastavljanju ekipe protiv Bologne. Nadam se da će Maldini i uprava otvoriti širom oči i dovesti par igrača koji će ojačati roster. A da će to vlasnici podržati financijski.
Nek je Pioliu Bog na pomoći u sastavljanju ekipe protiv Bologne. Nadam se da će Maldini i uprava otvoriti širom oči i dovesti par igrača koji će ojačati roster. A da će to vlasnici podržati financijski.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
Zadovoljan pobjedom ali rezultatom nikako. Razlika je trebala biti veća iako je Maignan opet bio fenomenalan a i zbog onog jednog njihovog šuta glavom kad je lopta prošla iznad prečke zamalo nisam dobio srčani.
Nakon crvenog morali su još odlučnije krenuti po drugi gol ali nikad nismo ni znali igrati sa igračem više.
Još će im dva igrača falili, opet bi mogli igrati bez napadača ako se onaj ne oporavi. Da se kojim slučajem mogu zamijeniti ovaj rezultat sa onim iz prvenstva bilo bi super ali šta je tu je.
Vidio sam atmosferu pred početak. Ovo je Milan i ovo je LP i mi tu pripadamo.
P.S. Ne znam na koga je Calabria bio onako ljut da je zbog toga i karton zaslužio.
Nakon crvenog morali su još odlučnije krenuti po drugi gol ali nikad nismo ni znali igrati sa igračem više.
Još će im dva igrača falili, opet bi mogli igrati bez napadača ako se onaj ne oporavi. Da se kojim slučajem mogu zamijeniti ovaj rezultat sa onim iz prvenstva bilo bi super ali šta je tu je.
Vidio sam atmosferu pred početak. Ovo je Milan i ovo je LP i mi tu pripadamo.
P.S. Ne znam na koga je Calabria bio onako ljut da je zbog toga i karton zaslužio.
- nextterrain
- Kontakt:
Calabria je dobio zuti karton jer je sudija rekao da VAR ne radi te se zalio cetvrtom sudiji. Bio je penal
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da li je bila odluka kontra Milana, radio bi VAR bez problema.
-
- Kontakt:
To sam sad i ja vidio. Ono je mogao biti penal a i kod one prečke Kjaera mnogi govore da je trebao biti penal nad Krunićem ali to bi bilo možda previše.
Prije penal nego nije ali ko te pita sad. Mike pokidao sa odbranama, diaz motm, bravo mali, moraju jednostavno pronaci dogovor sa Realom da ga otkupe, jer kad on igra igra i Milan, jedini koji uz Rafu ima tu sposobnost da brzo povuce loptu naprijed, i veceras je to uradio pa je pao gol. Ove sezone je bas dobar, pogotovo u zadnje vrijeme.
pet uzastopni clean sheetova u LP, not bad
pet uzastopni clean sheetova u LP, not bad

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Nije da neće nego ne zna.LegendKiller je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:44Ja sam zadovoljan rezultatom generalno. U Napulju smo zadnih godina uvijek dobro igrali, nadam se da će tako i u revanšu.
Općenito ovaj roster u Milanu ima dosta igrača koji uvijek nekako naprave loš odabir kome dodati loptu kada su neke ključne situacije u pitanju. Rebić je tu prvak svijeta. Njemu je jednostavno dodavanje plasiranim naučna fantastika a kamoli neko lucidno proigravanje. Nema to nikakve veze sa namjernim nedodavanjem Leaou, čovjek jednostavno ne zna prepoznati situaciju.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma ja moze i ovako, hrvacki

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kjaer opet sinoc bio najbolji u odbrani. Calabria je isto, dobro cuvo Kvaru, Theo je imo 2,3 odlicne intervencije, al Kjaer je bas bio na zadatku. Tomori je po meni trenutno najslabiji stoper od ove cetvorice sto se rotiraju trenutno. Volio bi vidjeti Kjaer-Thiaw tandem na sta bi to licilo. Bukvalno spoj mladosti i iskustva. Kalulu-Tomori iskreno nimalo ne ulijevaju sigurnost. Skloni su kiksevima a i u velikim utakmicama su nervozni, brzopleti i pogubljeni.
Poslije prespavane noći, najveća žal ostaje za tim što se nije iskoristio igrač više. I ne samo što nisu iskoristili situaciju, već su dopustili da čak Napoli preuzme inicijativu u tom periodu (srećom, Maignan nas je spasio).
Piolijeve izmjene su ubile svaki momentum, raspala nam se igra kako je izvadio Benasera. Ne znam šta je uopšte htio postići sa one dvije izmjene.
Piolijeve izmjene su ubile svaki momentum, raspala nam se igra kako je izvadio Benasera. Ne znam šta je uopšte htio postići sa one dvije izmjene.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.