Napominjemo da u ovaj broj ne ulaze djeca do 12 godina koja imaju besplatan ulaz na svaku domaću utakmicu Čelika, te navijači sa sezonskim/polusezonskim ulaznicama.
Vi ste naša snaga!
Moderator/ica: GracanicaAA
Uzeo ili pod rentu?
Kako nemaju ulogu jesul reklame pred utakmicu svih sponzora,12 igraca ,tj kafica i raznih firmi,djelatnosti i kome ce prikazivat ako zatvoris.Bolan ne bi ni 50 ljudi placalo i sta bio dobio samo kontra reakciju i gnjev drugih ,covjek kaze u PL ih gledalo 9.Sreca kad udjemo u FLcao strem.Mislim ne treba naplacivat a ko je naucio gledat uzivo gledat ce a znam da i klub ne razmislja u tom pravcu .Momci se trude koliko mogu obezbjedjuju nam gdje god mogu u gostima da gledamo a nekad ima visa sila a sad takve momke nazvat pogrdnim imenimaCelicni je napisao/la: ↑12 apr 2023, 21:02Ovde nikako nemaju sponzori ulogu u strimu, jer da imaju Bati sigurno bi stream bio u svakoj utakmici, vjerujem da je ono cisto dobra volja kluba da ih reklamira na streamu.BatistutA19 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 20:59Prvo cestitke igracima na pobjedi i trenerima sto su odmorili igrace .Usora je preslaba da bi se nesto pisalo .Idemo dalje sa Famosom bod i to je to a nedo bog da izgubimo a necemo ne treba ni to primit kao tragediju ,jos ce oni kiksat..Reko sam da ce neko danas kiksat a kiksala je Kolina a Bosna je otpala..Po meni je samo Famos osto uz Celik koji ce se borit za 1 mjesto..
Jeste zapeli za strem utakmicu kakva bolan pretplata u 3 ligi moj Celicni ,covjek ti reko 9 ih bilo na prenosu sto su placali i sad ne bi ni 50 bilo ..Ali ti moras mislit malo sire a ne samo na sebe ,moras mislit na sponzore i njima je cilj kad se reklamiraju da je otvoreno i da gleda sto veci broj ljudi a ne 10 ljudi kome ce se reklamirat ko ce ih vidjet.
Svakako ova sezona strem i kraj i prelazimo na Arenu sport i vjerujem da ce nas prenosit cesto mada ne vjerujem da mi mozemo nesto se upustat u neku borbu za PL odmah.
Oni što naume, to će i učiniti. Prejaki su sa kešom...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 22:54Cuvajte se vi to su i nama htjeli uraditi na grbavici
Ne tako davno Hifa bingo i ostali
Sda ime prste u tome
Jos nam vrebaju oko stadiona
Bingo nigdje nista ne renta. Svaki prostor gdje posluje je 1/1 njegov. Eh sad, obzirom da se prostori "pod stadionom" ne prodaju, mislim da nije Bingo upitanju. Moguce da je neko drugi.
Bice stream i to jako kvalitetan ovaj put
Ako ne bude streama bit će makar dova od Truhle
"Prepali" se Truhle
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.