AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Uprkos gola, Ismael veceras izgleda kao amater, Diaz takodje. Mada kod ove kontre su najzasluzniji za gol.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sjajan gol i sve super. Ali Milan mora i može bolje i hrabrije. Užasnih prvih 20 minuta. Ali kasnije podjednako izdanje obje ekipe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odličan završetak poluvremena, samo ovako moraju nastaviti.
Moglo je biti 2-0 ali Napoli je imao sreće.
Moglo je biti 2-0 ali Napoli je imao sreće.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma sta ocekujete 4-0 svaki put, na kraju napoli sretan sto je samo 1-0
Ovako nastaviti u drugom i probati dati jos jedan a mrezu sacuvati
Forza Milan
Ovako nastaviti u drugom i probati dati jos jedan a mrezu sacuvati
Forza Milan
Super za sad, steta za ovu precku na kraju
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- nextterrain
- Kontakt:
Diaz za poluvrijeme 3 pasa, ali onaj potez kod kontre
Milan je imao bolje sanse i zasluzeno vodi, za nadati se da zabiju Jos jedan nekako

Milan je imao bolje sanse i zasluzeno vodi, za nadati se da zabiju Jos jedan nekako
- OldFashioned
- Kontakt:
Realno, užasnih pola sata.
Totalno izgubljena bitka na sredini terena. Tonali uvijek izgleda loše bez Bennacera kao podrške.
Krunića bih stavio na desetku, vratio Ismaela nazad. To je svakako Radetova najprigladnija pozicija.
Tomori totalno pogubljen kao Upamecano sinoć.
Kaznili smo im sve promašaje, umalo čak i 2-0 da je Simon bio malo prisebniji. REZULTAT ODLIČAN, ali moramo BOLJE igrom od ovoga.
Brahimu sam htio j... sve kad je krenuo u dribling između dvojice gdje bi izgubljena lopta na onom djelu terena značila neka dobra šansa ili zicer za njih ali na kraju ispade dobro jer ih je majstorski okrenuo i izravno sudjelovao kod gola.
Totalno izgubljena bitka na sredini terena. Tonali uvijek izgleda loše bez Bennacera kao podrške.
Krunića bih stavio na desetku, vratio Ismaela nazad. To je svakako Radetova najprigladnija pozicija.
Tomori totalno pogubljen kao Upamecano sinoć.
Kaznili smo im sve promašaje, umalo čak i 2-0 da je Simon bio malo prisebniji. REZULTAT ODLIČAN, ali moramo BOLJE igrom od ovoga.
Brahimu sam htio j... sve kad je krenuo u dribling između dvojice gdje bi izgubljena lopta na onom djelu terena značila neka dobra šansa ili zicer za njih ali na kraju ispade dobro jer ih je majstorski okrenuo i izravno sudjelovao kod gola.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 12 apr 2023, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Diaz jednim potezom donese gol ili veliku sansu, i valjda je sad svima jasno zasto ima prednost ispred ostali na poziciji 10ke a evo sad bgm i na krilu 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma sad bi mi svi potpisali ovaj rezultat na kraju da bude. Pa nije Napoli olupina pa da bude opet 4-0. Jedan gol razlike nije golema prednost. Ali drugačije je kad meč u uzvratu počinje sa 0-1.
Nadam se da će nastaviti igrati kao u zadnjih 15 min poluvremena.
Na početku je bilo loše. Možda je i težina meča i fenomenalni San Siro imao uticaja na to. Pa su noge bile "teške".
Na početku je bilo loše. Možda je i težina meča i fenomenalni San Siro imao uticaja na to. Pa su noge bile "teške".
Golom su anulirali loših pola sata, a na kraju te je još par centimetara djelilo od 2:0.
Al' jbg, kako su i nas vile pronosale u prvih dvadesetak minuta, tako su sad pronosale i Napoli u završetku. Bar su za razliku od njih realizovali jednu šansu.

Al' jbg, kako su i nas vile pronosale u prvih dvadesetak minuta, tako su sad pronosale i Napoli u završetku. Bar su za razliku od njih realizovali jednu šansu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
i to se bas vidi, razlike u kretnji u desetoj i cetrdesetoj minuti suRomagnoli13 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 21:55Ma sad bi mi svi potpisali ovaj rezultat na kraju da bude. Pa nije Napoli olupina pa da bude opet 4-0. Jedan gol razlike nije golema prednost. Ali drugačije je kad meč u uzvratu počinje sa 0-1.
ogromne
- Romagnoli13
- Kontakt:
Napoli je imao dvije šanse, i 3 udarca sa 25/30 metara što je neozbiljno kad je Mike na golu. Milan je imao 4 odlične šanse, i to puno opasnije prilike. Još jednu neka realiziju makar i taman. Ne tražimo puno.
-
- Kontakt:
U ovih 15 minuta koje sam gledao igrači Napolija biju naše igrače a oni se valjaju i nešto bune kod sudije.
Odlična kontra i odličan gol. Milimetri su dijelili Kjaera od gola a i onaj Tonalijev udarac bi završio u golu da nije bilo bloka
Odlična kontra i odličan gol. Milimetri su dijelili Kjaera od gola a i onaj Tonalijev udarac bi završio u golu da nije bilo bloka
Prava delikatesa, za neutralnog fantastično 1 pv, puno otvorenije nego očekivano, dođe mi da čestitam i gostima
Pobjedili smo prvu četvrtinu dvomeča, napolitanke svojim promašajima prvih 20min, te ovim primljenim golom, bi vrlo lako mogli primiti još dva u nastavku.
Nema smisla kritikovati previše, treba uživati maksimalno, svakako niko nije očekivao da ćemo se boriti za plasman u polufinale.

Nema smisla kritikovati previše, treba uživati maksimalno, svakako niko nije očekivao da ćemo se boriti za plasman u polufinale.
Još jedna bitna stvar za drugo poluvrijeme bi bila da se Krunić i Tonali sačuvaju kartona, nama je lepeza igrača u sredini blago rečeno užasna, mislim da ni nemamo veznjaka na klupi osim Pobege.
Tomori manje-više, večeras ako nas nekako ne ukanali, neće nikad.
Tomori manje-više, večeras ako nas nekako ne ukanali, neće nikad.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ljudi moramo shvatiti da je veliki pritisak na ovim momcima, ne može se porediti sa onom utakmicom u ligi.
Jesmo u početku loše stajali na terenu al smo generalno imali bolje šanse tako da se možda i previše kritikuje ovdje.
Jesmo u početku loše stajali na terenu al smo generalno imali bolje šanse tako da se možda i previše kritikuje ovdje.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato su Rade i Sandro nešto oprezniji u duelima. I to ima svoju ulogu. Jer žuti karton ih dijeli od suspenzije.
Prvi od četiri čina dobio je Milan. Idemo dalje.
Prvi od četiri čina dobio je Milan. Idemo dalje.
Odlično je ovo, samo nek nastave ovako i u drugom. Može ovdje i drugi lagano, idealno tamo nekad pred kraj.
Mike! Nerealno sta je sad izvadio!
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Prije početka utakmice bi bio zadovoljan ovim rezultatom, ali sada ne. 20 min smo imali igrača više i to smo morali iskoristiti.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.