NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

samocelik
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la samocelik » 12 apr 2023, 18:40

Manijakalnost99 je napisao/la:
12 apr 2023, 18:37
Znate li da onaj mital iz zenice odnosno Indije drzi procente u champioshipu i queens park rangerse uletite im robijo svakako vam zagadise grad trazite igraca zauzvrat 😂
Stipu se ti QPR i drugih liga engleske, Robija je uletila gdje treba i kad treba
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 12 apr 2023, 18:56

Truhlo je napisao/la:
11 apr 2023, 19:39
Convicts je napisao/la:
11 apr 2023, 19:36
Truhlo je napisao/la:
11 apr 2023, 18:09
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN

slika

TARIK ZUKIC
Zukicu ne pomaze ni hodza
Sutra gol i dvije asistencije :shhh:
:clap: :clap: :clap:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 apr 2023, 19:18

+7, jos 9 kola.

Jos 21 bod.. :tokralju:

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 12 apr 2023, 19:21

Fina igra danas, Zukic konacno procepio, zao mi povrede Huzbasica. Po meni uz Zukica danas ponajbolji Smajic igrao je bez greske u odbrani
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

UltrasZenica
Kontakt:

Post Postao/la UltrasZenica » 12 apr 2023, 19:23

Celicni je napisao/la:
12 apr 2023, 17:18
samoposteno je napisao/la:
12 apr 2023, 17:13

Ljudi rade malte ne besplatno da bi ih neko nazivao defektasem ...svi znaju gdje je klub pa bujrum prijavite se za snimanje farbanje i kurce palce al ne bolje prdit po forumu
Ko je placao momku iz Stupcanice? Pusti mi se te price, ako ne znas nemoj nesto raditi.
Bas tako ako nesto ne znas, nemoj ni radit u tvom slucaju pametovat, sta i kako, a pogotvo za Stupcanicu ;)

Citava ta ekipa koja je tu volonterski, zasluzuje vece postovanje zbog svega sta rade za klub, mimo streama koji je kap u moru, a ne da im ti i tebi slicni debili seru kako ce i sta ce, a pogotovo ih nazivat "defektasima".

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 12 apr 2023, 19:30

Ova Usora je toliko losa, mislim da smo igrali sa 6 igraca,ne bi znali dat gola. S tim da smo se mi odma s pocetkom drugog poluvremena poceli zaebavat i pustili im par puta da dodju do gola. Kolina sama sebe izbacila, Famosa dobro analizirat, ozbiljno pristupit, mozda cak i neku defanzivnu taktiku sa kontranapadima igrat jer smo u realizaciji tanki. A i nerjesno nam odgovara sa njima.
Od igraca,izdvojio bi Sivca, Arnautovica, Arezinu i Zukica. Dobro nam dosla ova utakmica za odmaranje pojedninih igraca, pojedini su dobili priliku. Posjeta mogla bit bolja, al s obzirom da je Ramazan i radni dan ja zadovoljan.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 12 apr 2023, 19:31

Nedavno sam pisao kako je vazno da protiv Borca i Usore upisemo 6 bodova.

Ovim smo se dodatno ucvrstili na prvom mjestu, konkurenti kiksali, ne moze bolje.

Sa Famosom se muški potući, pokazali su i na Bilinom da su dobra ekipa. Odigrati najbolju utakmicu ove sezone i da lagano slavimo :njanjanja:

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 12 apr 2023, 19:40

Slažem se sa celicinim, fakat je pravo glupavo pričati o streamu, a ovako kilavo da to ide. Bolje da ga ni nema. Treba malo imati respekta prema klubu, nije sve što se radi volonterski možda i dobro. Sad ispada ako se volonterski posereš, ne smiješ ništa reći jer je volonterski. Malo ga i vi pretjerujete. Ponovit ću, niko se ne bi ljutio da streama uopće nema ako je to zvaničan stav kluba, ali niko ne voli da ga praviš budalom.
Mislim da se niko od članova ne bi ljutio da klub plati dnevnicu nekome a da to ovaj radi kako treba, kad se mogu plaćati one seke iz fan shopa, može i neko da prenosi, pa i da komentariše, što da ne. Ovo sad je pravo iritantno. Ovu tekmu sam bio na Bilinom, kao i svaku kući, ali znam kako je frustrirajuće za naše navijače koji su vani i koji jedva čekaju obećani stream, a ono qurčina. Bolje da RoB_Do_BaGrO pravi prenose, pa makar mu klikali desetak reklama dok dođemo do videa. :D

Sva sreća pa ćemo u Federalnu uskoro, pa će i ova agonija oko prenosa proći, valjda nas ovi novi mediji koju budu otkupili prava malo više budu prenosili nego što je sad slučaj u Federalnoj.

@UltrasZenica
ovdje se govori isključivo o streamu, nemoj da generaliziraš stvari i sve stavljaš u isti koš.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 apr 2023, 19:55

limvolikce1945 je napisao/la:
12 apr 2023, 19:40
Slažem se sa celicinim, fakat je pravo glupavo pričati o streamu, a ovako kilavo da to ide. Bolje da ga ni nema. Treba malo imati respekta prema klubu, nije sve što se radi volonterski možda i dobro. Sad ispada ako se volonterski posereš, ne smiješ ništa reći jer je volonterski. Malo ga i vi pretjerujete. Ponovit ću, niko se ne bi ljutio da streama uopće nema ako je to zvaničan stav kluba, ali niko ne voli da ga praviš budalom.
Mislim da se niko od članova ne bi ljutio da klub plati dnevnicu nekome a da to ovaj radi kako treba, kad se mogu plaćati one seke iz fan shopa, može i neko da prenosi, pa i da komentariše, što da ne. Ovo sad je pravo iritantno. Ovu tekmu sam bio na Bilinom, kao i svaku kući, ali znam kako je frustrirajuće za naše navijače koji su vani i koji jedva čekaju obećani stream, a ono qurčina. Bolje da RoB_Do_BaGrO pravi prenose, pa makar mu klikali desetak reklama dok dođemo do videa. :D

Sva sreća pa ćemo u Federalnu uskoro, pa će i ova agonija oko prenosa proći, valjda nas ovi novi mediji koju budu otkupili prava malo više budu prenosili nego što je sad slučaj u Federalnoj.

@UltrasZenica
ovdje se govori isključivo o streamu, nemoj da generaliziraš stvari i sve stavljaš u isti koš.
:clap:

Odlicna pismena kritika, potpisujem sve. Stream je jedina konstanta koja 3 godine ne valja i doslo je do toga da svi jedva cekamo federalnu da se vise ne nerviramo. Ja sam davno digao ruke od streama iako sam vani i ne ide mi u prilog. Sto se mene tice, nek prestanu prenositi vec sad i to je to.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 12 apr 2023, 20:01

Zenca1988 je napisao/la:
12 apr 2023, 19:30
Ova Usora je toliko losa, mislim da smo igrali sa 6 igraca,ne bi znali dat gola. S tim da smo se mi odma s pocetkom drugog poluvremena poceli zaebavat i pustili im par puta da dodju do gola. Kolina sama sebe izbacila, Famosa dobro analizirat, ozbiljno pristupit, mozda cak i neku defanzivnu taktiku sa kontranapadima igrat jer smo u realizaciji tanki. A i nerjesno nam odgovara sa njima.
Od igraca,izdvojio bi Sivca, Arnautovica, Arezinu i Zukica. Dobro nam dosla ova utakmica za odmaranje pojedninih igraca, pojedini su dobili priliku. Posjeta mogla bit bolja, al s obzirom da je Ramazan i radni dan ja zadovoljan.
Smajic igrac utakmice, Arnautovic se zajebaje na terenu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 apr 2023, 20:11

Truhlo je napisao/la:
12 apr 2023, 19:55
limvolikce1945 je napisao/la:
12 apr 2023, 19:40

@UltrasZenica
:clap:

Odlicna pismena kritika, potpisujem sve. Stream je jedina konstanta koja 3 godine ne valja i doslo je do toga da svi jedva cekamo federalnu da se vise ne nerviramo. Ja sam davno digao ruke od streama iako sam vani i ne ide mi u prilog. Sto se mene tice, nek prestanu prenositi vec sad i to je to.
Ma ja ba.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 apr 2023, 20:23

Iako meni ne smeta sto nema strima jer sam na 15 metara od BP, nekorektno je prema dijaspori i vidim dosta kritike. To su sve momci koji ucestvuju u raznim akcijama..

Nevjerovatno je da klub ne moze strim danas organizovati a prije 2 godine smo ga imali iz šume i planina Vareša u kantonu..

Umjesto da napredujemo..

Inače svaka čast Duvnjaku sto je odmorio kljucne igrače.
I čestitke na pobjedi. :opaopa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 12 apr 2023, 20:25

Kritika je uvijek dobro došla , al neide nazivati nekoga debilom , može se to i na ljepši naći kazati !!!!
I ja sam danas ranije s posla izašao da pogledam utakmicu , bio i razočaran sto nema strim , al ni napamet mi nije palo da nekog nazivam nekakvim fuj nazivima ….
Bit će to sve bolje , samo naprijed Likče 💪🖤❤️
Čelik do bagro

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 12 apr 2023, 20:28

Dženo,Muslić i Mujić su po meni odigrali baš upečatljivo.Sreča je imati Smajića koji pokriva više pozicija na terenu
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 apr 2023, 20:35

avenija je napisao/la:
12 apr 2023, 20:23
Iako meni ne smeta sto nema strima jer sam na 15 metara od BP, nekorektno je prema dijaspori i vidim dosta kritike. To su sve momci koji ucestvuju u raznim akcijama..

Nevjerovatno je da klub ne moze strim danas organizovati a prije 2 godine smo ga imali iz šume i planina Vareša u kantonu..

Umjesto da napredujemo..

Inače svaka čast Duvnjaku sto je odmorio kljucne igrače.
I čestitke na pobjedi. :opaopa:
E ni meni nije jasno kako smo imali iz onih šuma stream a sad nikako ne može.Ali ako treba da se placa i tako unaprijedimo opremu i da se plati snimanje koji snimaju, ja sam prvi da niko ne radi đaba i da nema uslove.Mnogo je raje koja bi zelila da uvedu placanje, pogotovo radi dijaspore.Jer i oni su barem polovina sigurno clanova koliko sad brojimo i po fan shopovima najvise kupuju, to sam vise puta vidio, ili onda nema nikako i to je to niko se ne ljuti.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 apr 2023, 20:40

DdIiNnOo je napisao/la:
12 apr 2023, 20:25
Kritika je uvijek dobro došla , al neide nazivati nekoga debilom , može se to i na ljepši naći kazati !!!!
I ja sam danas ranije s posla izašao da pogledam utakmicu , bio i razočaran sto nema strim , al ni napamet mi nije palo da nekog nazivam nekakvim fuj nazivima ….
Bit će to sve bolje , samo naprijed Likče 💪🖤❤️
Upravu si jbg i ja sam preletio u onoj frustraciji kako nas je zaredalo to da nema nikako strima.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 12 apr 2023, 20:53

Čestitke igračima na pobjedi...Sad bod u Hrasnici i to je to! S bodom iz Hrasnice 100% smo u baražu! Samo još račun odblokirat da ovo se sve vrtoglavo pokrene u korist kluba i da se onda počnemo dizati u visine gdje i pripadamo!
::::SAMO ČELIK::::

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 12 apr 2023, 20:59

Prvo cestitke igracima na pobjedi i trenerima sto su odmorili igrace .Usora je preslaba da bi se nesto pisalo .Idemo dalje sa Famosom bod i to je to a nedo bog da izgubimo a necemo ne treba ni to primit kao tragediju ,jos ce oni kiksat..Reko sam da ce neko danas kiksat a kiksala je Kolina a Bosna je otpala..Po meni je samo Famos osto uz Celik koji ce se borit za 1 mjesto..
Jeste zapeli za strem utakmicu kakva bolan pretplata u 3 ligi moj Celicni ,covjek ti reko 9 ih bilo na prenosu sto su placali i sad ne bi ni 50 bilo ..Ali ti moras mislit malo sire a ne samo na sebe ,moras mislit na sponzore i njima je cilj kad se reklamiraju da je otvoreno i da gleda sto veci broj ljudi a ne 10 ljudi kome ce se reklamirat ko ce ih vidjet.
Svakako ova sezona strem i kraj i prelazimo na Arenu sport i vjerujem da ce nas prenosit cesto mada ne vjerujem da mi mozemo nesto se upustat u neku borbu za PL odmah.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 apr 2023, 21:02

BatistutA19 je napisao/la:
12 apr 2023, 20:59
Prvo cestitke igracima na pobjedi i trenerima sto su odmorili igrace .Usora je preslaba da bi se nesto pisalo .Idemo dalje sa Famosom bod i to je to a nedo bog da izgubimo a necemo ne treba ni to primit kao tragediju ,jos ce oni kiksat..Reko sam da ce neko danas kiksat a kiksala je Kolina a Bosna je otpala..Po meni je samo Famos osto uz Celik koji ce se borit za 1 mjesto..
Jeste zapeli za strem utakmicu kakva bolan pretplata u 3 ligi moj Celicni ,covjek ti reko 9 ih bilo na prenosu sto su placali i sad ne bi ni 50 bilo ..Ali ti moras mislit malo sire a ne samo na sebe ,moras mislit na sponzore i njima je cilj kad se reklamiraju da je otvoreno i da gleda sto veci broj ljudi a ne 10 ljudi kome ce se reklamirat ko ce ih vidjet.
Svakako ova sezona strem i kraj i prelazimo na Arenu sport i vjerujem da ce nas prenosit cesto mada ne vjerujem da mi mozemo nesto se upustat u neku borbu za PL odmah.
Ovde nikako nemaju sponzori ulogu u strimu, jer da imaju Bati sigurno bi stream bio u svakoj utakmici, vjerujem da je ono cisto dobra volja kluba da ih reklamira na streamu.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 12 apr 2023, 22:10

Imal ko info sto se Zenela ma zapadu ispraznila?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.