Evo analiza par danasnjih utakmica, statisticki (nije moja

):
Eng. Arsenal - Birmingham (27.02., 17:00h)
Tip: under 2,5 goals @ 2,05
Online klađenje: Sportingbet
Ozljede su ponovno napale Arsenal, u utakmici protiv Stokea se ozlijedio Theo Walcott, njihov najbolji igrač u posljednje vrijeme, a osim njega nema ni Fabregasa. Još veći udarac će biti ukoliko njih dvojice ne bude protiv Barcelone. Birminghamu je upitan Hleb, a Bentley ne smije igrati za njih u finalu. I inače su utakmice finala uvijek tvrde, rezultat je bitniji od izgleda i igre i skoro sam siguran da će Birmingham igrati jako oprezno, a Arsenal neće srljati, nakon 5 godina je veliki pritisak na njih da osvoje ovaj trofej, a nema prilike za popravak, igra se samo jedna utakmica, zato je i manje od 2,5 gola prilično zanimljiva oklada posebno po tečaju iznad 2!
Eng. West Ham - Liverpool (27.02., 14:30h)
Tip: West Ham don't score @ 2,65
Online klađenje: Expekt
Liverpool je odigrao jednu jako tešku utakmicu u četvrtak protiv Sparte, a ni kod West Hama neće biti lako, ali Liverpoolu se mora priznati da njegova obrana igra sjajno u zadnje vrijeme. Nakon gradskog derbija s Evertonom sredinom siječnja, u 7 odigranih susreta primili su samo 1 gol, protiv Wigana u prvenstvu. West Ham je u posljednja 2 susreta postigao čak 8 golova, i s te točke gledišta ovo je glupa oklada, ali mislim da će Liverpool biti taj koji će diktirati tempo igre, a u tom slučaju bi ovo moglo završiti kao i većina drugih utakmica Liverpoola u zadnje vrijeme, a to je da oba ne daju gol.
Ita. Roma - Parma (27.02., 15:00h)
Tip: over 2,5 goals @ 1,83
Online klađenje: Pinnacle
Vicenzo Montella je kao svoj prvi trenerski posao dobio klupu Rome. Možda ću jednog dana pregristi jezik, ali na osnovu čega? Toga što je dobro igrao? Mislim da je ovo prevelik zalogaj za prvi posao Montelle, ali vrijeme će pokazati. Ono što je zanimljivo kod Rome je njihova mreža, pecaju se lopte u nju kao lude, Inter 5, Napoli 2, Shaktar 3, Genoa 4, to su primljeni golovi u zadnje vrijeme. Dolazi im u goste slaba Parma koju su u posljednjih 9 doma pobijedili svih 9 puta s omjerom 28-5. Inače ih uredno lupaju s hendikepom, ali se neću igrati s time, jednostavno vjerujem da je i Parma ovakvoj Romi sposobna postići gol, ali će i primiti 2-3.
Valjda prodje sta.

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.