Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
C tier igrace dovode, strasno.
Sve je ovo zbog onih debilskih navijackih grupa tamo koje zive kao da je 1984. Te nemojte ovo, nemojte ono. Da je iole jaci pritisak, ne bi se ovo desavalo.
Koliko sam ja upratio pokusali su prodat klub al niko ga nece

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koliko sam ja upratio, pokusali su prodati procenat kluba, to nijedan milijarder na svijetu ne bi prihvatio. Daj full sale pa ces vidjeti saudijce i katarane kako ce navaliti. Ali onda ce Spirit of Shankly reci “Ne, to nije po tradiciji”

Pa pokusali su i to pa kad su vidjeli da niko ne zeli onda prodali tu pricu o prodaji procenta.Finn je napisao/la: ↑11 apr 2023, 22:27Koliko sam ja upratio, pokusali su prodati procenat kluba, to nijedan milijarder na svijetu ne bi prihvatio. Daj full sale pa ces vidjeti saudijce i katarane kako ce navaliti. Ali onda ce Spirit of Shankly reci “Ne, to nije po tradiciji”![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovaj klub se vraća u doba bantera. Sljedeća sezona preslikana ovoj, i onda ovo što iole vrijedi diže sidro i to bi bilo to. Ne donosim zaključak zbog Bellinghama ko Bellinghama, već što je ovo samo odraz u ogledalu kako se ovaj klub vodi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma **** ga fudbal, neću ga više ni pratiti nakon kraj sezone.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije zivot jedan veznjak
Ma nije do Juda koliko je do toga sta njegov ne dolazak predstavlja.
Naravno, ako bi za 130m doveli Caiceda i Barellu onda okej, al je problem sto ces se ti pokrit Mountom i npr Palinhom ili Tielemansom i ocekivat da budes konkurentan.
Naravno, ako bi za 130m doveli Caiceda i Barellu onda okej, al je problem sto ces se ti pokrit Mountom i npr Palinhom ili Tielemansom i ocekivat da budes konkurentan.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
**** obrok koji oni zakuhaju.NEW: Mason Mount is the new priority for Liverpool. #lfc [liverpool echo]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ljudi ne dovode veznjake jer čekaju Judea i onda odustanu od njega u aprilu 
Vjerujem da smo i poslali ponudu, ovi napisali "lol" i mi odustali.
Al eto Barella, Caicedo, Mount će malo zaliječiti rane.

Vjerujem da smo i poslali ponudu, ovi napisali "lol" i mi odustali.
Al eto Barella, Caicedo, Mount će malo zaliječiti rane.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nadamo se Sander Bergeu. Mount nece nigdje 

FSG
trpajte slagirane engleze
Harvey dogodine jos jaci

Harvey dogodine jos jaci

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vasi barem odustanu na vrijeme, nasi bi potrosili citavo ljeto i onda na kraju skontali da ih je vukao za nos kao sa De Jongom

A iskreno mislim da je previse to love, Caicedo i eventualno Barella ili jos jedan veznjak bi bio super prijelazni za vas.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A vala nas je i Jude lozio sa slikama izjavama ne mogu vjerovati da je to sve radio bez ikakve garancije da ce u Liverpool 

MARŠ NAPOLJE
Meni Mac Allister djeluje kao idealan veznjak za Kloppa. Tehnicki jak, work rate strasan plus Argentinac i znas da nije beskrvan. Ne znam koliko bi BHA trazio za njega obzirom da im je fakticki glavni igrac al sam misljenja da bi Kloppu strasno legao i vrlo brzo postao jedan od par najboljih veznjaka svijeta.gaston je napisao/la: ↑11 apr 2023, 21:55NEW: Liverpool are likely to sign at least two midfielders to bolster their engine room and have been linked to targets such as Mason Mount and Conor Gallagher, Ryan Gravenberch, Alexis Mac Allister and Moisés Caicedo, Matheus Nunes and Youri Tielemans. #lfc [@_pauljoyce]Poginite svi smradovi ****BREAKING: Barring an unexpected change in circumstances, it now seems unlikely that Jude Bellingham will join Liverpool this summer at least. #lfc [@_pauljoyce]
Slažem se, i meni se Argentinac čini kao savršen fit za Liverpool.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma kakav je to Argentinac MacAllister, to je miks neki, upropastit ce nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.