English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Stima se arsenalu da imaju koji dan vise odmora nakon utaknice sa citiem
A nas ce naguzit tak da cemo u 7 dana imat arsenal bournemouth i polufinale lige prvaka s bayernom
A nas ce naguzit tak da cemo u 7 dana imat arsenal bournemouth i polufinale lige prvaka s bayernom
- baboedindzeko09
- Kontakt:

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Vjerovatno si Bayern htio boldirat
Idu ove godine do kraja
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
According to UOLEsporte [following the report from reliable Argentinian outlet TyCSports], Marcelo Gallardo is close to agreeing a deal with Chelsea as the new permanent manager.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Marsal
- Kontakt:
Službene potvrde još nema i trebala bi stići uskoro, ali ova utakmica se neće odigrati na ovaj dan niti u ovom terminu. Utakmica Arsenala i Chelseaja biti će pomaknuta na utorak, 02.05.2023. u 20:00 po UK vremenu, odnosno 21:00 po HR vremenu.
Odluka je to koja nema veze s klubovima ili Premier Ligom. Odluka je donesena od strane Metropolitan Police UK s obzirom da je krunidba Kralja Charlesa zakazana za subotu 06.05.2023. Pošto je krunidba u subotu 06.05.2023. to znači da će na taj dan na ulicama morati biti višestruko više policije nego inače te će puno policajaca koji su trebali biti slobodni te subote, ipak morati raditi.
Kako bi im Met Police vratio slobodnu subotu koji su trebali imati, odlučili su im dati slobodno baš tu vikend ranije, kada je na rasporedu utakmica Arsenala i Chelseaja. Taj domino efekat unatrag dovodi do toga da neće biti dovoljno policajaca na raspolaganju da se osigura susret Arsenal - Chelsea.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nama je bila odgodjena utakmica u EL zbog ovih idiota kraljeva, a da ne bude derbi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Očekujem Judea u Unitedu, nekako sam oduvijek najviše očekivao njega tamo, bez obzira što se nije spominjao nikada.
Odvratno ce biti gledati ga u dresu Uniteda

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Kazo Jude Bruno znači
Godinama suradjuju utd i dortmund
Jesi **** moj ocekivao, de Bgt..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nemam sta lagati, mozda sam nekad i napisao, najlogicnije mi je bilo tamo, samo se nije pisalo. Msm, najlogicnije je kod nas

-
- Kontakt:
JACK GREALISH
Jbt City ce jos moc odmarat igrace u CL.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Upamecano je uvijek bio ovo sto veceras pokazuje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jari Vlak novo pojacanje, kakav Jude.
Erik ce da žanje po Olandiji.
Erik ce da žanje po Olandiji.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Valjda na krilima Grilisa izbiju titulu topnicima..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS, soxx i 7 gostiju.