Ko je sve bio trener u tih 58 mečeva, puno je i 12.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Pranjić itekako zna kako voditi ekipu i sta raditi. Mogu reći da bi bio jedan od najboljih trenera u našoj ligi da ima ekipu koja je sastavljena za njegov stil igre. A ova ekipa nije sastavljena niti za jedan stil igre, jer su igrači dovođeni nasumično i u trku sa vremenom kojeg je bilo malo. Valjda se nekako ovo izgura do kraja, a uprava neka se odluči hoće li raditi i gurati kako znaju i umiju prema naprijed il neka idu. Ako ove godine preživimo ovako iduće sigurno nećemo.
-
- Kontakt:
Pranjic mora ove igrace prilagoditi igri koja njima najvise odgovara odnosno gdje mogu dati svoj maksimum, a to sigurno nije napadacka igra kako je on zamislio.
Bice tesko uzeti i bod Igmanu, trebat ce mnogo borbe a i srece. Nadam se da se nece ponoviti Posusje.
Ovi igraci kako on tvrdi se boje, znaci problem je najveci u njihovim glavama i na tome treba poraditi, razmisljaju puno i vjerovatno o onome najgorem, mentalno se trebaju pripremiti, nemamo bas tako lose igrace da su zaboravili igrati...
Bice tesko uzeti i bod Igmanu, trebat ce mnogo borbe a i srece. Nadam se da se nece ponoviti Posusje.
Ovi igraci kako on tvrdi se boje, znaci problem je najveci u njihovim glavama i na tome treba poraditi, razmisljaju puno i vjerovatno o onome najgorem, mentalno se trebaju pripremiti, nemamo bas tako lose igrace da su zaboravili igrati...
- Beduin
- Kontakt:
Problem Slobode je njen narusen imidz, reputacija koja je prati. To je najveci problem za trenere i Upravu pri dovodjenju igraca gdje im nisi prioritet, gdje si im samo opcija u slucaju nepovoljnog ishoda pronalaska boljeg angazmana.
Pranjic svakako treba nove igrace za svoj stil igre, treba novu svjezu i ambicioznu krv. Za razliku od jednog Jahica ili Grade, on mozda i moze na svoje ime dovesti par igraca, poturiti ledja, ali cemu sve to kad Uprava u startu ili ne moze istrpiti finansijski pa ce se traziti alternative, zadnji momenti transfer roka ili ce Pranjic na svoje ime i dovesti neke igrace pa ce kroz par mjeseci krenuti nasa famozna svakodnevnica o dugovanjima, kasnjenju plata, nezadovoljstvo igraca, dok se iskoprcamo i izvaramo neke igrace ili ih ispistujemo mi smo vec zijanili dosta bodova, igracima poslali poruku o trzavicama i ciganluku, a trener se mora pozabaviti lobiranju kod tih igraca, cigancenju, moljakanju, smirivanju strasti, motivisanju, umjesto da u muri vodi tim i uograva ih, lozi pred svaku utakmicu, skautira protivnika, pravi strategije i formaciju prilagodjava.
Dakle, mi smo osudjeni na sve osim fokusa na sam teren i protivnika.
Pranjic svakako treba nove igrace za svoj stil igre, treba novu svjezu i ambicioznu krv. Za razliku od jednog Jahica ili Grade, on mozda i moze na svoje ime dovesti par igraca, poturiti ledja, ali cemu sve to kad Uprava u startu ili ne moze istrpiti finansijski pa ce se traziti alternative, zadnji momenti transfer roka ili ce Pranjic na svoje ime i dovesti neke igrace pa ce kroz par mjeseci krenuti nasa famozna svakodnevnica o dugovanjima, kasnjenju plata, nezadovoljstvo igraca, dok se iskoprcamo i izvaramo neke igrace ili ih ispistujemo mi smo vec zijanili dosta bodova, igracima poslali poruku o trzavicama i ciganluku, a trener se mora pozabaviti lobiranju kod tih igraca, cigancenju, moljakanju, smirivanju strasti, motivisanju, umjesto da u muri vodi tim i uograva ih, lozi pred svaku utakmicu, skautira protivnika, pravi strategije i formaciju prilagodjava.
Dakle, mi smo osudjeni na sve osim fokusa na sam teren i protivnika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Imal ljudi sta novo, ima li ista pozitivno da se cuje?
- Sto se tice renoviranja zapada, pa jbmu majku godinu dana nismo igrali na svom terenu mogli su raditi sta su htjeli, sad kad nam je podrska sa tribina potrebna i kad ti je zapad potreban oni kao hoce da ga zatvore, pa jbt ima li to ikakve logike.
- Sto se tice renoviranja zapada, pa jbmu majku godinu dana nismo igrali na svom terenu mogli su raditi sta su htjeli, sad kad nam je podrska sa tribina potrebna i kad ti je zapad potreban oni kao hoce da ga zatvore, pa jbt ima li to ikakve logike.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najmanji nam je problem ugradjivanje njih u ugovore igraca.
Nas je problem popuno vodjenje kluba bez ikakvog cilja i vizije od uprave, Jahic na klupi od pocetka do prije 2 kola, sastavljanje tima bez ikakvog plana i nedovoljno kvalitetan rad u OP. I rezultat toga svega je vrlo vjerovatna federalna.
Nas je problem popuno vodjenje kluba bez ikakvog cilja i vizije od uprave, Jahic na klupi od pocetka do prije 2 kola, sastavljanje tima bez ikakvog plana i nedovoljno kvalitetan rad u OP. I rezultat toga svega je vrlo vjerovatna federalna.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ovaj ima obraza jos i nesto pametovat, vidili smo i tvoju igru i tvoje pobjede kojih je bilo 5 u 22 utakmice, a od tog istog Posusja si izgubio kod kuce.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ima Jaha svako pravo da se nasladjuje.
koliko god on ne bio za Slobode,i sve sto smo vec napisali, i njemu su nesto obecali pa slagali, kao i svima.
koliko god on ne bio za Slobode,i sve sto smo vec napisali, i njemu su nesto obecali pa slagali, kao i svima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Za mene su ovakvi ljudi hinje, tako da ako sam imao iole dobro mišljenje o njemu sada se baš srozalo. Čovjek nema obraza ni trunke, ekipa mu je bila krš pripremljena, nikakve igre, akcije nije bilo uigrane i javlja se da komentariše igru ekipe.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- TzBulevar87
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo kolo kao što sam pisao prenos je na AS1 protiv Igmana, protiv Sloge iduće kolo (za Bajram) NEMA PRENOSA.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ako nista, dolaze u nasu kucu. Svi na stadion i mogu nam popusit. Jaci smo od njih 100000%baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 20:00Ovo kolo kao što sam pisao prenos je na AS1 protiv Igmana, protiv Sloge iduće kolo (za Bajram) NEMA PRENOSA.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nema službenih lica za utakmice, danas trebali objaviti, vjerovatno sutra ujutro će biti.
Njihova lijeva strana će nam biti najopasnija, Durakovic i Denkovic, tu nam treba trkači, koji mogu više od 20min trčati.
Ramić špic, pored njega dva visoka štopera da ga zatvaraju, jer će spuštati lopte Jakupoviću, Denkoviću, Hrelji, Bodulu..
Vranješ bi se vraćao u sredinu, Bekic jedini u špicu.

Njihova lijeva strana će nam biti najopasnija, Durakovic i Denkovic, tu nam treba trkači, koji mogu više od 20min trčati.
Ramić špic, pored njega dva visoka štopera da ga zatvaraju, jer će spuštati lopte Jakupoviću, Denkoviću, Hrelji, Bodulu..
Vranješ bi se vraćao u sredinu, Bekic jedini u špicu.

Protiv Posusja sam vrlo malo ocekivao, a sad za vikend apsolutno nista. Valjda ne bude glupih kartona ili povreda u predstojecem porazu, ne bi li imali vece sanse usicariti koji bod protiv Sloge.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Šta ovo pišete za zapad jel to stvarno počelo neko renoviranje ili
Ma nema sanse da pobijedimo u Konjicu. I za bod su nam sanse jedno 5%. Ako ovi bas lose budu odigrali, a nasi nadnaravno, u sto iskreno sumnjam
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ljudi ba, kakvo ugrađivanje, kakvo šta, kakvih 50 000 eura razloga??? Amer i Sabrina su agencija koja radi tu vrstu posla i svoje usluge naplaćuje na taj način. To što je uprava pristala na nešto takvo je druga stvar, mogli su im reći skupi ste, doviđenja, ali neko napisa, da njih nije, ne bismo imali ovaj igrački kadar, koliko god da koštale njihove usluge neko je pristao na tu cijenu, dajte ljudi budite malo realni...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 1 gost.