Ma nase je da podrzimo ovog trenera i tu se sva prica zavrsava, ako krenemo odma da ga pljujemo sta bi bilo da izgubi dvije ? Uprava je ocijenila da tako treba i kraj price. Pomirit se sa situacijom i vidjet sta ce covjek napravit. Samo daj Boze da napravi covjek rezultat za ove sto vide knjigu samo po koricamaManijakalnost99 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:59Ma sta cu kontat samo neke podjele
Nikad svi da se sloze oko neceg
Mi smo divljaci oko zelje
Ko nekad indijaci oko vatre
nije ni cudo dto je sve u qurcu
Kaf vidim kako se krkanski raspravlja na forumu
Mogu misliti unutar kluba kako je to krkanski islo
Najbolje nq livadu nedje na igmanu da se svi skupimo i da se postocamo u ime amara, misketa, fedja, basica, bogicevica…
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Sretno novom treneru. Bitno je da je mlad, moderan. Dosta je vise istrosenih i zaostalih...
- TMmanija2012
- Kontakt:
I Kostic je bio moderan ,pa na kraju pijan dosao na trening da se oprosti
Ova naša uprava jednostavno nema viziju , a kad nemas viziju nema novaca, kad nema novca onda budi zadovoljan i Nerminom.
Mani te se patetike tipa ljubav,dnk,vojnik , to su ljudi izmislili da naivnim zamažu oci.Savako u Želji prima platu i tu j kraj price.
Basica moramo podrzati iz razloga naredne 3-4 utakmice rijesava se sezona, moramo biti uz klub ko god ga vodio.
Smarate sa Dudicem , lik pitarima unistio sezonu.

Mani te se patetike tipa ljubav,dnk,vojnik , to su ljudi izmislili da naivnim zamažu oci.Savako u Želji prima platu i tu j kraj price.
Basica moramo podrzati iz razloga naredne 3-4 utakmice rijesava se sezona, moramo biti uz klub ko god ga vodio.
Smarate sa Dudicem , lik pitarima unistio sezonu.
-
- Kontakt:
Ne treba da pravimo podjele vazno je da sada budemo svi kao jedan i da podržimo momke
-
- Kontakt:
Sretno Nermine!
Trebat ce ti.
Trebat ce ti.
-
- Kontakt:
Da dodje Pep Gvardiola bilo bi svakakviih komentara..
Najvaznije da izadjemo u Evropu.
Najvaznije da izadjemo u Evropu.
Puna podrška novom treneru.
-
- Kontakt:
E ovako ne pisem inace na temama klubova ali da dam neki svoj osvrt za Basica. Zadnji angazman prema njemu koji je imao izgubio je posao jer je predsjednik kluba u Sloveniji htio sin koliko se sjecam da igra i tu je doslo najvise do raskola. Da je strucnjak zna nije to problem. Njegova glava je problem. Nikad nije uspio izaci iz tog nekog provincijskog mentaliteta, dok je radio u metalegeu dolazio na forum prepirao se sa navijacima, znam da su clanovi strucnog staba tada 100x pokusavali pricati s njim ali djaba. Ko covjek nije los fin decko uspio svojim radom dogurati ali njegov problem je glava i sve na drustvene mreze i sl. Malo pati oko toga i mislim da ce mu to biti najveca kocnica u karijeri. Ja mu zelim svu srecu iskreno jer ga volim i kao drugara.
Zadnja izmjena: kladionicar30, dana/u 11 apr 2023, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
znaci **** ce HULAHOPKI MAJKU MAJCINUkladionicar30 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 15:39E ovako ne pisem inace na temama klubova ali da dam neki svoj osvrt za Basica. Zadnji angazman prema njemu koji je imao izgubio je posao jer je predsjednik kluba u Sloveniji htio sin koliko se sjecam da igra i tu je doslo najvise do raskola. Da je strucnjak zna nije to problem. Njegova glava je problem. Nikad nije uspio izaci iz tog nekog provincijskog mentaliteta, dok je radio u metalegeu dolazio na forum prepirao se sa navijacima, znam da su clanovi strucnog staba tada 100x pokusavali pricati s njim ali djaba. Ko covjek nije lose fin decko uspio svojim radom dogurati ali njegov problem je glava i sve na drustvene mreze i sl. Malo pati oko toga i mislim da ce mu to biti najveca kocnica u karijeri. Ja mu zelim svu srecu iskreno jer ga volim i kao drugara.

-
- Kontakt:
Hahahah da da .. ode ovaj odmah poslije zrinjskog cini mi seKANA je napisao/la: ↑11 apr 2023, 15:42znaci **** ce HULAHOPKI MAJKU MAJCINUkladionicar30 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 15:39E ovako ne pisem inace na temama klubova ali da dam neki svoj osvrt za Basica. Zadnji angazman prema njemu koji je imao izgubio je posao jer je predsjednik kluba u Sloveniji htio sin koliko se sjecam da igra i tu je doslo najvise do raskola. Da je strucnjak zna nije to problem. Njegova glava je problem. Nikad nije uspio izaci iz tog nekog provincijskog mentaliteta, dok je radio u metalegeu dolazio na forum prepirao se sa navijacima, znam da su clanovi strucnog staba tada 100x pokusavali pricati s njim ali djaba. Ko covjek nije lose fin decko uspio svojim radom dogurati ali njegov problem je glava i sve na drustvene mreze i sl. Malo pati oko toga i mislim da ce mu to biti najveca kocnica u karijeri. Ja mu zelim svu srecu iskreno jer ga volim i kao drugara.![]()
Ja mislim da je on imao neki intervju kad je vodio nekog u Premijer ligi kako ima neke metode, neka pracenja piz.de materine.. Mislim da je on u pitanju znam da smo ovdje svi kolektivno svrsavali na to.
Idemo mi u Evropu, valjda se posle toga jos neke stvari posloze hajd ga znaj moze na kraju bit i dobro sa njim.
Ja licnp, ovako laicki nisam nimalo pristalica dudica. Isti je on po meni kao i Mulalic samo et sto mozda ljepse prica.
Neka ostane i ovaj godinu i po bar pa da mu sudimo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Izvinjavam se što sam se konektovo na pogrešan acc.sanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 15:46Hahahah da da .. ode ovaj odmah poslije zrinjskog cini mi seKANA je napisao/la: ↑11 apr 2023, 15:42znaci **** ce HULAHOPKI MAJKU MAJCINUkladionicar30 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 15:39E ovako ne pisem inace na temama klubova ali da dam neki svoj osvrt za Basica. Zadnji angazman prema njemu koji je imao izgubio je posao jer je predsjednik kluba u Sloveniji htio sin koliko se sjecam da igra i tu je doslo najvise do raskola. Da je strucnjak zna nije to problem. Njegova glava je problem. Nikad nije uspio izaci iz tog nekog provincijskog mentaliteta, dok je radio u metalegeu dolazio na forum prepirao se sa navijacima, znam da su clanovi strucnog staba tada 100x pokusavali pricati s njim ali djaba. Ko covjek nije lose fin decko uspio svojim radom dogurati ali njegov problem je glava i sve na drustvene mreze i sl. Malo pati oko toga i mislim da ce mu to biti najveca kocnica u karijeri. Ja mu zelim svu srecu iskreno jer ga volim i kao drugara.![]()
-
- Kontakt:
To znači da će stručni štab činiti Haris Alihodžić, Jadranko Bogićević, kondicioni trener Adnan Behlulović i Kenan Hasagić, trener golmana.
Ideeee napad na titulu, ajde gazi sve .. sta ce mali zrinjski, kad se ove glave pojave, kad urade analize i sve ostalo ..
Ideeee napad na titulu, ajde gazi sve .. sta ce mali zrinjski, kad se ove glave pojave, kad urade analize i sve ostalo ..

Sretno novom treneru, a trebaće mu više sreće nego pameti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 15:49To znači da će stručni štab činiti Haris Alihodžić, Jadranko Bogićević, kondicioni trener Adnan Behlulović i Kenan Hasagić, trener golmana.
Ideeee napad na titulu, ajde gazi sve .. sta ce mali zrinjski, kad se ove glave pojave, kad urade analize i sve ostalo ..![]()

@igrajlopte 🐦
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Imat ćemo dva LEGGIERA na društvenim mrežama onda.kladionicar30 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 15:39E ovako ne pisem inace na temama klubova ali da dam neki svoj osvrt za Basica. Zadnji angazman prema njemu koji je imao izgubio je posao jer je predsjednik kluba u Sloveniji htio sin koliko se sjecam da igra i tu je doslo najvise do raskola. Da je strucnjak zna nije to problem. Njegova glava je problem. Nikad nije uspio izaci iz tog nekog provincijskog mentaliteta, dok je radio u metalegeu dolazio na forum prepirao se sa navijacima, znam da su clanovi strucnog staba tada 100x pokusavali pricati s njim ali djaba. Ko covjek nije los fin decko uspio svojim radom dogurati ali njegov problem je glava i sve na drustvene mreze i sl. Malo pati oko toga i mislim da ce mu to biti najveca kocnica u karijeri. Ja mu zelim svu srecu iskreno jer ga volim i kao drugara.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sa Nerom uzimamo kup , vodi nas u grupnu fazu KL i šupljiramo na forumu , brat naškladionicar30 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 15:39E ovako ne pisem inace na temama klubova ali da dam neki svoj osvrt za Basica. Zadnji angazman prema njemu koji je imao izgubio je posao jer je predsjednik kluba u Sloveniji htio sin koliko se sjecam da igra i tu je doslo najvise do raskola. Da je strucnjak zna nije to problem. Njegova glava je problem. Nikad nije uspio izaci iz tog nekog provincijskog mentaliteta, dok je radio u metalegeu dolazio na forum prepirao se sa navijacima, znam da su clanovi strucnog staba tada 100x pokusavali pricati s njim ali djaba. Ko covjek nije los fin decko uspio svojim radom dogurati ali njegov problem je glava i sve na drustvene mreze i sl. Malo pati oko toga i mislim da ce mu to biti najveca kocnica u karijeri. Ja mu zelim svu srecu iskreno jer ga volim i kao drugara.

Da je od g.ovana, ima vecu podrsku nego onaj sto mu sada vracamo dugove za dovodjenje igraca koji su otisli iz kluba radi pasa lutalica po Grbavici.
Gori od dosadasnjih biti ne moze. A Fele nek se nada da ce mu negdje prokinut, iskihat ili kako vec
Gori od dosadasnjih biti ne moze. A Fele nek se nada da ce mu negdje prokinut, iskihat ili kako vec
Ime stvorit tj biti kultni klub poput Zelje je vrlo tesko postic i to se radi godinama.Uspjelo je tj Željo je bio kultni klub sa navijacima sa svih strana ex Yu pogotovo u Rijeci a i ostalim gradovima.Posto nema vise ex Yu Zeljo je osto kultni klub u cijeloj BiH jer u svakom skoro dijelu ima navijace.Zadnjih 10 godina to se gubi i to ime koje je bilo tesko stvorit kao sto je Zeljo je počelo gubit i ime i ponos i ambicije.Počelo je raznim lopovlucima,dovodjenjem polovnjaka ili penzionera,onda igranja sa raznim buranijama prijateljske a nastavlja se sa dovodjenjem losih trenera.Klub je srozan toliko da se bojimo da nam Zrinjski ne uvali 5 komada.Ko god je načeo ima i onih sto hoce da ga dokrajce.Ostalo je ime i navijaci.Zalosno ali istinito.
Taman je bio sad na Baliju,čovjek putovao. Dolazi kod nas da pokrije to putovanje. Uzme nam par hiljada i otkaz..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.