FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
44
19%
2. Borbu za Evropu
108
46%
3. Sredinu tabele
48
20%
4. Borbu za opstanak
36
15%

Ukupno glasova: 236

MrAlemKa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrAlemKa » 11 apr 2023, 15:04

Manijakalnost99 je napisao/la:
11 apr 2023, 14:59
Ma sta cu kontat samo neke podjele
Nikad svi da se sloze oko neceg
Mi smo divljaci oko zelje
Ko nekad indijaci oko vatre
nije ni cudo dto je sve u qurcu
Kaf vidim kako se krkanski raspravlja na forumu
Mogu misliti unutar kluba kako je to krkanski islo
Najbolje nq livadu nedje na igmanu da se svi skupimo i da se postocamo u ime amara, misketa, fedja, basica, bogicevica…
Ma nase je da podrzimo ovog trenera i tu se sva prica zavrsava, ako krenemo odma da ga pljujemo sta bi bilo da izgubi dvije ? Uprava je ocijenila da tako treba i kraj price. Pomirit se sa situacijom i vidjet sta ce covjek napravit. Samo daj Boze da napravi covjek rezultat za ove sto vide knjigu samo po koricama

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 11 apr 2023, 15:06

Sretno novom treneru. Bitno je da je mlad, moderan. Dosta je vise istrosenih i zaostalih...

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 11 apr 2023, 15:07

I Kostic je bio moderan ,pa na kraju pijan dosao na trening da se oprosti :crazy: Ova naša uprava jednostavno nema viziju , a kad nemas viziju nema novaca, kad nema novca onda budi zadovoljan i Nerminom.
Mani te se patetike tipa ljubav,dnk,vojnik , to su ljudi izmislili da naivnim zamažu oci.Savako u Želji prima platu i tu j kraj price.
Basica moramo podrzati iz razloga naredne 3-4 utakmice rijesava se sezona, moramo biti uz klub ko god ga vodio.
Smarate sa Dudicem , lik pitarima unistio sezonu.

farisbond245
Kontakt:

Post Postao/la farisbond245 » 11 apr 2023, 15:10

Ne treba da pravimo podjele vazno je da sada budemo svi kao jedan i da podržimo momke

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 11 apr 2023, 15:11

Sretno Nermine!
Trebat ce ti.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 11 apr 2023, 15:13

Da dodje Pep Gvardiola bilo bi svakakviih komentara..
Najvaznije da izadjemo u Evropu.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 apr 2023, 15:26

Puna podrška novom treneru.

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 11 apr 2023, 15:39

E ovako ne pisem inace na temama klubova ali da dam neki svoj osvrt za Basica. Zadnji angazman prema njemu koji je imao izgubio je posao jer je predsjednik kluba u Sloveniji htio sin koliko se sjecam da igra i tu je doslo najvise do raskola. Da je strucnjak zna nije to problem. Njegova glava je problem. Nikad nije uspio izaci iz tog nekog provincijskog mentaliteta, dok je radio u metalegeu dolazio na forum prepirao se sa navijacima, znam da su clanovi strucnog staba tada 100x pokusavali pricati s njim ali djaba. Ko covjek nije los fin decko uspio svojim radom dogurati ali njegov problem je glava i sve na drustvene mreze i sl. Malo pati oko toga i mislim da ce mu to biti najveca kocnica u karijeri. Ja mu zelim svu srecu iskreno jer ga volim i kao drugara.
Zadnja izmjena: kladionicar30, dana/u 11 apr 2023, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 11 apr 2023, 15:42

kladionicar30 je napisao/la:
11 apr 2023, 15:39
E ovako ne pisem inace na temama klubova ali da dam neki svoj osvrt za Basica. Zadnji angazman prema njemu koji je imao izgubio je posao jer je predsjednik kluba u Sloveniji htio sin koliko se sjecam da igra i tu je doslo najvise do raskola. Da je strucnjak zna nije to problem. Njegova glava je problem. Nikad nije uspio izaci iz tog nekog provincijskog mentaliteta, dok je radio u metalegeu dolazio na forum prepirao se sa navijacima, znam da su clanovi strucnog staba tada 100x pokusavali pricati s njim ali djaba. Ko covjek nije lose fin decko uspio svojim radom dogurati ali njegov problem je glava i sve na drustvene mreze i sl. Malo pati oko toga i mislim da ce mu to biti najveca kocnica u karijeri. Ja mu zelim svu srecu iskreno jer ga volim i kao drugara.
znaci **** ce HULAHOPKI MAJKU MAJCINU :urnebes:

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 11 apr 2023, 15:46

KANA je napisao/la:
11 apr 2023, 15:42
E ovako ne pisem inace na temama klubova ali da dam neki svoj osvrt za Basica. Zadnji angazman prema njemu koji je imao izgubio je posao jer je predsjednik kluba u Sloveniji htio sin koliko se sjecam da igra i tu je doslo najvise do raskola. Da je strucnjak zna nije to problem. Njegova glava je problem. Nikad nije uspio izaci iz tog nekog provincijskog mentaliteta, dok je radio u metalegeu dolazio na forum prepirao se sa navijacima, znam da su clanovi strucnog staba tada 100x pokusavali pricati s njim ali djaba. Ko covjek nije lose fin decko uspio svojim radom dogurati ali njegov problem je glava i sve na drustvene mreze i sl. Malo pati oko toga i mislim da ce mu to biti najveca kocnica u karijeri. Ja mu zelim svu srecu iskreno jer ga volim i kao drugara.
Hahahah da da .. ode ovaj odmah poslije zrinjskog cini mi se

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 apr 2023, 15:48

KANA je napisao/la:
11 apr 2023, 14:44
za ovog Basica ono sto sam ja cuo da je moderan trener,koristi ove sve nove metode,dobar u radu sa mladima igracima .,, zna li iko nesto vise ? gdje nam je bracoo
Ja mislim da je on imao neki intervju kad je vodio nekog u Premijer ligi kako ima neke metode, neka pracenja piz.de materine.. Mislim da je on u pitanju znam da smo ovdje svi kolektivno svrsavali na to.
Idemo mi u Evropu, valjda se posle toga jos neke stvari posloze hajd ga znaj moze na kraju bit i dobro sa njim.
Ja licnp, ovako laicki nisam nimalo pristalica dudica. Isti je on po meni kao i Mulalic samo et sto mozda ljepse prica.
Neka ostane i ovaj godinu i po bar pa da mu sudimo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 11 apr 2023, 15:48

sanjinlego je napisao/la:
11 apr 2023, 15:46
KANA je napisao/la:
11 apr 2023, 15:42
Hahahah da da .. ode ovaj odmah poslije zrinjskog cini mi se
Izvinjavam se što sam se konektovo na pogrešan acc.

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 11 apr 2023, 15:49

To znači da će stručni štab činiti Haris Alihodžić, Jadranko Bogićević, kondicioni trener Adnan Behlulović i Kenan Hasagić, trener golmana.

Ideeee napad na titulu, ajde gazi sve .. sta ce mali zrinjski, kad se ove glave pojave, kad urade analize i sve ostalo .. :wave:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2023, 16:03

Sretno novom treneru, a trebaće mu više sreće nego pameti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 11 apr 2023, 16:04

sanjinlego je napisao/la:
11 apr 2023, 15:49
To znači da će stručni štab činiti Haris Alihodžić, Jadranko Bogićević, kondicioni trener Adnan Behlulović i Kenan Hasagić, trener golmana.

Ideeee napad na titulu, ajde gazi sve .. sta ce mali zrinjski, kad se ove glave pojave, kad urade analize i sve ostalo .. :wave:
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
@igrajlopte 🐦

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 11 apr 2023, 16:10

E ovako ne pisem inace na temama klubova ali da dam neki svoj osvrt za Basica. Zadnji angazman prema njemu koji je imao izgubio je posao jer je predsjednik kluba u Sloveniji htio sin koliko se sjecam da igra i tu je doslo najvise do raskola. Da je strucnjak zna nije to problem. Njegova glava je problem. Nikad nije uspio izaci iz tog nekog provincijskog mentaliteta, dok je radio u metalegeu dolazio na forum prepirao se sa navijacima, znam da su clanovi strucnog staba tada 100x pokusavali pricati s njim ali djaba. Ko covjek nije los fin decko uspio svojim radom dogurati ali njegov problem je glava i sve na drustvene mreze i sl. Malo pati oko toga i mislim da ce mu to biti najveca kocnica u karijeri. Ja mu zelim svu srecu iskreno jer ga volim i kao drugara.
Imat ćemo dva LEGGIERA na društvenim mrežama onda. :bih:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 11 apr 2023, 16:27

Sa Nerom uzimamo kup , vodi nas u grupnu fazu KL i šupljiramo na forumu , brat naš :urnebes:

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 11 apr 2023, 16:56

Da je od g.ovana, ima vecu podrsku nego onaj sto mu sada vracamo dugove za dovodjenje igraca koji su otisli iz kluba radi pasa lutalica po Grbavici.

Gori od dosadasnjih biti ne moze. A Fele nek se nada da ce mu negdje prokinut, iskihat ili kako vec

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 apr 2023, 16:56

Ime stvorit tj biti kultni klub poput Zelje je vrlo tesko postic i to se radi godinama.Uspjelo je tj Željo je bio kultni klub sa navijacima sa svih strana ex Yu pogotovo u Rijeci a i ostalim gradovima.Posto nema vise ex Yu Zeljo je osto kultni klub u cijeloj BiH jer u svakom skoro dijelu ima navijace.Zadnjih 10 godina to se gubi i to ime koje je bilo tesko stvorit kao sto je Zeljo je počelo gubit i ime i ponos i ambicije.Počelo je raznim lopovlucima,dovodjenjem polovnjaka ili penzionera,onda igranja sa raznim buranijama prijateljske a nastavlja se sa dovodjenjem losih trenera.Klub je srozan toliko da se bojimo da nam Zrinjski ne uvali 5 komada.Ko god je načeo ima i onih sto hoce da ga dokrajce.Ostalo je ime i navijaci.Zalosno ali istinito.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 11 apr 2023, 16:58

Taman je bio sad na Baliju,čovjek putovao. Dolazi kod nas da pokrije to putovanje. Uzme nam par hiljada i otkaz..

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.