FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Eto zavrseno , sretno Nermine
Samo neka nije ona ubleha Ferid

Sretno i Bogicevicu ,za lijeka mu trebalo !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- svrakino1921
- Kontakt:
Sad ce nas Bogi tuzit
Iz onog sindikata ce porucit-ja sam samo htio da ostanem i bbudem 7 ili 8 opcija pomocnog trenera
Borim se za radnicka prava i nista vise
Iz onog sindikata ce porucit-ja sam samo htio da ostanem i bbudem 7 ili 8 opcija pomocnog trenera
Borim se za radnicka prava i nista vise
-
- Kontakt:
Sta je sad bogicevic skrivio pa mu tako pisete
Imamol ga sad ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Podržavam Basica, ali ne podržavam ostanak ubleha na klupi !!! Očito smo toliki kokuzi da ne možemo ponuditi više i za pomocnike .. nema, nema europeeee .. nema, nema tituuleee ..
Podržavas čovjeka koji je kao trener uspio stvoriti niz od 16 utakmica bez pobjede, a ne podržavaš Feđu samo zato jer je "pitar"...sanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:32Podržavam Basica, ali ne podržavam ostanak ubleha na klupi !!! Očito smo toliki kokuzi da ne možemo ponuditi više i za pomocnike .. nema, nema europeeee .. nema, nema tituuleee ..
-
- Kontakt:
Ko bolan ne podržava Feđu? Gdje sam šta protiv napisao? Koliko godina imaš 14-15? Podržavam ko god dođe, ali da dođe “paket” .. da ne gledam više ublehe koje na kavi ismijavaju klub, dijele informacije, i slično ..lakilone je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:34Podržavas čovjeka koji je kao trener uspio stvoriti niz od 16 utakmica bez pobjede, a ne podržavaš Feđu samo zato jer je "pitar"...sanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:32Podržavam Basica, ali ne podržavam ostanak ubleha na klupi !!! Očito smo toliki kokuzi da ne možemo ponuditi više i za pomocnike .. nema, nema europeeee .. nema, nema tituuleee ..
Nekad je bio karantin pred utakmicu, nema društvenih, mobitela pred utakmicu, fokus na utakmicu .. tad je Željo bio Željo!!!!
I to je za tebe nista sto je pitar. Odakle li si ti..lakilone je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:34Podržavas čovjeka koji je kao trener uspio stvoriti niz od 16 utakmica bez pobjede, a ne podržavaš Feđu samo zato jer je "pitar"...sanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:32Podržavam Basica, ali ne podržavam ostanak ubleha na klupi !!! Očito smo toliki kokuzi da ne možemo ponuditi više i za pomocnike .. nema, nema europeeee .. nema, nema tituuleee ..
Napisao si barem 10-15 puta da si protiv Feđe, samo sa drugog profila. Ne pravi se lud.sanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:37Ko bolan ne podržava Feđu? Gdje sam šta protiv napisao? Koliko godina imaš 14-15? Podržavam ko god dođe, ali da dođe “paket” .. da ne gledam više ublehe koje na kavi ismijavaju klub, dijele informacije, i slično ..lakilone je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:34Podržavas čovjeka koji je kao trener uspio stvoriti niz od 16 utakmica bez pobjede, a ne podržavaš Feđu samo zato jer je "pitar"...sanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:32Podržavam Basica, ali ne podržavam ostanak ubleha na klupi !!! Očito smo toliki kokuzi da ne možemo ponuditi više i za pomocnike .. nema, nema europeeee .. nema, nema tituuleee ..
Nekad je bio karantin pred utakmicu, nema društvenih, mobitela pred utakmicu, fokus na utakmicu .. tad je Željo bio Željo!!!!
za ovog Basica ono sto sam ja cuo da je moderan trener,koristi ove sve nove metode,dobar u radu sa mladima igracima .,, zna li iko nesto vise ? gdje nam je bracoo
-
- Kontakt:
Hahahaha jesam jesam .. joj dijete drago, idi nauci sline obrisat pa onda pisi nesto .. odlazite ublehe sa klupe !!!lakilone je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:42Napisao si barem 10-15 puta da si protiv Feđe, samo sa drugog profila. Ne pravi se lud.sanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:37Ko bolan ne podržava Feđu? Gdje sam šta protiv napisao? Koliko godina imaš 14-15? Podržavam ko god dođe, ali da dođe “paket” .. da ne gledam više ublehe koje na kavi ismijavaju klub, dijele informacije, i slično ..
Bio sam u Subotu na utakmici i to mi je bilo malo pa sam kuci ponovo pogledao utakmicu protiv Tuzla City i realno receno mi nismo bili losi koliko je onaj Fejzic dobro branio. Covijek je spasio najmanje tri gola. Onakve lopte da su isle ka Benderu ili Mufticu mi bi najmanje dva fasovali…. A sto se tice trenera mi mu moramo dati podrsku i ja sam siguran da cemo mi otici u Europu preko kupa ili prvenstva nije ni vazno al cemo sigurno otici…. Zivi bili pa vidjeli. Jednom Zeljo, uvijek Zeljo….
-
- Kontakt:
**** ti lud zbunjenog
Totalno ste nejasni
Ja vise ne kontam ko koga ovdje podrzava
Totalno ste nejasni
a ovo gore što si napisao "I to je za tebe nista sto je pitar. Odakle li si ti.."sanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:45Hahahaha jesam jesam .. joj dijete drago, idi nauci sline obrisat pa onda pisi nesto .. odlazite ublehe sa klupe !!!lakilone je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:42Napisao si barem 10-15 puta da si protiv Feđe, samo sa drugog profila. Ne pravi se lud.sanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:37
Ko bolan ne podržava Feđu? Gdje sam šta protiv napisao? Koliko godina imaš 14-15? Podržavam ko god dođe, ali da dođe “paket” .. da ne gledam više ublehe koje na kavi ismijavaju klub, dijele informacije, i slično ..
Ne vidim problem u tome što je pitar, pa makar odigrao 500 utakmica za njih, ako je on dobar stručnjak, onda naravno da to ne predstavlja nikakav problem. Dosta nam je više i Željinih ratnika.
-
- Kontakt:
Ja to nisam napisao! Ponavljam, podržavam svakog novog trenera, koji sa sobom dovede kompletan tim .. a ne da gledam bogicevica, alihodzica i super papu sa kojim su igraci fizicki 0.lakilone je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:52a ovo gore što si napisao "I to je za tebe nista sto je pitar. Odakle li si ti.."sanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:45Hahahaha jesam jesam .. joj dijete drago, idi nauci sline obrisat pa onda pisi nesto .. odlazite ublehe sa klupe !!!
Ne vidim problem u tome što je pitar, pa makar odigrao 500 utakmica za njih, ako je on dobar stručnjak, onda naravno da to ne predstavlja nikakav problem. Dosta nam je više i Željinih ratnika.
Kako ne kontas, pa Mulalic nije trebo bit otjeran u ovom dijelu sezone al je trebo bit otjeran jer je los, Nermin je moderni guru trener al ne moze dovest svoje pomocnike, duda je dobar al je los jer je eto los neko skonto tako, bogi je kriv jer mu je jedini zadatak na izmjeni odnijet delegatu papiric s brojem ko ulazi i izlazi.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:47**** ti lud zbunjenog
Totalno ste nejasni
-
- Kontakt:
Ma sta cu kontat samo neke podjele
Nikad svi da se sloze oko neceg
Mi smo divljaci oko zelje
Ko nekad indijaci oko vatre
nije ni cudo dto je sve u qurcu
Kaf vidim kako se krkanski raspravlja na forumu
Mogu misliti unutar kluba kako je to krkanski islo
Najbolje nq livadu nedje na igmanu da se svi skupimo i da se postocamo u ime amara, misketa, fedja, basica, bogicevica…
Nikad svi da se sloze oko neceg
Mi smo divljaci oko zelje
Ko nekad indijaci oko vatre
nije ni cudo dto je sve u qurcu
Kaf vidim kako se krkanski raspravlja na forumu
Mogu misliti unutar kluba kako je to krkanski islo
Najbolje nq livadu nedje na igmanu da se svi skupimo i da se postocamo u ime amara, misketa, fedja, basica, bogicevica…
Al si me provalio fakat da pišem. Od sad ću se samo javljati s profila sanjinlego kockica..lakilone je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:52a ovo gore što si napisao "I to je za tebe nista sto je pitar. Odakle li si ti.."sanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 14:45Hahahaha jesam jesam .. joj dijete drago, idi nauci sline obrisat pa onda pisi nesto .. odlazite ublehe sa klupe !!!
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 11 apr 2023, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Ferroviere1987, Hrasno15, Sarun i 36 gostiju.