Nije stvar u plaćanju. Teško je ponovo dovoditi GrassMaster i njihovu mašinu u Mostar da izvrše popravku hibrida ukoliko se on ošteti bakljama.
RSD Velež - Stadion Rođeni
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Stadion Rođeni
-
- Kontakt:
Ko pušta onoj djeci poslije utakmice da hodaju po terenu sta je ono sve na teren krenulo boze sacuvaj
-
- Kontakt:
By the way, ovaj kiosk za Fan Shop na stadionu Rođeni košta kao jedna plata Harisa Ovčine. Ima i jeftinije.
https://olx.ba/artikal/47925264
https://olx.ba/artikal/49292160
Zadnja izmjena: VictoriasFikret, dana/u 10 apr 2023, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
O ovome se moze pocet razmisljat tek kad napravimo stadion koji ispunjava uslove za odigravanje evropskih utakmica, tad ce raditi ko ludo, a ovako domace utakmice, ako prodaju nesto u vrijednosti 100KM svaka cast
Ma to je jasno,ali ti stvarno misliš da će neko dovesti oni mašinu za prošivanje terena zbog par kvadrata?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Eto maja eto temelja jeste li spremni?
Mostar u srcu, Velež do groba!
Sta vi mislite, hoce li ova trava na stadionu s vremenom Postamt ljepsa i bolja ili ce to ostat ovako? Nekako mi izgleda kao da to nije jos 100% primljeno i dosta je neravno.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Jel izabran izvođač, koliko će se raditi u prvoj fazi?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Trebala bi izgledati savršeno kako vrijeme bude odmicalo. Naravno, ako održavanje bude na nivou. Trebamo uzeti u obzir da je postavljena kada joj nije sezona i mislim da će tek sada, tokom proljeća dobiti svoj pravi sjaj...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Već protiv Leotara je bila značajno bolja u odnosu na prve utakmice. Baš lijepo izgleda.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Sta ce nas bit protiv Zrinjskog jao jao ako se dobije Tuzla i prodje u finale kupa
Radi se punom parom na završetku svih potrebnih detalja, utanacuju se detalji oko pristupnog puta kao i buduceg prilaza istoj. (Trenutna ideja mi se ne sviđa ali tesko da ce se naci druga opcija - kroz vrapćiče između salaja i vinograda)Espiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2023, 15:43Jel izabran izvođač, koliko će se raditi u prvoj fazi?
-
- Kontakt:
Misliš gore od pravca pošte u Vrapčićima?djemba je napisao/la: ↑10 apr 2023, 16:18Radi se punom parom na završetku svih potrebnih detalja, utanacuju se detalji oko pristupnog puta kao i buduceg prilaza istoj. (Trenutna ideja mi se ne sviđa ali tesko da ce se naci druga opcija - kroz vrapćiče između salaja i vinograda)Espiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2023, 15:43Jel izabran izvođač, koliko će se raditi u prvoj fazi?
I Mostarske kiše kao da su stale
Samo nek bude parking ispred ili u blizini tribine i neće biti problema.djemba je napisao/la: ↑10 apr 2023, 16:18Radi se punom parom na završetku svih potrebnih detalja, utanacuju se detalji oko pristupnog puta kao i buduceg prilaza istoj. (Trenutna ideja mi se ne sviđa ali tesko da ce se naci druga opcija - kroz vrapćiče između salaja i vinograda)Espiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2023, 15:43Jel izabran izvođač, koliko će se raditi u prvoj fazi?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Tako je tu negdje mozda malo prije poste. Ali skrno se nadam da ce naci opciju sa magistrale da se prilazi istojEspiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2023, 16:23Misliš gore od pravca pošte u Vrapčićima?djemba je napisao/la: ↑10 apr 2023, 16:18Radi se punom parom na završetku svih potrebnih detalja, utanacuju se detalji oko pristupnog puta kao i buduceg prilaza istoj. (Trenutna ideja mi se ne sviđa ali tesko da ce se naci druga opcija - kroz vrapćiče između salaja i vinograda)Espiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2023, 15:43
Jel izabran izvođač, koliko će se raditi u prvoj fazi?
Mislim da je previše da se na sve tribine ulazi sa magistrale i ovako je gužva na glavnom ulazu ogromna.
Treba to malo rasteretiti.
Ulaz pored pošte je ok prijedlog
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Jedna ideja.
Grub Tub

Grub Tub

Derbi je za 10ak dana, koja je solucija za dolazak medjugoraca? Da li ona odluka saveza od neki dan znaci da im se mora obezbjediti neki dio na dedari ili pokrivenoj tribini ?
19V22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.