FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dule 078
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dule 078 » 26 feb 2011, 23:20

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Otkad sam se registrovao na forum ti se ulizujes Zeljovcima a oni te ne yebu 2% :D
ne diraj devila, ne ulizuje se, vec fkt ima simpatije prema najvecem BH klubu ;)
ma ima taj simpatija koliko hoces ... nisam pomno pratio njegov lik i djelo,ali dosad sam upratio da on obozava i slaviju iz ist. sarajeva,i crvenu zvezdu,zelju....ima toga jos vjerovatno :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 feb 2011, 23:21

Lijepo, prehladno, idemo dalje :arrow:

Devile pa moras shvatiti da neko ko prica ekavicom ne smije simpatisati neki "teheranski" klub... :lol:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 feb 2011, 23:24

Odlican igra danas, s obzirom kakav je teren bio.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 27 feb 2011, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 26 feb 2011, 23:25

moze,kad ti tata kupi temu i otvori je samo za tebe....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 feb 2011, 23:29

Dule 078 je napisao/la:moze,kad ti tata kupi temu i otvori je samo za tebe....
dule ba neobracaj paznju neka i tebe, veceras zeljo casti :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 26 feb 2011, 23:32

Seyo_TM je napisao/la:Lijepo, prehladno, idemo dalje :arrow:

Devile pa moras shvatiti da neko ko prica ekavicom ne smije simpatisati neki "teheranski" klub... :lol:
Prvo ja dugo pratim forum, i mislim da devil vjerovatno studira u beogradu, a u ist sarajevu istina ima rodjake kako on to kaze -mamu i tatu npr. :) Zato nije nikakvo cudo da navija za zeljeznicar, eno ti odovica , eno ti bjelice i da ne nabrajam, svi ti oni u dusi nose zeljeznicar i cak to javno kazu, prema tome to podmetanje ne stoji. Nek navija devil za koga hoce, on voli da se priklanja najbrojnijoj navijackoj grupi sto delijama sto manijacima a i inace ljudi iz ist sarajeva i ostslih rajeva rs imaju animozitet prema bl sto je nekako prirodno ( znas vec tu pricu kad idu sve pare u jedan grad) tako da meni npr to nista cudno:)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 feb 2011, 23:36

Pa gde sada @bistrik da brise postove,prvo me ovaj "lopov iz saveza" :lol: proziva da ceka pobede "komsija". :evil:
A sad ovaj u 10 redova napisa toliko viceva da je to strasno.

Ali evo dok ne dodje da nabrrazaka refiram ovom zadnjem liku.
Rodjen u Bg,sve skole i fax zavrsio u Beogradu,bio clan Delija od 2000-2006 redovno,dakle predmet obozavanja Zvezda.
Cale rodjen u Bg takodje,ali je vojni rok i vojsku bio u Sarajevu i odatle ljubav prema Zelji koja se prenela i na mene,u Sarajevu upoznao moju kevu,koja je iz Lukavice(i blize okoline)zbog cega imam rodbine tamo i dolazim gde gledam Slaviju kada stignem i odatle simpatije prema njima.

Eto sada brisi postove. :) ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 26 feb 2011, 23:45

Devil je napisao/la:Pa gde sada @bistrik da brise postove,prvo me ovaj "lopov iz saveza" :lol: proziva da ceka pobede "komsija". :evil:

Rodjen u Bg,sve skole i fax zavrsio u Beogradu,bio clan Delija od 2000-2006 redovno,dakle predmet obozavanja Zvezda.
Cale rodjen u Bg takodje,ali je vojni rok i vojsku bio u Sarajevu i odatle ljubav prema Zelji koja se prenela i na mene,u Sarajevu upoznao moju kevu,koja je iz Lukavice(i blize okoline)zbog cega imam rodbine tamo i dolazim gde gledam Slaviju kada stignem i odatle simpatije prema njima.

ok ali nisi shvatio, mene uopste ne interesuje za koga ti navijas, uz duzno postovanje, za poentu moga posta ti si potpuno nebitan , samo sam te kao primjer spomenuo, na seyino spocitavanje da ko god govori ekavicom ne smije da navija za "teheranski" klub.

A ako vec insistiras, prilicno si iritantan lik, guras se gdje ne pripadas prirodno, tu mislim na ukupan navijacki ambijent bih premijer lige s kojom nemas nikakve veze, fol ti nesto navijas samo je to dule nekako jednostavnije i direktnije rekao.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 feb 2011, 23:58

jovanbl je napisao/la:
Devil je napisao/la:Pa gde sada @bistrik da brise postove,prvo me ovaj "lopov iz saveza" :lol: proziva da ceka pobede "komsija". :evil:

ok ali nisi shvatio, mene uopste ne interesuje za koga ti navijas, uz duzno postovanje, za poentu moga posta ti si potpuno nebitan , samo sam te kao primjer spomenuo, na seyino spocitavanje da ko god govori ekavicom ne smije da navija za "teheranski" klub.

A ako vec insistiras, prilicno si iritantan lik, guras se gdje ne pripadas prirodno, tu mislim na ukupan navijacki ambijent bih premijer lige s kojom nemas nikakve veze, fol ti nesto navijas samo je to dule nekako jednostavnije i direktnije rekao.

:D sad ti njemu devil reci da se on ne uklapa u repku srbije i pola banjaluke u delije :D i eto rasprave do prekosutra :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 27 feb 2011, 00:06

nick je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:

:D sad ti njemu devil reci da se on ne uklapa u repku srbije i pola banjaluke u delije :D i eto rasprave do prekosutra :D
Odogovoricu samo ovo pola banjaluke delije , ostalo je politika pa necu :)

Da si to rekao za bilo koji drugi grad u rs bio bi u pravu, ali za banjaluku si definitvno pogrijesio, jer zanemarljivo mali broj navijaca cz je u banjaluci . Vjerovatno ima onih starijih simpatizera iz bivse sfrj jos, ali takvih ima i u sarajevu

Ljudi il navijaju za borac, ili ne navijaju za nikog i gledaju arsenal barselonu i govore da je sve ovo u drzavama bivse judoslavije go qurac i nije vrijedno paznje, a kamolo da prate cz i partizan, pa ne znaju uglavnom ni kako se zove Liga (ono Jelen super liga ) ni koliko ima klubova ni koji su, ada navijaju :)

Hoorkie
Kontakt:

Post Postao/la Hoorkie » 27 feb 2011, 01:12

Manje vise sve je vec receno...rutinski kako to rade velike ekipe protiv malih :)
Sam pocetak utakmice gotovo da je pripao gostima koji su me pozitivno iznenadili jer su igrali dosta otvoreno, da nam je dosao Travnik po ovakvom terenu tesko da bi smo ga ugurali do sutra.
Od nasih izdvojio bih Vasilica koji je pored pocetne nesigurnosti poslije sve zatvaro i Svraku koji je radio ono sto se od njega i ocekuje u oba pravca i bio je dobro povuko onu jednu loptu kad je Lazi golman skino. Meni to dosta bolje izgleda kad igraju Savic i Svraka nego Culum i vjerovtno ce oni i biti prva opcija tokom proljeca. Stanicu ono nije prirodna pozicija i muci se pogotovo u defanzivi. Zeba i Mirso - klasa njih i ne treba posebno spominjat. Kad smo vec kod Laze, on je svarno simpatican momak zbog svoje zelje i pozrtvovanosti ali... mislim mozda je i dobro sto nije otisao pa da se mora odmah u vatru gurat Bajro ali nadam se da ce u nastavku prvenstva pogotovo na domacim utakmicama sansu dobijat mali Nikolic i Baljic makar koliko je Rovcanin u proteklom periodu. Pored Visce i Sehica treba da se jos jedan mladji ustali u prvi 11 jer to je jedini zalog za progres i buducnost.

Iako je bilo jbn hladno vrijedilo jer svo ovo vrijeme pauze gledas preko vikenda tekme na TVu, sve je to super pogotovo za nekog ko voli fudbal medjutim nista se ne moze mjerit s tim kad navijas za svoj tim na svom stadionu. Baklje su nas danas grijale :)

Plavo proljece je krenulo i ocekujem da poslije 4. kola zasjednemo na celo tabele i tu i ostanemo do kraja
Tiocfaidh ár lá

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 feb 2011, 01:13

napadali ste me kad sam pljuvo lazara,eo sad necu ...al mislim da i corav covjek vidi da bi bolje bilo da se pruzi prilika drugim napadacima,jer LAZAR-VAN DER NEIDE PA NEIDE :D
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 27 feb 2011, 01:30

Mjerkajući krajičkom oka utakmicu u Širokom, uz nadu da Borac neće dobiti, a ne bi trebali, okrećemo se vrlo, vrlo bitnoj utakmici u Gradačcu.

Zvijezda ima novog trenera, Jovića. Koji je jedan od boljih trenera u BiH. Napredak je vidljiv, odmah su uzeli bod mesarima iz Travnika. Što je vrlo, vrlo teško uraditi.

Brinu me dvije činjenice osim Jovića.

Mi nikad nismo uzeli boda u Gradačcu. Tri utakmice, tri poraza. 1:0 i 2:1 u prvenstvu; 2:1 u kupu kada smo ih izbacili.

Zvijezda u zadnjih 5 utakmica na domaćem terenu ima 4 remija i 1 poraz :shock:

Ako krenemo na bod, zijan nam je sigurno. Ofanzivno, po tri bobe, pa šta bude.

slika

Ovo je formacija koju bi ja volio vidjeti u Gradačcu. Jamak malo povučeniji, iza Zebe, nominalno na poziciji zadnjeg veznog igrača. Mada sumnjam da će početi utakmicu. Savić je vjerovatniji u prvoj postavi. Ono što mi smeta kod Savića jesu loši pasovi, zna da ubrlja na nemoguć način. S druge strane, dobar je u napadu.
Višća je bio loš protiv Olimpika, al to je do terena.

Stanić ne izgledao kao bek i ne ponaša se kao bek. Olimpik nas je par puta dobro probio po njegovoj strani. Srećom Praščić nije znao to da kazni. Sad, koliko nam je još nafake ostalo :mrgreen:
Stanić je dobar u napadu al je grozan u odbrani. Ispada.

Opet, ja nisam trener, na našu sreću, pa se ne pitam puno :mrgreen:

SAMO HRABRO I PONOSNO

Next stop: Gradačac

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 feb 2011, 01:42

ne znam sta da vam kazem ali lazi treba psihijatar,meni izgleda sad da ga pustis da trci prema golu praznom da svi izadju sa terena on bi zapeo za liniju, drag je on meni i je bori se ali nest ne frcera kako treba, jbt samo da je trecinu prilika iskoristio do sad imali bi go razliku ko barsa :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 27 feb 2011, 01:48

Imamo dvije opcije u suštini. Jedna je da prihvatimo činjenicu da je Lazar takav jeste, otvarač prostora :mrgreen: i da ga Amar forsira.

Ili da to ne prihvatimo a Amar ga i dalje forsira :mrgreen:

Ja sam prihvatio činjenicu da je takav-kakav jeste. Otvarač prostora :mrgreen:

Ako me sjećanje ne vara, Lazar je asistirao Svraki kada je napravljen penal. Eto, pored otvaranja prostora, još je i asistent :mrgreen: Mi i Široki imamo najbolji napad u ligi. Po 31 gol. Ne bih imao ništa protiv da nam oni pobjegnu na +3 recimo :mrgreen:
Zadnja izmjena: banovan, dana/u 27 feb 2011, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 feb 2011, 01:50

nick je napisao/la:ne znam sta da vam kazem ali lazi treba psihijatar,meni izgleda sad da ga pustis da trci prema golu praznom da svi izadju sa terena on bi zapeo za liniju, drag je on meni i je bori se ali nest ne frcera kako treba, jbt samo da je trecinu prilika iskoristio do sad imali bi go razliku ko barsa :D
ma brate jes on fin borben ha hu ..al et nek onda bude vodja navijaca,maskota,ili tako nesto nek se ostavi fudbala :lol: :lol: al ne fkt sad mislim glupo je propadaju mladji igraci koji sigurno nisu nista losi od njega(realno zar moze gore) ako nisu bolji bar u tom davanju golova

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 27 feb 2011, 01:51

irridu je napisao/la:
nick je napisao/la:ne znam sta da vam kazem ali lazi treba psihijatar,meni izgleda sad da ga pustis da trci prema golu praznom da svi izadju sa terena on bi zapeo za liniju, drag je on meni i je bori se ali nest ne frcera kako treba, jbt samo da je trecinu prilika iskoristio do sad imali bi go razliku ko barsa :D
ma brate jes on fin borben ha hu ..al et nek onda bude vodja navijaca,maskota,ili tako nesto nek se ostavi fudbala :lol: :lol: al ne fkt sad mislim glupo je propadaju mladji igraci koji sigurno nisu nista losi od njega(realno zar moze gore) ako nisu bolji bar u tom davanju golova
Hu-ha, zato si tu gdje jesi a Amar uzima titule :lol:

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 feb 2011, 01:57

banovan je napisao/la:
irridu je napisao/la:
Hu-ha, zato si tu gdje jesi a Amar uzima titule :lol:
da se razumijemo uzimo bi i bez lazara... :lol: :lol:

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 27 feb 2011, 01:57

I u utakmici protiv Zvijezde, prednost Zelje je, izmedju ostalih, uigranost. U Zvijezdi je dosta novih igraca, i dobro je sto odmah igramo protiv njih jer ce sigurno izgledati dosta bolje za nekoliko kola. Trebalo bi odmah nametnuti visok tempo i, ako je moguce, diktirati ga i odrzavati takvim, jer mi sa izmjenama, zbog sirine klupe, ne gubimo uopce na kvalitetu ili gubimo neznatno malo.
S druge strane, Jovic dosta dobro poznaje ekipu Zelje, opekao se na nas nekoliko puta, a ne kaze nas narod dzaba: "Ko se jednom o mlijeko opece, taj i u jogurt duva!" :mrgreen:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 27 feb 2011, 02:05

irridu je napisao/la:
da se razumijemo uzimo bi i bez lazara... :lol: :lol:
Onda se postavlja pitanje zašto igra Lazar. Ti si očito veći majstor od Amara :lol: Hem znaš, hem imaš mogućnost da znaš šta bi bilo kad bi bilo.

Da ti nisi uteko iz neke "amerikanske" laboratorije :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, Lokomotifa, perodeformero i 41 gost.